דרוש מידע מכונת קפה הכי מומלצת?

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לא מדויק.
מניסיון עם המכונה בבית, זה לא החום של המכונות התעשייתיות. האוהדים האמיתיים של הקפה מתלוננים...
ההכנה ההכי טובה של הקפה ללא לפגוע בארומה שלו היא באזור ה90 עד 95 מעלות והקצפה וחימום ההכי טוב של החלב זה באידוי של כ70-80 מעלות אחרת הטעם של החלב משתנה.
בנוסף לזה שבבתי קפה ברוב המקרים מי שמכין את הקפה לא מבין במיוחד בקפה ככה שאת מה שכתבתי פה הוא לא יודע ולכן הוא יעשה את זה יותר חם גם שזה פוגע בטעם של הקפה.
המיוחד במכונות קפה של הקפסולות הוא בדיוק הנקודה הזאת של הפשטות שמאפשר לאדם שלא מבין את כל התורה הזאת להכין את הקפה בצורה המדויקת כי הכל כבר מוגדר מראש.
דרך אגב בדור החדש של המכונות של נספרסו הטמפרטורה משתנה בהתאם לקפסולה כי לכל זן קפה יש צורה שונה שממצה אותו בצורה מקסימלית. (אני אישית לא בטוח אם הם באמת יותר טובות ולדעתי לרוב המשתמשים עדיף את הסידרה האורגינלית).
יש לך אולי קישור למכונה זו?
שימו לב שיש אפשרות לקנות עם מקציף ובלי מקציף ויש יבואן רשמי ויש ייבוא מקביל.

נערך לאחרונה ב:

פפראצי

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תודה על העזרה!
קניתי את הדגם הזה:
מכונת אספרסו נספרסו NESPRESSO אסנזה מיני C30 שחור כולל מקציף חלב ארוצ'ינו
על איזה קפסולות אתם ממליצים?
מה הטעמים הכי מבוקשים וטעימים?

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תודה על העזרה!
קניתי את הדגם הזה:
מכונת אספרסו נספרסו NESPRESSO אסנזה מיני C30 שחור כולל מקציף חלב ארוצ'ינו
על איזה קפסולות אתם ממליצים?
מה הטעמים הכי מבוקשים וטעימים?
תתחדשו!
כל אחד עם הסגנון של השתיה שלו, אתם שואלים בשביל לשתות את זה כאספרסו או כקפה רגיל?
בגדול תסתכלו פה:
תגללו למטה לbest seller.
הראשון ברשימה זה ה ארפגיו, הוא לדעתי אחד ההכי מוצלחים בשביל קפה עם חלב
בשביל אספרסו אז זה כבר נהיה יותר מורכב, יש הרבה טעמים טובים.

כמובן שגם כן יש קפסולות תואמות נספרסו ואז זה כבר נושא נפרד, אני חושב שהתואמות של LOR הם מצוינות, יש גם כן לאספרסו קלאב טובות, יש של קפה ארומה, ויש ל star bucks אבל לדעתי תתחילו פעם ראשונה עם המקוריות לראות איך זה תואם ומרגיש.

בהצלחה!

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
קחו בחשבון שהמכונות שטוחנות קפה דורשות הרבה התעסקות עם המכונה והקפה לפני ואחרי ההכנה.
כל הסוגים של הקפה אפשר להכין גם במכונות עם הקפסולות.

ערער בערבה

משתמש מקצוען
קחו בחשבון שהמכונות שטוחנות קפה דורשות הרבה התעסקות עם המכונה והקפה לפני ואחרי ההכנה.
כל הסוגים של הקפה אפשר להכין גם במכונות עם הקפסולות.
ויש כאלה שמחפשים דווקא את זה, אפילו שאני מסכימה עם האמירה לגבי שימוש ביתי.

עיצוב מטבחים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ועוד דבר חשוב..

בנספרסו אפשר לשנות טעם בכל רגע. במכונות פולי הקפה אי אפשר.

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
ועוד דבר חשוב..

בנספרסו אפשר לשנות טעם בכל רגע. במכונות פולי הקפה אי אפשר.
זה נכון ולא נכון.
זה נכון שאי אפשר לקנות טעמים מוכנים כמו בנספרסו אבל אפשר לקנות זנים שונים של קפה ורמות שונות של קלייה, אבל זה בדיוק מה שאמרתי שזה רק למי שממש אוהב להתעסק בכל מה שקשור לקפה.

יעל לוגן

משתמש פעיל
יש לי מכונת קפה יקרה מאודד של נספרסו
עם מקציף חלב משולב והמון אופציות קפה
היתה בשימוש אולי פעמיים
גמישה במחיר אם מישהו מעוניין

יעל לוגן

משתמש פעיל
ההכנה ההכי טובה של הקפה ללא לפגוע בארומה שלו היא באזור ה90 עד 95 מעלות והקצפה וחימום ההכי טוב של החלב זה באידוי של כ70-80 מעלות אחרת הטעם של החלב משתנה.
בנוסף לזה שבבתי קפה ברוב המקרים מי שמכין את הקפה לא מבין במיוחד בקפה ככה שאת מה שכתבתי פה הוא לא יודע ולכן הוא יעשה את זה יותר חם גם שזה פוגע בטעם של הקפה.
המיוחד במכונות קפה של הקפסולות הוא בדיוק הנקודה הזאת של הפשטות שמאפשר לאדם שלא מבין את כל התורה הזאת להכין את הקפה בצורה המדויקת כי הכל כבר מוגדר מראש.
דרך אגב בדור החדש של המכונות של נספרסו הטמפרטורה משתנה בהתאם לקפסולה כי לכל זן קפה יש צורה שונה שממצה אותו בצורה מקסימלית. (אני אישית לא בטוח אם הם באמת יותר טובות ולדעתי לרוב המשתמשים עדיף את הסידרה האורגינלית).

שימו לב שיש אפשרות לקנות עם מקציף ובלי מקציף ויש יבואן רשמי ויש ייבוא מקביל.
ידוע לך מה ההבדל בין 2 המכונות הללו?

s2061

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
יש לי מכונת קפה יקרה מאודד של נספרסו
עם מקציף חלב משולב והמון אופציות קפה
היתה בשימוש אולי פעמיים
גמישה במחיר אם מישהו מעוניין
אם יהיה רלוונטי אז גם אותי מעניין.

נערך לאחרונה ב:

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
המכונות של נספרסו יוצא איזה שקל לקפסולה מינימום, לא?
דווקא מכונות מהסוג השני אמור לצאת הרבה פחות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה