לפי הידוע לי אפשר כל הזמןאני מעוניינת למכור רכב
כמה זמן לפני הטסט ,א"א לעשות העברת בעלות?
כמו שכתב @אליהו פ אפשר כל זמן שרישיון הרכב בתוקף, ז"א עד התאריך האחרון של הטסט.אני מעוניינת למכור רכב
לא קשור בכלל לאחריות...כמו שכתב @אליהו פ אפשר כל זמן שרישיון הרכב בתוקף, ז"א עד התאריך האחרון של הטסט.
אבל סתם כך, נראה לי יהיה מאוד קשה למכור רכב בלי להעביר אותו טסט לפני כן, זה כמו להגיד לקונה "הנה לך רכב ללא אחריות..."
אבל עדיין, כשאתה מחפש לקנות רכב ואתה רואה שהוא לא בטסט זה סוג של מטה חולה.לא קשור בכלל לאחריות...
הטסט לא אומר על מצב הרכב כלום!
לא מיטה ולא חולה הבנאדם לא רוצה להשקיע ברכב הוא מעוניין למכור אותו..אבל עדיין, כשאתה מחפש לקנות רכב ואתה רואה שהוא לא בטסט זה סוג של מטה חולה.
אוקיי, שני יהודים שלוש דעות....לא מיטה ולא חולה הבנאדם לא רוצה להשקיע ברכב הוא מעוניין למכור אותו..
רכב שעבר טסט לפני חודש ורכב שעוד חודש אמור לעבור טסט ובעל הרכב לא רוצה להעביר אותו...הטסט לא אומר על מצב הרכב כלום!
אני מכרתי רכב שהיה צריך לעבור טסט חודש אח"כאני מעוניינת למכור רכב
מהנסיון שלי יקחו את זה עם הטסט למרות שזה לא אומר שום דבר...רכב שעבר טסט לפני חודש ורכב שעוד חודש אמור לעבור טסט ובעל הרכב לא רוצה להעביר אותו...
תגיד לי אתה איזה מהן היית קונה.
נ.ב. מאדם רנדומלי, לא אחד שאתה מכיר.
מה הנתונים שלו?מדובר בטויוטה ורסו 7 מקומות
הטסט שלו בסוף החודש
לפרטים נוספים
0527672161
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: