את המכנסיים האלו הזמנתי להם (תאומים) לאחרונה בצבע גי׳נס הקלאסי ובאמת המכנסיים חתיכיים ויושבים עליהם מהמם!@saralulu אני ממש מרוצה מאלו,
קניתי זוג באותו צבע
אפשר גם ב2 צבעים
Buy Bright Blue - Elasticated Waist Jeggings (3mths-7yrs) from Next Israel
קנו כחול בהיר - ג'ינס נמתח עם גומי במותניים (גיל 3 חודשים עד 7) at Next Israel. International shipping and returns available. Buy now!www.next.co.il
אז איזו מידה צריך ל-@saralulu אני ממש מרוצה מאלו,
קניתי זוג באותו צבע
אפשר גם ב2 צבעים
Buy Bright Blue - Elasticated Waist Jeggings (3mths-7yrs) from Next Israel
קנו כחול בהיר - ג'ינס נמתח עם גומי במותניים (גיל 3 חודשים עד 7) at Next Israel. International shipping and returns available. Buy now!www.next.co.il
???יש לי תינוק בן 11 חודשים אבל לובש מידות בארץ 18 חודשים לפחות..
גבוה מאד אבל לא שמן.
שנה שעברה קניתי לבנותי בנות השנה 12-18 לא גבוהות ולא שמנות, והיה קצת גדול, קיפלתי למטה, השנה הן לובשות את זה (שנתיים) וזה מושלםאז איזו מידה צריך ל-
???
הם שנה ו5 וה 9-12 יושב להם חתיך ומדויק, קניתי להם גם את המידה 12-18 וזה כרגע קצת גדול וגם ארוך.אז איזו מידה צריך ל-
???
זה רק לגדוליםזה מכנסיים מהממות מגולף, לא קשיחות https://www.golfkids.co.il/תינוקות/בנות/מכנסייםטייצים/8144447110
גם יפה מקיווי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: