כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע מכירה מישהי שלומדת רפואה?

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
שלום לכולן

אני גם כן מתעניינת בלימודי רפואה לחרדיות, ואל תתחילו לעשותלי מצפון בקטע של הילדים כי לצערי לא זכיתי בכאלה,

כן גם במאה ה21 יש אנשים שהקב"ה בחר לתת להם תפקידים אחרים מגידול ילדים, וכעת אחרי שחלון הפוריות שלי לקראת סיום עצוב ולא ממומש (האמינו לי שניסיתי הכל) אני חושבת אולי להגשים את חלום הילדות לרפואה

אני מתעניינת בעיקר בחלק הדתי, האם זה סביר או לא,

ולכן אם יש לכן מיילים של סטודנטיות חרדיות ולא דת"ל אני אשמח מאד לקבל באישי. המייל שלי

etysiri אחכ שטרודל גימייל

וגם בארגון "קמח" מומלץ לברר

נועה מ

משתמש מקצוען
מאמינה שהם יוכלו לעזור לך

joelly

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום לכולן

אני גם כן מתעניינת בלימודי רפואה לחרדיות, ואל תתחילו לעשותלי מצפון בקטע של הילדים כי לצערי לא זכיתי בכאלה,

כן גם במאה ה21 יש אנשים שהקב"ה בחר לתת להם תפקידים אחרים מגידול ילדים, וכעת אחרי שחלון הפוריות שלי לקראת סיום עצוב ולא ממומש (האמינו לי שניסיתי הכל) אני חושבת אולי להגשים את חלום הילדות לרפואה

אני מתעניינת בעיקר בחלק הדתי, האם זה סביר או לא,

ולכן אם יש לכן מיילים של סטודנטיות חרדיות ולא דת"ל אני אשמח מאד לקבל באישי. המייל שלי

etysiri אחכ שטרודל גימייל
להם יהיה הרבה מידע לתת לך.
בהצלחה!

חיולה

משתמש מקצוען
אני מועמדת כשנתיים ללימודי רפואה, חרדית, ומכירה כמה סטודנטיות חרדיות, אשמח לעזור מוזמנת לפנות באישי

הר שלג

משתמש חדש
מכירה מישהי ששוקלת ברצינות
בתמיכה ובעידוד של הרב (רב חשוב ומקובל בקרב הציבור החרדי הקלאסי)
לימודים בצפת
ראיתי פעם מכתב ממרן הקה"י שהוא נגד ללמוד את המקצוע הזה מהטעם הנ"ל
וכן גם בגלל מה שמכונה היום "שבועת הרופאים"
(אולי הרב הנ"ל בר סמכא לחלוק וצ"ע)

English Tech

משתמש פעיל
ראיתי פעם מכתב ממרן הקה"י שהוא נגד ללמוד את המקצוע הזה מהטעם הנ"ל
וכן גם בגלל מה שמכונה היום "שבועת הרופאים"
(אולי הרב הנ"ל בר סמכא לחלוק וצ"ע)
הוראה לרבים היא לא הוראה ליחידים
אותו רב לא הוציא פסק לכלל הציבור שמותר ללמוד רפואה
אלא לאותה אישה באופן ספציפי עודד לימודי רפואה

חיולה

משתמש מקצוען
היי ממש אשמח לשמוע מה שיש לך לומר בענין
האשכול נפתח לפני יותר מ3 שנים ועדיין לא התקבלתי..
באה לומר שכל מי שחושב על זה צריך לקחת בחשבון שיקח לו זמן ואולי אפילו הרבה זמן עד לקבלה
כמובן הכל אינדיבידואלי אבל כחרדית שלמדה במוסדות הכי מיינסטרים עם אפס ידע באנגלית ומתמטיקה ברמה של "חוץ" (למדתי בתקופה שהחוץ היה ברמת 3 יחל ואולי פחות)
הדרך היא קשה וקשה מאוד.
השלמתי לבד ת.בגרות מאפס כולל 5 יחידות מתמטיקה
והתחלתי לקרוא וללמוד מילים באנגלית כדי להיות ברמה גבוהה בשביל הפסיכומטרי
ועדיין זה לא מספיק
מכירה אנשים שעברו את כל זה ולא קיבלו ציון מספיק במבחני האישיות...
אבל- למי שיש את הזמן, הכישורים והיכולת להשקיע בזה ושאל דעת תורה חושבת שהציבור שלנו צריך רופאים משלו
כמו שעם השנים התחילו להבין שצריך עוס/פסיכולגים/מטפלים רגשיים ואנשי מקצוע נוספים שבאים מתוך הציבור החרדי

עם זאת כמו שכתבתי קודם התהליך קשוח מאוד וגם הלימודים עצמם מבחינת משפחה, גידול ילדים, יכולת לעבוד תוך כדי וכו
אך אפשרי בהחלט!
לגבי הפן הרוחני זה החלק הכי מורכב, לימודים בסביבה חילונית על כל המשתמע מכך
כדאי לברר לפני שנרשמים באיזה מקומות לפחות בשנים הראשונות רוב הלמידה מרחוק (יודעת שבת"א זה כך)
זמינה במייל emona64940 לשאלות

זעירא דחברייא

משתמש פעיל
האשכול נפתח לפני יותר מ3 שנים ועדיין לא התקבלתי..
באה לומר שכל מי שחושב על זה צריך לקחת בחשבון שיקח לו זמן ואולי אפילו הרבה זמן עד לקבלה
כמובן הכל אינדיבידואלי אבל כחרדית שלמדה במוסדות הכי מיינסטרים עם אפס ידע באנגלית ומתמטיקה ברמה של "חוץ" (למדתי בתקופה שהחוץ היה ברמת 3 יחל ואולי פחות)
הדרך היא קשה וקשה מאוד.
השלמתי לבד ת.בגרות מאפס כולל 5 יחידות מתמטיקה
והתחלתי לקרוא וללמוד מילים באנגלית כדי להיות ברמה גבוהה בשביל הפסיכומטרי
ועדיין זה לא מספיק
מכירה אנשים שעברו את כל זה ולא קיבלו ציון מספיק במבחני האישיות...
אבל- למי שיש את הזמן, הכישורים והיכולת להשקיע בזה ושאל דעת תורה חושבת שהציבור שלנו צריך רופאים משלו
כמו שעם השנים התחילו להבין שצריך עוס/פסיכולגים/מטפלים רגשיים ואנשי מקצוע נוספים שבאים מתוך הציבור החרדי

עם זאת כמו שכתבתי קודם התהליך קשוח מאוד וגם הלימודים עצמם מבחינת משפחה, גידול ילדים, יכולת לעבוד תוך כדי וכו
אך אפשרי בהחלט!
לגבי הפן הרוחני זה החלק הכי מורכב, לימודים בסביבה חילונית על כל המשתמע מכך
כדאי לברר לפני שנרשמים באיזה מקומות לפחות בשנים הראשונות רוב הלמידה מרחוק (יודעת שבת"א זה כך)
זמינה במייל emona64940 לשאלות
לכאורה הלימודים גם קשים אבל להיות בפועל רופאה זה נראה לי יותר מסובך רוחנים שנמצאים במצב של חיים ביחד שעות רבות בכל מיני מצבים האם אני טועה?

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
@חיולה למה את לא מתחילה מתואר קדם רפואי של שלוש שנים, התהליך הרבה יותר הגיוני.
אפילו הסבת אקדמאים מתואר רגיל (לא קדם רפואי )יותר קל.
אפשר להשלים תואר ראשון בהוראה או בחינוך וחברה (3 או 4 סמסטרים) וכבר קצרת הרבה

RU1

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אפילו הסבת אקדמאים מתואר רגיל (לא קדם רפואי )יותר קל.
אפשר להשלים תואר ראשון בהוראה או בחינוך וחברה (3 או 4 סמסטרים) וכבר קצרת הרבה
באמת ?
לא שמעתי על זה...
אני הבנתי שרק תארים קדם רפואיים מקצרים.

RU1

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
חברה שלי בררה וכרגע משלימה.
בכמה זה מקצר?
ואיך חינוך קשור לרפואה?
אולי זה מקצר קורסים כללים של תואר כמו סטטיסטיקה, אבל לא בפער כזה משמעותי ששווה ללמוד לתואר חדש בגללו.
אם זה כן מקצר משמעותי, אשמח אם תוכלי להעלות עוד פרטים על זה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  24  פעמים

לוח מודעות

למעלה