חיים ארנטל
משתמש חדש
אשמח גם Z0534132392בהחלט כן
אשמח גם Z0534132392בהחלט כן
אני לא רוצה לשים פה מילבהחלט כן
בלתקצריכה עזרה דחוף!
אני לא יודעת לבלוע כדורים ויש לי הליקובקטר...
למי שיודע צריכים לקחת כמה סוגי אנטיביוטיקה כמה פעמים ביום שבועיים פלוס מינוס.
אי אפשר לסבול יותר את החיידק זה נורא ממש, אבל אני לא מצליחה לבלוע את הכדורים ולשתות אותם כתושים זה מגעיל ברמה שאין דומה לזה.
כל פתרון ורעיון ממי שמכיר את העניין יעזור ביותר!
תבורכו ורק בריאות!
לי אישית רק מפריע שמישהו עומד לידי...בלתק
הבעיה מתחילה שבמקום לבלוע את הכדור שותים את המים ומנסים להרגיש את הכדור בפה ואז אין שום דרך לבלוע....
אני למדתי את הבן שלי לשים את הכדור בפה איפה שיוצא זה לא משנה.....
לקחת כוס שתיה או מים מה שהכי אוהבים ולשכוח שיש בפה כדור פשוט לשתות את המים....וכאילו לא את הכדור....
ואז זה נבלע
הכי טוב שמשהו יעמוד לידך ופשוט יגיד לך חזק תשתי תשתי וכך אולי החוסר מודעות לכדור עם פקודה ברורה לנו ממש עזר
אפשר להתאמן על בליעת כדור עם עדשים של שוקולד ולבלוע אותם עם מים......עצם הידיעה שזה לא משהו מגעיל עוזרת לבלוע בקלות...
בהצלחה
הבת שלי גם עד גיל 20 לא הצליחה לבלוע כדורים.הבן שלי מצליח רק עם סודה, בגלל הגזים הוא לא מרגיש הכדור.
בהצלחה
בעיקרון הורדתי את הסרטון מכאן, אבל זה בטוח חסום בנטפרי. (אולי יפתחו לכם בבקשה מיוחדת, כמו שפתחו לנו בגלל הצורך הרפואי)אני לא רוצה לשים פה מיל
יש אופציה אחרת לקבל?
אפשר גם?@בדיחותא , שלחתי
אשמח מאד ג"כ
IRS180 בגמייל
אשמח גם Z0534132392
שלחתיאפשר גם?
ESTI4424...
אפשר.@בדיחותא
יש מצב שאני שולחת לאחת מכן מייל ותשלחנה לי את הסרטון.
למה יש לי חברה שכל הזמן הייתה מבקשת ממני לרסק לה כדורים , אולי זה יעזור...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: