מכונת כביסה - מילה או בוש, מה כדאי?

אינסוף

משתמש מקצוען
קניתי עכשיו מילה.
שקטה מאד סוחטת מעולה מנקה מצוין
אבל אני קצת מאוכזבת
ל א רואה הבדל משמעותי בינה לבין הקונסטרוקטה שהיתה לי.
ובמחיר- היא עולה פי 2!
אז אומרים לי חכי היא תחזיק שנים בלי תקלות...
נחיה ונראה!
לא בטוח שרק בשביל זה שווה לשלם יקר כ"כ.
(הקונסטרוקטה החזיקה לי מעמד 7 שנים- בית שמכבסים המוןןןן)

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אין כמו מילה מורידה כל לכלוך עיקש

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
לי יש מילה ,אני מרוצה מהורדת הכתמים אך היא מאוד מקמטת את הכביסה אפילו שאני עושה על 400 סיבובים(אם למישהי יש פתרון על הדרך...)
עכשיו אחרי 5 שנים הייתי צריכה להחליף גומי קחי בחשבון שהחלקי חילוף יקריםםםםםםםם!!!
אמר לי טכנאי שאם הולך הכרטיס זה יכול להגיע ל2000 ש"ח

דנה רחמים

משתמש חדש
לא מבינה בכלל איך מציעים לך את שתיהם באותה נשימה.
ברור שמילה!!!

היתה לי בוש, והיא פשוט לא היתה מנקה, זה היה מתסכל. המון בגדים יצאו מלאי כתמים.
לפני שנה בערך קניתי מילה, ואני לא מפסיקה לברך.

כן, המחיר יקר, אבל שווה.

היי
רציתי לשאול, אני קניתי מכונה של מילה של 8 ק"ג, בעיקרון יש לי אותה שבועיים, ולא יודעת,אני לא רואה שהכתמים שלא ירדו בבוש יורדים עכשיו, הכל די נשאר אותו דבר. אני עדיין שמה אוקסיג'ן וצריכה לרסס ועדיין לא ממש יורד.
זה נראה לך בעיה במכונה? איזה אבקה את משתמשת?

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
היי
רציתי לשאול, אני קניתי מכונה של מילה של 8 ק"ג, בעיקרון יש לי אותה שבועיים, ולא יודעת,אני לא רואה שהכתמים שלא ירדו בבוש יורדים עכשיו, הכל די נשאר אותו דבר. אני עדיין שמה אוקסיג'ן וצריכה לרסס ועדיין לא ממש יורד.
זה נראה לך בעיה במכונה? איזה אבקה את משתמשת?
לי אמרו שלמכונה של מילה הכי טוב האבקות כביסה של אריאל. color לכבוסה צבעונית ושושן צחור לכביסה לבנה.
רק שימי לב לקנות רק את השקים הגדולים של ה 5 ק"ג כי בקטנים יש הרבה חיקויים שלא עושים את העבודה

דנה רחמים

משתמש חדש
לי אמרו שלמכונה של מילה הכי טוב האבקות כביסה של אריאל. color לכבוסה צבעונית ושושן צחור לכביסה לבנה.
רק שימי לב לקנות רק את השקים הגדולים של ה 5 ק"ג כי בקטנים יש הרבה חיקויים שלא עושים את העבודה
הבנתי,
לך יש מילה? את לדוגמא מתיזה אוקיסג'ן וכל אלה לניקוי כתמים לפני הכביסה?
כי ברעיון השקעתי וקניתי מילה כי חשבתי שזה ייחסך ממני, כרגע עד עכשיו שמתי אבקה של אוקסיג'ן בתא של כביסה מקדימה בתכנית Prewash והכתמים ממש לא ירדו...אז אני ממש מאוכזבת.
אם אין הבדל בינה לבין מכונות אחרות בהורדת כתמים , בסדר שהיא חזקה, אבל היא עולה כמו 2 מכונות בערך....
את רואה שכן הכתמים יורדים לך בלי לשפשף ולטפל בהם לפני הכביסה?

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
הבנתי,
לך יש מילה? את לדוגמא מתיזה אוקיסג'ן וכל אלה לניקוי כתמים לפני הכביסה?
כי ברעיון השקעתי וקניתי מילה כי חשבתי שזה ייחסך ממני, כרגע עד עכשיו שמתי אבקה של אוקסיג'ן בתא של כביסה מקדימה בתכנית Prewash והכתמים ממש לא ירדו...אז אני ממש מאוכזבת.
אם אין הבדל בינה לבין מכונות אחרות בהורדת כתמים , בסדר שהיא חזקה, אבל היא עולה כמו 2 מכונות בערך....
את רואה שכן הכתמים יורדים לך בלי לשפשף ולטפל בהם לפני הכביסה?
לא מטפלת בכלל בבגדים לפני הכביסה והכל יוצא מצוחצח.
רק לכביסה הלבנה אני שמה ג'ל לכביסה לבנה של סנו אוקסיג'ן בתא של השטיפה המקדימה ומכניסה למכונה יחד עם החולצות כמה חצאים של ספוג הפלא.
מעבר לזה לא משפריצה ולא משפשפת שום דבר.

דנה רחמים

משתמש חדש
איזה דגם יש לך? לי יש wsd123 של 8 ק"ג, עלתה לי 4700.
כמה אבקת כביסה את שמה?
סליחה על ריבוי השאלות,
מנסה להבין אם אני עושה משהו לא טוב כי אני מאוכזבת שנתתי מכונה של בוש שקניתי לפני 8 חודשים וקניתי את המילה כי רציתי תוצאות טובות בלי לעבוד קשה...

אילה ג

משתמש פעיל
לא מטפלת בכלל בבגדים לפני הכביסה והכל יוצא מצוחצח.
רק לכביסה הלבנה אני שמה ג'ל לכביסה לבנה של סנו אוקסיג'ן בתא של השטיפה המקדימה ומכניסה למכונה יחד עם החולצות כמה חצאים של ספוג הפלא.
מעבר לזה לא משפריצה ולא משפשפת שום דבר.
כמה אבקת כביסה את שמה?
סליחה על ריבוי השאלות,
מנסה להבין אם אני עושה משהו לא טוב כי אני מאוכזבת שנתתי מכונה של בוש שקניתי לפני 8 חודשים וקניתי את המילה כי רציתי תוצאות טובות בלי לעבוד קשה...
לי יש מילה , נראה לי 3 שנים,
תמיד ניקתה כל כתם בלי לשפשף, בלי אוקסיג'ן,
אבל בזמן האחרון היא לא מנקה מספיק טוב,
מישהו יודע לומר למה זה קורה? מה אפשר לשות בשביל זה?

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
כמה אבקת כביסה את שמה?
סליחה על ריבוי השאלות,
הדגם שלי זה wed125
שמה בערך כוס ח"פ קרה עם אבקה למכונה מלאה.
גם לי היה קודם בוש ואין מה להשוות מבחינת הנקיון. המילה לוקחת בענק

lizi_g

משתמש פעיל
לכל בעלות המילה ...
אשמח אם תוכלנה לפרט איזו תכנית אתן מפעילות לכביסה השוטפת - כל הצבעוני של הילדים בעיקר.
תכנית, כמה מעלות, כמה סל"ד.

תודה רבה.

דנה רחמים

משתמש חדש
לכל בעלות המילה ...
אשמח אם תוכלנה לפרט איזו תכנית אתן מפעילות לכביסה השוטפת - כל הצבעוני של הילדים בעיקר.
תכנית, כמה מעלות, כמה סל"ד.

תודה רבה.
אני גם אשמח לדעת, איזה תכנית אתם מפעילים לחולצות לבנות, גרביים של ילדות שמלוכלכות למטה, הכתמים לא יורדים גם ב cottons 60 מעלות,
והאם אתן מפעילות תכנית prewash תמיד שיש כתמים, כלומר בכביסות של בגדי ילדים, שיש כמעט תמיד יש כתמים..?בקיצור אשמח למורה נבוכים בעניין, כי כרגע לא מצליחה להבין את הבאזז סביב המכונה , והיא לא מציגה ביצועים מיוחדים בכלל...
תודה רבה ושנה טובה ומבורכת לכולן

אפרת555

משתמש חדש
מילה מכונות הרבה יותר איכותיות ומנקה מדהים, אבל ההפרש הכספי שלה הוא גדול ולא מצדיק.
לבית (גם עם ילדים שמאד מלכלכים ) מספיק הבוש אני מאד מרוצהוממליצה.
ועוד כמה המלצות מכונת כביסה התפקיד שלה לכבס ולא יותר מזה לכן כמה שפחות אפשרויות ומשחקים המכונה בד"כ הרבה יותר טובה.
גם במכונות של היום יש את האופציה של הנעילה של תוכניות קצרות ועוד שמאד מאד שימושיות.
שימי לב עדיף לא לקנות מכונה של יותר מ-7 ק"ג החלקי חילוף שלה הרבה יותר יקרים, והיא נהרסת הרבבה יותר מהר.
בהצלחה!
לא יודעת לגבי החברות שציינת יודעת שלאחי יש בוש והוא לא הכי מרוצה,
להורים שלי יש סימנס מכונה חבל על הזמן תוכניות ואפשרויות רבות,
התוכניות הארוכות מסירות כתמים בצורה יוצאת דופן, יש להם אותה כבר כמה שנים טובות.
לי יש של חברת מידאה שהיא סבבה אבל מנקה פחות טוב ואין אפשרויות רבות מבחינת טמפרטורה סל"ד וכו'

אניתי

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני גם אשמח לדעת, איזה תכנית אתם מפעילים לחולצות לבנות, גרביים של ילדות שמלוכלכות למטה, הכתמים לא יורדים גם ב cottons 60 מעלות,
והאם אתן מפעילות תכנית prewash תמיד שיש כתמים, כלומר בכביסות של בגדי ילדים, שיש כמעט תמיד יש כתמים..?בקיצור אשמח למורה נבוכים בעניין, כי כרגע לא מצליחה להבין את הבאזז סביב המכונה , והיא לא מציגה ביצועים מיוחדים בכלל...
תודה רבה ושנה טובה ומבורכת לכולן
גם אני חשבתי ככה בהתחלה
את יכולה לראות שלםני 6 שנים דברי כך גם.
אחרי הרבה זמן, אני כן חושבת שהיא טובה אבל באמת לא להיט.
כן משפריצה אוקסיגן על כתמים, לגמרי, אין ברירה....
ואז צבעוני על 30 מעלות ,COTTONS אפשר רגיל או לקצר.ייתכן שעם תוספות של השריה וקדם שטיפה אולי לא צריך אוקסיגן, אבל זה מידי ישחוק את הבגדים.
חולצות לבנות וגרביים לבנות וגרביונים לבנות אין ברירה , 60 מעלות ארוך (הוא עם תוית כזאת ,יש 2 60 מעלות ו2 40 מעלות, זאת עם הריבוע מסביב ארוכה יותר)WARETPLUS +PREWASH +SOAK שזה תוספת מים, כי הדיפולט זה עם קצת מים.
יוצא צח.
גופיות ותחתונים 90 מעלות, כנ"ל.
אומנם שוחק צאוורונים בחולצות לבנות, אבל כך יוצא הכי נקי.

מלכהלין

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
לכל בעלות המילה
אשמח אם תוכלו לומר לי את הדגם המומלצים
תודה רבה

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה