מה הדגם שלך? כמה קג?מיד לאחר הפעלת המכונה - היא ננעלת לליטופים וכו'
גם אם ילד שובב מסובב את כפתור התוכניות- לא קורה מאום, היא נעצרת עד שמכוונים שוב לתוכנית הרצויה וממשיכה לפעול כרגיל
ע"מ לשנות תוכנית יש צורך לסגור את התוכנית ע"י לחיצה ארוכה על "סטופ" ולכוון לתוכנית הרצויה
מה גם שלאחר מספר דקות מתחילת התוכנית התצוגה נכבית - מטעמים חסכוניים, וכך אפשר לגעת ללא שום בעיה
סה"כ אני מרוצה מאד ממילה
לא יכולה להתכחש שלחמותי יש בוש - והיא ג"כ מרוצה מאד
זה ברור, כי העלות של מכונה חדשה הוא פי שתיים כמעט מבוש, שם עדיף לקנות חדשהיא נהרסת באותו קצב של כל מכונה, אין הבדל לדעתי
רק שהחלקים שלה חזקים יחסית, ולרוב גם כשנהרס משהו לא קורה שטכנאי ממליץ על מכונה חדשה אלא על תיקון
יש לי את הדגם החדשמה הדגם שלך? כמה קג?
אני לא על כל האופציות!הדעות חלוקות לכאן ולכאן והמסקנה שלי :
יכול להיות שאלה שמבסוטות מהמכונה שלהם זה פשוט מפני שהן :
מפעילות את התוכניות הארוכות יותר
אבקת כביסה איכותית יותר
שופכות קליה / אוקסיג'ן בכל מכונה
אשמח שתאשרו /תתקנו אותי אם אני טועה ....
משתמשת באבקה טובההדעות חלוקות לכאן ולכאן והמסקנה שלי :
יכול להיות שאלה שמבסוטות מהמכונה שלהם זה פשוט מפני שהן :
מפעילות את התוכניות הארוכות יותר
אבקת כביסה איכותית יותר
שופכות קליה / אוקסיג'ן בכל מכונה
אשמח שתאשרו /תתקנו אותי אם אני טועה ....
אני גם בדרך לקנות מכונה חדשה ומאוד מתלבטת.
לסיכום כל הנ"ל אשמח לשמוע מה החלטתם. ..
בוש 8 קילו או 7 קילו ואיזה דגם.
ואם מילה. איזה דגם?
רק לא 8 קילו.אני מחפשת בדחיפות לקנות מכונת כביסה 8 ק"ג לפחות ובדקתי באתרים ובזאפ יש שמה מחברת בוש כמה סוגים של דגמים ב8 קילו, מישהו אולי יכול להסביר מהם ההבדלים? והאם בשטח משהו משנה בין הדגמים השונים שיצדיק פערי מחירים?
תודה רבה
יש לך מספר דגם?לנו המליץ טכנאי מנוסה לא ללכת על מילה- חלקי חילוף יקרים, לא מצדיק !
כן המליץ על אחד משלישיית: קונסטרוקטה, בוש, סימנס ורק של 7 ק"ג.
קנינו את הקונסטרוקטה ומאד מאד מרוצים, מנקה היטב, שקטה ולא יקרה.
היא לא בלעדית לשום חנות , טכנאי הציע לי אותה , אבל בסוף קניתי קונסטרוקטה כי היא 8 קילו20207IL מקרן בני בישיבות-מומלץ.
10N06ILיש לך מספר דגם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: