אולי יהיה רלוונטי למישהי מפה,
עד 10 בלילה היום למחזיקי כרטיס אשראי של אל על ועם הרבה נקודות המכשיר של בראון ב 900 שקל.
עד 10 בלילה היום למחזיקי כרטיס אשראי של אל על ועם הרבה נקודות המכשיר של בראון ב 900 שקל.
תודה!וזה עכשיו באמזון ל48 שעות. למנויים. חודש הצטרפות חינם ואחכ אפשר לבטל
אמזון זה משווק. המכשיר הוא אותו מכשיר מהחנויות! רק שיש שם המון דגמים ולא ידעתי לבחור..תודה!
השאלה אם זה באמת טוב
זה לא מפחיד משרד הבריאות וכו..
לא הבנתי אז זה יוצא 1600? זה לא כזה זול.וזה עכשיו באמזון ל48 שעות. למנויים. חודש הצטרפות חינם ואחכ אפשר לבטל
אולי יהיה רלוונטי למישהי מפה,
מישהי יודעתhttps://www.shekem-electric.co.il/338458.html
מצאתי!
צריך רק לוודא מולם שזה כולל גם ראש צר.
ניתן לשלם עד 1000 שח בכרטיס תמורה של ארגון המורים. בדקתי איתם טלפונית
ואז זה סה"כ 1490
בדקתי עכשיו ברפאלימישהי פה יודעת לענות לי עכשיו? מה ההבדל? מה עדיף?
מסיר שיער בראון Braun Silk-Expert Pro 5 PL5054 IPL
מסיר שיער IPL מבית בראון | מתאים לכל חלקי הגוף | 3 מצבי שימוש להסרת שיער | כולל *ראש אחד* לשימושים שונים וסכין גילוחrefaeli.co.il
מסיר שיער בראון Braun Silk-Expert Pro 5 PL5052 IPL
מסיר שיער IPL מבית בראון | מתאים לכל חלקי הגוף | 3 מצבי שימוש להסרת שיער | כולל *ראש אחד* לשימושים שונים וסכין גילוחrefaeli.co.il
רק שימי לב שזה מגיע רק עם ראש רחב!!בדקתי עכשיו ברפאלי
הם אומרים שדגם 5054 זה הדגם הישן ו 5052 זה החדש שמחליף אותו
בכל אופן הם נתנו לי את 5052 במחיר של 5054 (הבדל של 40 ש"ח) פשוט כי אין להם במלאי את 5054
אפשר להצטרף שווה לנסותאני מארגנת קבוצה במחיר הזה מי שמעונינת שתפנה
לטלפון
0527688160
לשכנה שלי יש את אותו מכשיר מהארץ(שילמה יקר ואחכ התבאסה שראתה שיש אותו ברבע מחיר בעלי ) היא מאוד נהנתה עד שהכירה את הסנסילייט היא אומרת שאחד הדברים שלא נוח איתו שהוא לא אלחוטי וגם צריך כל הזמן להחלחף ראשים.....מישהי קנתה את המכשיר מאליאקספרס?
ואיך הוא? שווה?
@מטרת העל! קנתה אותומישהי ניסתה או שמעה פרטים על אפיליידי?
לא נוח עם הבראון?לשכנה שלי יש את אותו מכשיר מהארץ(שילמה יקר ואחכ התבאסה שראתה שיש אותו ברבע מחיר בעלי ) היא מאוד נהנתה עד שהכירה את הסנסילייט היא אומרת שאחד הדברים שלא נוח איתו שהוא לא אלחוטי וגם צריך כל הזמן להחלחף ראשים.....
מדובר על המכשיר מעלי אקספרס לא הבראוןלא נוח עם הבראון?
כי סנסילייט זה אלחוטי ו-2 ראשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: