אני מכירהאשמח לקבל פרטים שלה (בהסכמה) ע"מ להתעניין על אופי הלימודים
תודה
יש מקומות שדורשים גם 740+...פסיכומטרי מעל 720 יש לך?
מה זאת אומרת מי שי לו תואר מה מרוויח בכך בהקשר ללימודי הרפואה?יש עוד אופציות לקבלה - ניתן לראות בכל מוסד לימודים את הדרישות.
יש גם 4 שנתי לבעלי תואר ראשון עם ממוצע מסוים.
מה זאת אומרת מי שי לו תואר מה מרוויח בכך בהקשר ללימודי הרפואה?
עדיין לא התחלתי את המסלול המפרך הזהאני מכירה
אבל קודם כל את צריכה להתקבל
פסיכומטרי מעל 720 יש לך?
בגרות מלאה בציון מעולה?
עוקף את ענין הבגרויות והפסיכומטרי - שכידוע הדרישות הן בלתי הגיוניות בעליל.זאת אומרת בערך 5 שנים.
אז מה קיצר התואר שזה לא 7 שנים??
חשוב להדגיש שזה לבעלי תארים ראשונים מסוימים.יש גם 4 שנתי לבעלי תואר ראשון עם ממוצע מסוים.
מתוך אתר אוניברסיטת בר-אילן:חשוב להדגיש שזה לבעלי תארים ראשונים מסוימים.
לא עם כל תואר ראשון אפשר לעשות את המסלול הזה.
זה בסדר, אני יודעת איך זה עובדעדיין לא התחלתי את המסלול המפרך הזה
קודם הייתי רוצה להתעניין אצל כאלה שעברו, ואז לראות אם זה מתאים לי כרגע
בכל אופן הבנתי שזה לא כמו שכתבת ובמקום שבררתי דורשים פסיכומטרי מעל 700
ובכלל, ממוצע בגרויות ופסיכומטרי משמשים רק לצורך סינון ע"מ לזמן מתאימים לבחינות מו"ר ומרק"ם
אבל הם מהווים רק 30% מסך הקריטריונים לקבלה, רוב המשקל- 70% אלו הציונים ממבחני מרק"ם ולזה נדרשים כישורים אחרים לגמרי
מוכיח מה שאמרתי...מתוך אתר אוניברסיטת בר-אילן:
צפה בקובץ המצורף 875676
שמעתי מדת"ל שקרוב לנושא, שהמסגרת אינה מתאימה לדתיות.הלימודים לא מתאימים כלל לחרדיות, יש בעיות הלכתיות קשות: לימודי פתולוגיה וניתוחי מתים חובה.
לכן תשעים ותשע אחוז הם חוזרים בתשובה או ילידי חו"ל ששם מערכת הלימודים מתחשבת קצת בדתיות של הסטודנט, בניגוד למערכת בארץ.
זו הגדרה מדוייקת, אבל דתיות שלומדות רפואה בארץ, יש.שמעתי מדת"ל שקרוב לנושא, שהמסגרת אינה מתאימה לדתיות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: