לא יודעת אם קיים. הקפסולות של עלית שהן נורא פשוטות. עולות כ1.5 ש"ח ליחידה. מאמינה שיש זולות יותר אך האיכות בדר"כ בהתאם.אני צריך מכונת קפה שהעלות של הקפה תגיע בה ל40 אג'.
הייתי ממליצה לבדוק בחו"ל שם הקפה זול יותר.
לא יודעת אם קיים. הקפסולות של עלית שהן נורא פשוטות. עולות כ1.5 ש"ח ליחידה. מאמינה שיש זולות יותר אך האיכות בדר"כ בהתאם.אני צריך מכונת קפה שהעלות של הקפה תגיע בה ל40 אג'.
1400@יעל לוגן
בכמה את מוכרת?
הקפסולות של עלית מעולות (כמובן תלוי מספר וכו)הקפסולות של עלית במבצעים יוצאת 1.1
הן ממש טעימות, לא יודעת למה זה נקרא פשוט..
באתר של סופר פארםהקפסולות של עלית מעולות (כמובן תלוי מספר וכו)
אבל מעולם לא ראיתי אותן בזול כל כך
אשמח אם תכתבי לי איפה יש עליהם מבצעים
תתחדשו!אנחנו קנינו אותה
תודה!
תודה!תתחדשו!
הבנתי שיש בעיה בכשרות עם הקפסולות של השוקוהמכונות האלו הם טובות גם להכנת שוקו כמו במכונות ברחובות או בחנויות ?
בבתי קפה על פי רוב הם עושים את אותו דבר........הבנתי שיש בעיה בכשרות עם הקפסולות של השוקו
אנחנו שמים כפית אבקת שוקו ומעליה את החלב המוקצף מהמכונה וזה פינוק ענק ליום מיוחד
(אם מפזרים מעל שברי מקופלת אז בכלל)
גם באתר של עילית יש מבצעים (תלוי איזה כמות קונים) תסתכלי שם.הקפסולות של עלית מעולות (כמובן תלוי מספר וכו)
אבל מעולם לא ראיתי אותן בזול כל כך
אשמח אם תכתבי לי איפה יש עליהם מבצעים
זו מכונה עם מקציף ביחד, או בנפרד?המקציף לא אמיתי (מקציף בערבול ולא בלחץ אדים) מה שיוצר קצף אוורירי מידי ולא טעים, בפועל משמש יותר כאטרקציה לילדים.
קפסולות של עילית מספר 9 ו12 לטעמי טובות.אשמח להמלצה איזה טעם קפסולה של נספרסו או עלית אתם הכי אוהבים,
אני יודעת שהכל עניין של טעם וכמה חוזק של קפה אתם אוהבים
אבל בכל זמן מעניין אותי לשמוע
זה מחובר אבל נפרד.זו מכונה עם מקציף ביחד, או בנפרד?
שאלתי כי אני מתעניינת במקציף של נספרסו שמגיע בנפרד, עד כמה הוא מחמם את החלב.זה מחובר אבל נפרד.
המקציף של נספרסו בנפרד הוא פשוט חלוםשאלתי כי אני מתעניינת במקציף של נספרסו שמגיע בנפרד, עד כמה הוא מחמם את החלב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: