פחות מ10%וגם ספרדי
וגם זה בעיקר בנוף צורים הפחות מבוקש וד"ל
פחות מ10%וגם ספרדי
אכן רמת אברהם A צפוף מאוד ובדגש על הפרויקט המאוכלס, החלק החדש יותר פחות צפוף ויותר מרווחהבעיה ברמת אברהם זה שמאוד צפוף שם וכל השטחי מסחר, המוסדות והגינות כולם יהיו מחוץ לשכונה וגם הבתי כנסת נמצאים בקצוות של השכונה
אבל חוץ מזה אוכלוסייה מדהימה
זה דברים של פעם היום זה מאוד מבוקש לקראת אכלוס פרויקט ריבניץ + הגיגים + אפי קפיטל + רוטשטיין הייטס + 2 הקניונים החדשים שיוקמו בסמיכותפחות מ10%
וגם זה בעיקר בנוף צורים הפחות מבוקש וד"ל
בהחלט, אבל רוב הדירות זה כן 2 כיווני אוויר (רק 2 האמצעיים)בתוך רמת אברהם הקיים מדובר בדירות עם כיוון אויר 1 [5 או 6 דירות בקומה!]
במחירים הזויים [החל מ-2,210,000 ל-4 חדרים בקומה 7 (חוץ מהקומות של המרכז מסחרי)]
אני לא ספרדי, אבל זה קהילה מצליחה מאוד, מכיר את בית הכנסת שם, זה בית כנסת שוקק וקהילה שלא מפסיק להמציא פעילות ומתרחב כל הזמן, פשוט מבוקש!פחות מ10%
איזה שטויות דיברתי על חלק ב' המאושר ע"י אתרא קדישאאך יש לזכור שרמת אברהם זה בתוך בית הקברות.................
לא ראית על מה כתבתיאכן רמת אברהם A צפוף מאוד ובדגש על הפרויקט המאוכלס, החלק החדש יותר פחות צפוף ויותר מרווח
דווקא המוסדות יהיו בתוך השכונה, אם יש איזה מחסור אז זה על בתי כנסת אבל בעניין הזה הספרדים מסודרים עם הקצאה קיימת של 300 מטר (!) ובמיקום מוצלח שישרת גם את הפרויקטים החדשים
-
לגבי הגינות אתה פשוט לא מכיר את השכונה קצת חוסר ידע!
כרגע נבנה פארק ענק ומפואר מאוד מלא מגרשי משחק וכמויות של שטחי גינון ומתפרס ע"פ הגבעה הענקית בכניסה לשכונה
בנוסף יוקם גינה במגרש 607 בגודל 2 דונם, על 2 מפלסים
בנוסף יוקם 2 מגרשי משחקים חדשים
ואני לא כולל את פארק נחל ערוגות
-
זה דברים של פעם היום זה מאוד מבוקש לקראת אכלוס פרויקט ריבניץ + הגיגים + אפי קפיטל + רוטשטיין הייטס + 2 הקניונים החדשים שיוקמו בסמיכות
+ כבר עכשיו שכולם רואים את קצב בניית הגינה החדשה כבר אין ספיקות מיקום מבוקש בהחלט!
מה הבעייה של נוף צורים?לא ראית על מה כתבתי
הגבתי למי שכתב שזה גם שכונה ספרדית שבמציאות פחות מ-10% מהשכונה שייכים לציבור הספרדי
והפרוייקטים החדשים רק יורידו את האחוזים שלהם בשכונה
לא סתם גם עשרות המשפחות שכן גרים בעיקר בנוף צורים התחילו לעזוב בשנה האחרונה מאז שנוף צורים גם החל להתחסד ואכהמ"ל
זה 5 הבנינים היחידים בשכונה שהתאכלס ללא וועדת קבלה ולכן הגיעו שם גם אוכלסייה שלא עומדים בקריטריונים של וועדת קבלה וד"למה הבעייה של נוף צורים?
זה לא מקום מקסים להתגורר בו?
תאמת אני חושבת שזה מעלה שאין פרויקטים חדשים ושאין מסחרנכון מאוד אבל בלי פרויקטים חדשים
שימו לב שברמה ג' אין שטחי מסחר בהיקף של רמה א' ורמת אברהם
רמה ג' כבר נגמרת הבנייה (יותר מ6,000 דירות)
רמת אברהם מאוכלסת היום כ1,300 ועתידה לאכלס עוד 10,000 בעז"ה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: