יהודיה נחמדה
משתמש מקצוען
צו
רוב הפעמים כך אני עושה...
צודקת,זה לא באמת 33%
כי זה מהמחיר הגבוה
רוב הפעמים כך אני עושה...
צודקת,זה לא באמת 33%
כי זה מהמחיר הגבוה
יש לך קטלוג של קידישיק ?מי שמעוניינת בקטלוג של קידישיק
עונת קיץ NOW 2022...
עמוד בית
המותגים שלנו SHOP NOW SHOP NOW SHOP NOW בניםboys SHOP NOW בנותgirls לחץ כאן בייבי baby לחץ כאן המותגים האהובים שירות משלוחים לוקים משפחתיים it's time forwww.kidichic.co.il
זה לא בדיוק קטלוג...יש לך קטלוג של קידישיק ?
אמרו לי שיהיה רק שבוע הבא...
אשמח!יש לי קטלוג של חנות בנים,
אבל הם לא זולים....
אני אשמח לקבליש לי קטלוג של חנות בנים,
אבל הם לא זולים....
מייל?אשמח!
אני הזמנתי לבן שלי לחורף משיין, כמעט הכל מידות מדוייקות ומאוד איכותימנסיוני שיין לתינוקות ממש לא מומלץ, עשיתי הזמנה של איזה 7 בגדים אולי אחד היה סביר
לעצמי אני מזמינה המון אבל לבת שלי ממש מפושל
אולי זה ספציפית לבגדים שבחרתי, אז תבדקו טוב בתגובות לפני שאתן מזמינות
יש לך משהו לבת שנתייםאני קניתי עכשיו כמה סטים גם שבת גם יום חול סוף עונה של חורף בגדים מבדים קיציים- מצויינים למעבר ואפילו קיץ במחירי סוף עונה (מצאתי בהדס, בזאר שטראוס, ליוולו)
ובכללי אני אוהבת מאוד את שיין. דברים מעולים במחירים מצחיקים, מגיע בדרך כלל עד שבועיים ככה שאפשר עדיין להזמין לפסח
מנסיון גם הזמנתי כמה וכמה בגדים לתינוקות (שנה) והייתי מרוצה מאודמנסיוני שיין לתינוקות ממש לא מומלץ, עשיתי הזמנה של איזה 7 בגדים אולי אחד היה סביר
לעצמי אני מזמינה המון אבל לבת שלי ממש מפושל
אולי זה ספציפית לבגדים שבחרתי, אז תבדקו טוב בתגובות לפני שאתן מזמינות
לא מצליחה לפתוח את קידישיקמי שמעוניינת בקטלוג של קידישיק
עונת קיץ NOW 2022...
עמוד בית
המותגים שלנו SHOP NOW SHOP NOW SHOP NOW בניםboys SHOP NOW בנותgirls לחץ כאן בייבי baby לחץ כאן המותגים האהובים שירות משלוחים לוקים משפחתיים it's time forwww.kidichic.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: