כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע מכירה מישהי שלומדת רפואה?

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
זו הגדרה מדוייקת, אבל דתיות שלומדות רפואה בארץ, יש.
אני לא יודעת איך הן מסתדרות עם הבעיות ההלכתיות, האם הן מתייעצות. עם מי.
לחרדית שהכרתי, ושאפה מאד ללמוד רפואה, אף רב חרדי לא התיר מבחינת הנושא ההלכתי.
הבעיה היא דווקא לנשים? אני יודעת על חסיד גור שלמד לימודי רפואה, רב התיר לו דברים מסויימים ודברים אחרים שהיו בעיתיים הוא לא עשה והוא לאחרונה התחילה התמחות לאחר שסיים לימודי רפואה בהצטיינות, המילגות של קמח כוללות גם מילגת קיום?

שואפת ליותר

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח לקבל פרטים שלה (בהסכמה) ע"מ להתעניין על אופי הלימודים
תודה
לא מכירה, אבל רק מחזקת את ידייך. לכי על זה בכל הכח!! אל תתני לחלום כזה לברוח משום סיבה.
יש פתרונות לכל דבר.
מנסיון, מצטערים מאד אם לא ממשים יכולות שכאלו.

.pres

משתמש מקצוען
הבעיה היא עם גופות של יהודים ולא של גויים, לכן בחו"ל הבעיה הזו לא קיימת כי מסתמכים על כך שלכאורה זה גוי (לפי רוב). יכול להיות שיש לזה היום פתרונות בארץ.
לגבי קמ"ח, אני לא יודעת איך זה ברפואה, אבל בתארים האחרים עוד לא נתקלתי במלגאית שקבלה מהם משהו אלא רק במלגאים... והמבין יבין וד"ל. אולי ברפואה זה שונה.

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לגבי קמ"ח, אני לא יודעת איך זה ברפואה, אבל בתארים האחרים עוד לא נתקלתי במלגאית שקבלה מהם משהו אלא רק במלגאים... והמבין יבין וד"ל. אולי ברפואה זה שונה.
אני לומדת מדעי המחשב ומקבלת מהם כמה אלפי שקלים בשנה, וכך גם כל חברותיי שלומדות.
זה תלוי בתארים. תארים בחינוך / פרא-רפואיים באמת הרבהיותר קשה לקבל. גם גברים שלומדים מדעי המחשב יקבלו לפני גברים שלומדים סיעוד.

.pres

משתמש מקצוען
אני לומדת מדעי המחשב ומקבלת מהם כמה אלפי שקלים בשנה, וכך גם כל חברותיי שלומדות.
זה תלוי בתארים. תארים בחינוך / פרא-רפואיים באמת הרבה יותר קשה לקבל. גם גברים שלומדים מדעי המחשב יקבלו לפני גברים שלומדים סיעוד.

יופי, טוב לשמוע

חיולה

משתמש מקצוען
לכן חשוב לי לשמוע ממי שכבר בתוך זה
כי הבנתי שעדיף לנסות להתקבל לשש שנתי שם זה יחסית יותר קל מלהתקבל לארבע שנתי(לבעלי תואר קודם)

לא מכירה, אבל רק מחזקת את ידייך. לכי על זה בכל הכח!! אל תתני לחלום כזה לברוח משום סיבה.
יש פתרונות לכל דבר.
מנסיון, מצטערים מאד אם לא ממשים יכולות שכאלו.
תודה!!!
באמת חסרה לי הדחיפה הזו
כי כשרוצים לקבל החלטה כזו, הלבטים קשים מאוד ויש חששות מכל מיני בחינות
ובאמת זה חלום, לפני כמה שנים רציתי להתחיל מסלול קבלה והורידו אותי מזה, חשבתי ללכת על פסיכולוגיה ושוב, תוך כדי הלימודים לפסיכומטרי והשלמת בגרות שהייתי צריכה בשביל זה, מרגישה שזה לא זה ועדיין עם כל האהבה והתשוקה להיות פסיכולוגית התשוקה ללמוד רפואה עולה על זה, והתקבלתי למסלול בבר אילן לחרדיות אבל פרשתי

אשמח שוב, אם מישהי מכירה כזו שחושבת לעשות את המסלול הזה או כבר באמצע הלימודים, אם יש אפשרות בהסכמתה לקבל את הפרטים כדי לשמוע יותר ולקבל החלטה

שביעית

משתמש סופר מקצוען
לכן חשוב לי לשמוע ממי שכבר בתוך זה
כי הבנתי שעדיף לנסות להתקבל לשש שנתי שם זה יחסית יותר קל מלהתקבל לארבע שנתי(לבעלי תואר קודם)

תודה!!!
באמת חסרה לי הדחיפה הזו
כי כשרוצים לקבל החלטה כזו, הלבטים קשים מאוד ויש חששות מכל מיני בחינות
ובאמת זה חלום, לפני כמה שנים רציתי להתחיל מסלול קבלה והורידו אותי מזה, חשבתי ללכת על פסיכולוגיה ושוב, תוך כדי הלימודים לפסיכומטרי והשלמת בגרות שהייתי צריכה בשביל זה, מרגישה שזה לא זה ועדיין עם כל האהבה והתשוקה להיות פסיכולוגית התשוקה ללמוד רפואה עולה על זה, והתקבלתי למסלול בבר אילן לחרדיות אבל פרשתי

אשמח שוב, אם מישהי מכירה כזו שחושבת לעשות את המסלול הזה או כבר באמצע הלימודים, אם יש אפשרות בהסכמתה לקבל את הפרטים כדי לשמוע יותר ולקבל החלטה

קחי בחשבון אח''כ גם את שנות ההתמחות והמשמרות הארוכות.
זה ממש לא מתאים לאמא עם ילדים. זה או זה, או זה.

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יש לי שכנה חרדית שעכשיו התחילה התמחות.
בעלה לא עובד והוא זה שמגדל את הילדים.
הם גרים לידי ממש כשנה ומעולם לא ראיתי אותה רק את בעלה עם הילדים.

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
אני לא הייתי נכנסת למסע הזה
חלום ילדות היה רפואה
והיו לי הציונים הנדרשים
היום כאמא, במבט לאחור, אני שמחה שלא נכנסתי לזה.
ולא הייתי משתמשת במונח "ויתור"

חיולה

משתמש מקצוען
הבנתי שלא מיד צריך לעשות את ההתמחות ואפשר להשלים את זה
אם לא מסתדר או לא רוצים מיד אחרי הלימודים

אתי סירי

משתמש חדש
שלום לכולן

אני גם כן מתעניינת בלימודי רפואה לחרדיות, ואל תתחילו לעשותלי מצפון בקטע של הילדים כי לצערי לא זכיתי בכאלה,

כן גם במאה ה21 יש אנשים שהקב"ה בחר לתת להם תפקידים אחרים מגידול ילדים, וכעת אחרי שחלון הפוריות שלי לקראת סיום עצוב ולא ממומש (האמינו לי שניסיתי הכל) אני חושבת אולי להגשים את חלום הילדות לרפואה

אני מתעניינת בעיקר בחלק הדתי, האם זה סביר או לא,

ולכן אם יש לכן מיילים של סטודנטיות חרדיות ולא דת"ל אני אשמח מאד לקבל באישי. המייל שלי

etysiri אחכ שטרודל גימייל

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  24  פעמים

לוח מודעות

למעלה