למה הדלקת מפריעה לבלוע?תגידו מה עושה מי שיש לו דלקת גרון איך הוא יכול לבלוע?
יש לי כרגע דלקת. השקדים נפוחים. ואני לא יכול לשתות מים כי אני מרגיש שחסום לילמה הדלקת מפריעה לבלוע?
השקדים שמתנפחים הם לא על חשבון פתח הבליעה- לפי הידוע לי.
אשמח גם לקבל את הסרטון ל 9761773 gmail.com@שפיץ , שימי פה מייל שלך, אשלח לך סרטון הדרכה של בי"ח עין כרם לבליעת כדורים. זה עובד החל מגיל שנתיים! מניסיון. רק מודיע לך שרואים שם נשים שאינן חרדיות.
(בקיצור מכל האופציות הפטנט שהכי קל להסביר ולבצע זה לשים את הכדור באמצע הלשון, וללגום מבקבוק מים תוך נענוע הראש לצדדים. זה מבליע את הכדור ובלי ההרגשה המציקה כשהוא עובר בגרון)
וואו ממש חידשת לי!רק שימי לב לשתות אחר כך.
כדורים משפיעים יותר עם מים.
הרבה זמן בלעתי בלי מים עד שרופא אמר לי את זה.
פשוט לבלוע ומיד אחר כך לשתות כוס מים.
עד גיל 20 לא ידעתי לבלועכשהייתי בן 11 היה לי חיידק בגרון
הרופא רשם לי כדורים...
פחדתי לפתוח את הפה ולומר שאני לא מעיז לבלוע.
בלילה רציתי לקחת
ו--- לא הצלחתי.
אחי הקטן (7) צחק עלי שאני לא יודע לבלוע
ולא ידעתי מאיזה כיוון "לבלוע" את כבודי הרמוס...
הסוף היה שבזכותו עד היום אני יודע לבלוע כדורים.
(מה שכבוד מדומה יכול לעשות לבנ"א... נקודה למחשבה)
זה לא מוריד את הרעיון.סליחה שאני מוריד לכולם פה את הרעיונות היפים אבל יש טיפול בחיידק הליקובקטור על ידי ניקוי פנימי שמחדירים מצלמה לגוף דרך הפה היא מזהה את החידק (הפצע) מצלמת אותו ועל הדרך מנקה אותו לגמרי אבל אולי לא כדאי כי הגיע הזמן ללמוד לבלוע כדורים לכל מקרה שלא יקרה לא עלינו ולא על אף אחד מישראל אבל כדאי לבדוק את הטיפול הוא לא מסוכן או משהוא כזה טיפה לא נוח בטיפול אבל כיום כבר עושים את זה עם הרדמה קלה
תוכלי להמליץ על חברה מסוימת?לאחר תקופה עברתי לפרויביוטיקה של 40 בליון 4 פעמים ביום בקביעות וב"ה זה עבר.
בדרך כלל אני רוכשת במשנת יוסף פריביוטיקה של ביוטיק. (השבוע יש אפשרות להזמין)תוכלי להמליץ על חברה מסוימת?
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: