אשמח מאוד לעוד פרוט.סוג ראשון זה מכונה עם קפה בלי קפסולות, שהיום בעיקר תמצאי את זה בבתי קפה, פחות בבתים פרטיים בגלל הבלגן שכרוך בניקוי של זה כל פעם ובטיפול בקפה.
בשמחהלנו יש מקציף גם של נספרסו
מאד מעניין אותי מה שכתבת
אפשר להחליף איתך כמה מילים?
זה דחוף לי ממש!
תודה!
@לאה 22@לאה 22
שתי הראשונות הם נראה לי די אותו רעיון, הבדלים מינוריים בעיקר בכמות שניתן לשים במים/במיכל לקפסולות משומשות. צריך לוודא שבCITIZ יש אפשרות להוציא את המגש ולהכניס כוס גדולה לקפה גדול. יכול להיות אולי עוד הבדלים שאני לא מודע להם.
האחרונה זה כבר סיפור אחר, יש אפשרות מובנית שהמכונה מסדרת לך את הכמות מיים וצורה וחום של החלב לפי הקפה שאתה בוחר, בנוסף שההקצפה נראית לי יותר טובה.
האם בפועל יש הבדל בקפה? לדעתי אולי באיכות של ההקצפה של החלב, לא משהו שכולם ישימו לב אליו וצריך לקרוא ביקורות באינטרנט האם זה באמת כך.
אני לא התנסיתי בהם וכדאי לקרוא חוות דעת באינטרנט.
עוד דבר שתשימו לב זה שאין סיבה לקנות את המכונה מנספרסו עצמם ולשלם יותר, אפשר לקנות את אותה מכונה בחנות אחרת שמביאה עם ייבוא רשמי של נספרסו ואז יש לכם את אותה אחריות ושירות אצל נספרסו בפחות מחיר.
קחי בחשבון גם כן שכל מקציף חלב במכונות האלה זה מאוד מעצבן עם הניקיון, (היחידים שהם שונים זה היותר יקרים שזה הקצפה עם קיטור ואז בעצם אין שום חלב בתוך המכשיר) כי החלב נמצא בתוך מיכל עם חלקים שצריך לפרק בשביל לנקות ואם לא מנקים זה מסריח.
ד"א יש לי את הדגם הראשון למכירה יד שניה אם את רוצה@3 פינות
האם המכונה הזו:
מכונת קפה מבית NESPRESSO נספרסו דגם קריאטיסטה פלוס J520
יותר טובה מזו
חזרה
מכונת קפה EN500 לבן
Lattissima ONE| NESPRESSO
השוני הוא רק במקציף שהוא על קיטור? או שיש עוד שינויים?
תודה!!
השוני העיקרי הוא בקיטור, כמובן שיש שינויי עיצוב וכדומה, שימי לב שיש הבדל בין הקודמים שכתבת בשאלה איך זה שם את החלב שהלאטיסימה מוזג את החלב לכוס שזה עושה את זה יותר פשוט.@3 פינות
האם המכונה הזו:
מכונת קפה מבית NESPRESSO נספרסו דגם קריאטיסטה פלוס J520
יותר טובה מזו
מכונת קפה EN500 לבן
Lattissima ONE| NESPRESSO
השוני הוא רק במקציף שהוא על קיטור? או שיש עוד שינויים?
תודה!!
@3 פינות אשמח מאוד לעוד פרוט.סוג ראשון זה מכונה עם קפה בלי קפסולות, שהיום בעיקר תמצאי את זה בבתי קפה, פחות בבתים פרטיים בגלל הבלגן שכרוך בניקוי של זה כל פעם ובטיפול בקפה.
לאחרונה קניתי מכונת קפה נספרסו בשילוב עם מקציף חלב, והקפה יוצא מושלם.@אליז אשמח להבין למה התכוונת. . תודה!
מכונה עם פולים זה מצריך הרבה מאוד התעסקות, מסובך יותר להחליף טעמים, ותופס יותר מקום.@3 פינות אשמח מאוד לעוד פרוט.
יש לי מכונה של נספרסו וחשבתי להתקדם למכונה של פולי קפה.
אשמח להמלצות או דיס.
חושבת שמבחינת טעם זה משמעותי.
לי יש את אופציה מספר 2, מאוד נהנת.יש לי שאלה
@3 פינות וכל מי שמתמצא
אני מתלבטת בין 3 סוגי המכונות האלו:
1.
נספרסו ישראל - האתר הרשמי | קפסולות קפה, מכונות קפה ואביזרים
אתר נספרסו הרשמי מאפשר הזמנה מהירה ופשוטה של מגוון קפסולות קפה מובחרות, מכונות קפה, אביזרים ומקציפי חלב. משלוח מהיר ללא עלות ברכישה מעל ₪100!www.nespresso.com
2.
נספרסו ישראל - האתר הרשמי | קפסולות קפה, מכונות קפה ואביזרים
אתר נספרסו הרשמי מאפשר הזמנה מהירה ופשוטה של מגוון קפסולות קפה מובחרות, מכונות קפה, אביזרים ומקציפי חלב. משלוח מהיר ללא עלות ברכישה מעל ₪100!www.nespresso.com
3.
מכונת קפה Gran Lattissima לבנה
אינסוף אפשרויות בלחיצת כפתור אחת מכונת הקפה Gran Lattissima מבית NESPRESSO היא דור חדש של מכונות המציעות מתכוני קפה עם חלב בלחיצה אחת. תוכלו ליהנות משלושה סוגי משקאות קפה - ריסטרו, אספרסו ולונגו ומשישה מתכוני קפה עם חלב – לאטה, לאטה מקיאטו, קפוצ'ינו, קצף חם, חלב חם ו-Flat white. מכונת Gran...www.nespresso.com
בעיקר חשוב לי הקטע של החלב
שיהיה מקציף חלב
אבל שהמכונה תיהיה נוחה קופקטית ולא מסובכת.
אם אני קונה את היקרה מה אני מרוויחה ?
מה יש בה יותר שאין באחרות?
תודה רבה רבה!!
נספרסו הכי זול לקפסולה 2.2המכונות של נספרסו יוצא איזה שקל לקפסולה מינימום, לא?
דווקא מכונות מהסוג השני אמור לצאת הרבה פחות.
מה טווח המחיר של מכונה כזאת?אנחנו קנינו אותה
תודה!צפה בקובץ המצורף 826622
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: