החכמה צודקת
משתמש מקצוען
בגדים זה לא משהו שאפשר לא לקנות..אם לא יקנו, המחירים ירדו.
לאוסם יש תחליף, את הילדים צריך להלביש
בגדים זה לא משהו שאפשר לא לקנות..אם לא יקנו, המחירים ירדו.
קחי חנות להשכרהאני לא אגיד ידיעה מלאה.
אבל כן חלקית.
אם את מזמינה ליין מסין - איך 60 ש"ח לשמלה בכמויות האסטרנומיות של קידי שיק - מביא להפסדים?
וגם בכמויות פחות..
מסכימה שזה לא רווחים מטורפים, בטח לא בהתחלה, אבל הרווח הגולמי בבגדים - אצל הציבור החרדי בוודאי - הוא של מאות אחוזים
ואגב - במאה שח שמלות שוות - יבואו אליה בהחלט.אני לא אגיד ידיעה מלאה.
אבל כן חלקית.
אם את מזמינה ליין מסין - איך 60 ש"ח לשמלה בכמויות האסטרנומיות של קידי שיק - מביא להפסדים?
וגם בכמויות פחות..
מסכימה שזה לא רווחים מטורפים, בטח לא בהתחלה, אבל הרווח הגולמי בבגדים - אצל הציבור החרדי בוודאי - הוא של מאות אחוזים
נכון.קחי חנות להשכרה
פרסום
חשמל
ארנונה
מע"מ
זה רשימה חלקית.....
נכון. אבל אם יתאגדו לקנות עד רף מחיר מסויים. לא תהיה ברירה ויהיו חייבים להוריד מחירים. יש חנות שלא אציין את שמה שמוכרת שמלות לילדות ב400 ש"ח!!! והחנות מפוצצת!! אז זה לא חכמה להתבכיין אח"כ שיקר...בגדים זה לא משהו שאפשר לא לקנות..
לאוסם יש תחליף, את הילדים צריך להלביש
מי שקונה ב400 ומתבכיינת כבר באמת צריכה טיפול רגשי....נכון. אבל אם יתאגדו לקנות עד רף מחיר מסויים. לא תהיה ברירה ויהיו חייבים להוריד מחירים. יש חנות שלא אציין את שמה שמוכרת שמלות לילדות ב400 ש"ח!!! והחנות מפוצצת!! אז זה לא חכמה להתבכיין אח"כ שיקר...
אז אנחנו כנראה לא מסונכרנותמי שקונה ב400 ומתבכיינת כבר באמת צריכה טיפול רגשי....
אני קונה ב100 ועדיין מתבכיינת
יוקר המחיה, לא?
אין לי בנות כרגעאז אנחנו כנראה לא מסונכרנות
100 שקל לשמלה או לחולצה? יש הבדל.....
אלא שקונים ב400 שח - לא מתבכיינים אחכ... (אלא אם כן הם נמצאים באיזה מגזר תחרותי ביותר)נכון. אבל אם יתאגדו לקנות עד רף מחיר מסויים. לא תהיה ברירה ויהיו חייבים להוריד מחירים. יש חנות שלא אציין את שמה שמוכרת שמלות לילדות ב400 ש"ח!!! והחנות מפוצצת!! אז זה לא חכמה להתבכיין אח"כ שיקר...
אני יכולה רק להמליץ על מה שאני עושה. נכנסתי בסופעונה וקניתי בגדים לפסח. קייציים לגמרי. אין לי מושג למה זו היתה קולקציית חורף. שלמתי מחיר הגיוני לגמרי. על הדרך הרווחתי שהן יהיו לבושות שונה מכל הרחוב שילבש ברובו את אותם בגדים...אין לי בנות כרגע
אני בד"כ קונה שבתי בקידישיק/הדס/ בלו וויב, אבל רק בגד אחד בתחילת עונה(ואם יש מעונות קודמות עוד יותר טוב).
אין באמת מקומות שאפשר למצוא שבתי יפה כמו בקידישיק/ הדס/ בלו וויב לציבור שלנו.
ועל זה בוכים פה ואין ענין לומר אל תקנו כי אם כך תביאי תחליף....
נשמה,תמשיכי עם זה!
ולא רק בשביל חסד... תעשי את זה גם להכנסה.
תאמיני לי ששמלה במחיר של 60 ש"ח - בטח בכמויות שקידי שיק מוכרים - זה עדיין רווח יפה מאוד...
אוקי,אני יכולה רק להמליץ על מה שאני עושה. נכנסתי בסופעונה וקניתי בגדים לפסח. קייציים לגמרי. אין לי מושג למה זו היתה קולקציית חורף. שלמתי מחיר הגיוני לגמרי. על הדרך הרווחתי שהן יהיו לבושות שונה מכל הרחוב שילבש ברובו את אותם בגדים...
מה גם שהיה מרווח של מידות. מצאתי מה שרציתי בקלות ובלי עומס.
אם זה מתאים לכולן? לא יודעת. אבל בהחלט יכול לחסוך הרבה כסף.
בננהאיפה קונים לבנות גדולות בגילאי 11 ו - 13 ?
אם יש לכן חנויות שאתן יודעות שיש כבר עכשיו למידות אלו, זו תהיה עזרה גדולה.
אני רוצה לצאת היום. (בירושלים)
בגלל שאני ממש לא מונחת בנושא, וגם אחרי שהיא אמרה לי בייאוש אני כבר לא זוכרת איך מה ולמהאני לא אגיד ידיעה מלאה.
אבל כן חלקית.
וגם בכמויות פחות..
?
לא אכפת לי. שכל אחד יקנה באיזה סכום שבא לו. לא נכנסת לאף אחד לכיס. פתחו פה אשכול על זה שמחירי הבגדים עלו בצורה דרסטית, הבעתי את דעתי שזה מגיע מכך שאנשים פשוט קונים למרות שהמחירים עולים ועולים. בעיניי לקנות לתינוק בן 3 חודשים בגד ב-150 ש"ח בעוד שאפשר בחנויות כמו גולף, קיווי, קדס וכדו' לקנות בחצי מחיר זה משהו לא הגיוני. אבל מצד שני החנויות מלאות ואנשים קונים בהמוניהם אז למה להתבכיין אם אתם קונים?? זה משהו שאני לא מצליחה להביןאוקי,
אז מה אכפת לך שאנשים קונים ביוקר?
את כותבת לא לקנות
וגם כותבת שאת לא יודעת אם לכולן מתאים מה שאת עושה
אז תסבירי
קחי חנות להשכרה
פרסום
חשמל
ארנונה
מע"מ
זה רשימה חלקית.....
אני אישית אשלם יותר ולא אכנס לקניון למשללא אכפת לי. שכל אחד יקנה באיזה סכום שבא לו. לא נכנסת לאף אחד לכיס. פתחו פה אשכול על זה שמחירי הבגדים עלו בצורה דרסטית, הבעתי את דעתי שזה מגיע מכך שאנשים פשוט קונים למרות שהמחירים עולים ועולים. בעיניי לקנות לתינוק בן 3 חודשים בגד ב-150 ש"ח בעוד שאפשר בחנויות כמו גולף, קיווי, קדס וכדו' לקנות בחצי מחיר זה משהו לא הגיוני. אבל מצד שני החנויות מלאות ואנשים קונים בהמוניהם אז למה להתבכיין אם אתם קונים?? זה משהו שאני לא מצליחה להבין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: