אותי מעניין מאוד!!!!!!!!!!!!איך מוכרים כרטיסים שקניתי בטלפון ???
למכירה 7 כרטיסים למחר בבוקר יום רביעי מענין מישהי??
נשמח מאוד 0556702509למכירה 4 כרטיסים ליום רביעי בבוקר
במחיר עלות 0504105042
אני צריכה 6 כרטיסים למחר... 050-4106224.... עדיפות לאחה"צ אבל אם יש בבוקר- אז נקפוץ על המציאה... זה מתאים גם לבחורות גדולות נכון?אותי מעניין מאוד!!!!!!!!!!!!
אשמח לקנותיש לי כרטיס לרביעי בוקר
שוהההההההיש פה כ"כ הרבה תגובות... חלקם מולהבות וחלקן כ"כ צוננות... אנחנו רוצות ללכת קבוצת בנות בגילאי- 18.5, 17, 10, 8 ו-6... האם כולם יהנו? הגדולות הם סגנון שנהנה מכל שטות וכל דבר קטן משמח אותם אבל עדיין צריך שיהיה בסיס.. שיוכלו לעשות משהו... עדיין אין לנו כרטיסים ואני עדיין באמצע לחפש... שווה לנו לקנות או לא?
כןעדיין רלוונטי?
רלוונטי? אני מעוניינתיש לי כרטיס מיותר למחר בבוקר
רלוונטירלוונטי? אני מעוניינת
כמה פעמים??????????אני רוצה 3 כרטיסים למחר יום חמישי בבוקר.
יש משהו שיש לו למכור
0504150155
תודה מראש!
עדיין רלנוונטי? אני רוצה לקנותלמכירה 4 כרטיסים לחמישי בוקר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: