מידע שימושי מכשיר וויז של נתיב או של הדרן- מה אתם אומרים?

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך

rutt

משתמש מקצוען
אפשר להחזיר את החיפוש הקולי בהגדרות > ישומים > הצג ישומים > Google > הרשאות > ולתת הרשאה למיקרופון.
ואם זה לא מצליח אפשר ללחוץ לחיצה ארוכה על הסימון של ההגדרות במקלדת (אייקון קטן משמאל למקש רווח) ואז לבחור בסימון מיקרופון.

תודה על העזרה, אך לא זה הפתרון במקרה שלי.

מה שצריך זה להכנס להגדרות > שפה ומקלדת > דיבור - קלט קולי > זיהוי בסיסי של גוגל - לסמן אותו וזהו.

כאן הבעיה נפתרה.

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
אילו היית נתקע בבוקר יציאה לצפון ומגלה שאין לך ווייז ואין לך מושג איך להגיע למקום.. ואין לך עם מי לדבר... וגם כשלמחרת אתה משאיר הודעה במייל אתה מקבל תגובה אחרי 3 ימים... לא היית אומר לי שצריך לבדוק לפני שרושמים!
וזה רק קצה הקרחון!
במשך חודש העניין התגלגל כולל פנייה לרשות להגנת הצרכן, אולי בזכות זה התחיל להשתנות משהו....
קרה לי בחו"ל.
זוועה.

קשקושי אורייתא

משתמש פעיל
תכלס היום
אינ רציך מכשיר עם וייז פנגו מייל מצלמה ואפשרות לקבל סמס
היה לי כשר פליי שנפרץ לגמרי כל יומיים..................
מה אתם ממליצים

TO GO

משתמש פעיל
אני חושב שזה פשוט לא נכון. אמנם אני משווק הדרן. נכון שהיו זמנים ששירות הלקוחות לקה בחסר .אבל כל מי שמתקשר היום זוכה למענה תוך פחות מדקה המתנה.
כך שלפני שרושמים צריך לבדוק.
חוץ מזה יעידו הלקוחות שקנו ממני שתמיד היה להם אוזן קשבת
לא נכון

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה