הייתי לוקחת ככה, עד שהזהירה אותי אחות שזה ממש מסוכן לקיבה!אני שנים לא ידעתי לבלוע
תמיד מלחץ הכדור היה בורח בפה עם המים.... מכירים?
עד שגילתי שלי יותר קל פשוט בלי מים!
לפתוח פה ענק,
ראש טיפה אחורה
ולזרוק את הכדור בדיוק ללוע,
ולבלוע
קלי קלות
סבבי אנטיביוטיקה במשך למעלה מחודש לא עזרו.רק לקחת פרוביוטיקה? אני 6 שנים עם הליקובקטר שמחמיר, לקחתי לתקופות פרוביוטיקה בכמות גדולה ולא הועיל בכלל. יש עוד משהו שעזר?
הוא בטח צריך לשתות חצי בקבוק סירופ...בלת"ק
מכירה מישהו מהמשפחה שלי שלא לוקח כדורים, הוא שותה את התרופה בסירופ כמו ילד טוב...
קחי בחשבון שצריך לשאול רופא לפני שבולעים כדור מרוסק! לכדורים יש מעטפת הגנה שבנויה כך שהיא מתמוססת רק כשהכדורים מגיעים למקום הנכון, כדי שלא יתפרקו קודם, לפני שהספיקו לפעול את פעולתם (וסביר מאד שעלולים לגרום גם לנזקים אם לא נלקחים נכון). תתאמני על עדשים קטנים- כמו שאמרו קודם, להכניס כמה שיותר עמוק על הלשון, לשתות שלוק וזה בפנים.צריכה עזרה דחוף!
אני לא יודעת לבלוע כדורים ויש לי הליקובקטר...
למי שיודע צריכים לקחת כמה סוגי אנטיביוטיקה כמה פעמים ביום שבועיים פלוס מינוס.
אי אפשר לסבול יותר את החיידק זה נורא ממש, אבל אני לא מצליחה לבלוע את הכדורים ולשתות אותם כתושים זה מגעיל ברמה שאין דומה לזה.
כל פתרון ורעיון ממי שמכיר את העניין יעזור ביותר!
תבורכו ורק בריאות!
חחח אמת!אין לי בעיה עם כדורים, יש לי בעיה עם מוגז...
רק התכוונתי לכתוב שהטיפ הזה אפשרי רק לאלו שמסוגלים לשתות מוגז.
אני בולעת את כל הכדורים בכיף חוץ ממנו
זה כדור מזוויע
אין דבר יותר גרוע מהכדור הזה.כדור נוראי לבליעה. תמיד הייתי מקיאה אותו.
הרופאה אמרה לי שאפשר לחתוך אותו לחתיכות קטנות ולבלוע ככה. ניסיתי ובאמת יותר קל.
לאט לאט התחלתי לחתוך לפחות חתיכות, עד שיכלתי לבלוע אותו שלם. קודם לקחת נשימה עמוקהה, ולבלוע עם הרבה מים. מיד אח"כ לאכול משהו כי אחרת יש הרגשה שהכדור תקוע בגרון מרוב גודלו.
אוי ואבוי,הייתי לוקחת ככה, עד שהזהירה אותי אחות שזה ממש מסוכן לקיבה!
החומרים הפעילים עלולים לגרום נזק אם הקיבה ריקה. אז תשתי לגימת מים לפני ואחרי.
חחחחבלתק
שנים רבות לא הצלחתי לבלוע ממש רעדתי מפחד וכל העצות והכל בראש וכו רק הגבירו את הלחץ, כל המים/גלי/קוטג/טופי וכו וכו היה נבלע והכדור משייט בפה ומשאיר טעם דוחה
עד שיום אחד נמאס לי ונעמדתי מול מראה(בלי מראה ובלי לראות את כל התהליך לא הצלחתי) בחדר לבד, אנשים נוספים רק מגבירים את הלחץ ופיניתי לי זמן כדי להתאמן, לקחתי כדור וחתכתי אותו לחצי ואז לרבע ואז לשמינית כך עד שהגעתי לגודל מזערי ביותר ממש פצפון שאפילו אני החרדתית החלטתי שאני בטוח יכולה לבלוע בלי ספק(קצת יותר גדול מחוד מחט ) הכנתי לי כוס עם מים קרים, משום מה למרות כל העצות דווקא קרים סוג של "אילחשו" לי את הפה ולא ממש הרגשתי את הכדור המחליק (שזה מה שגרם לחרדה ולאינסטינקט של לפלוט אותו) שתיתי לגימה בלי הכדור בפה רק כדי להרגיע את הלחץ ולראות שאני זוכרת איך בולעים, עצרתי את הנשימה הנחתי את הפיסה המזערית הכי עמוק שאני יכולה (הסתכלתי במראה איפה אני מניחה) ואז לקחתי לגימה נוספת והופ זה נבלע! התרגשתי עד דמעות ולקחתי את הפיסה הבאה בגודלה וגם היא נבלעה וכך הצלחתי לבלוע עד גודל של חצי כדור, שלם לא הצלחתי בניסיון הראשון רק אחרי כמה זמן שבלעתי חצאים היה לי אומץ לנסות שלם, הרעיון הוא לייצר חווית הצלחה כלשהי וזה מה שגורם להצליח להבא בגודל מעט יותר גדול וכך עד לכדור שלם בס"ד
עד היום תאמת אני מפחדת מכדורים גדולים אבל זה משתפר עם כל כדור נוסף שאני בולעת.
וגם אני מרגישה את התחושה שהכדור תקוע לי בגרון ואם אני לא אוכלת משהו מיד אחרי, התחושה הזו נשארת לכמה שעות ואני מרגישה מן צרבת כזו, כולם אומרים לי שזה בראש אבל זה קורה ממש כל פעם אז לא יודעת
סליחה על האורך אבל מקווה שיעזור לך, התהליך הזה ממש הציל אותי!!
אין לי מושג, אני יודעת על תרופות, אבל זה לא קשה לשתות קצת מים לפני/ אחרי, אז הייתי נזהרתאוי ואבוי,
תודה
אני בעיקר בויטמינים לא תרופות, גם מסוכן?
רק שימי לב לשתות אחר כך.אני שנים לא ידעתי לבלוע
תמיד מלחץ הכדור היה בורח בפה עם המים.... מכירים?
עד שגילתי שלי יותר קל פשוט בלי מים!
לפתוח פה ענק,
ראש טיפה אחורה
ולזרוק את הכדור בדיוק ללוע,
ולבלוע
קלי קלות
אגב, לפעמים יש עצות אחרות לכדורים מסויימים. יש אבקמול, יש טיפות אופטלגין.מגיל קטן עד גיל גדול ניסיתי לבלוע ולא הצלחתי בשום פעם.
פשוט לועס אותם, עם כל הגועל שבדבר ושותה מיד מים.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: