בהדס המחירים מאד יקרים לעומת מה שהיא תמיד בהדס שמלה ליום חול 199 שקלהבעיה היא גם שאם חנות כלשהי תמכור בגדים במחירים זולים, גם אם הם יהיו איכותיים מאוד, החנות ישר תקוטלג כחנות פושטית.
בהדס המחירים מאד יקרים לעומת מה שהיא תמיד בהדס שמלה ליום חול 199 שקלהבעיה היא גם שאם חנות כלשהי תמכור בגדים במחירים זולים, גם אם הם יהיו איכותיים מאוד, החנות ישר תקוטלג כחנות פושטית.
יש שם גם לתינוקות במחירים של עונה קודמת?שווה להיכנס לזיסע קינדערלאך בבני ברק (רחוב הלפרין)
תמיד יש להם סחורה משנה שעברה בחצאי מחירים
ושנים קודמות במחירים מצחיקים (סגנון 50 שח לשמלה לנערה)
יש שם המון סחורה מעולה ויפה!!
כי לא מוצאים משהו אחר.......רק לי זה צורם שכל הזמן בוכים על עליית המחירים בחנויות של המגזר החרדי ומשום מה כל הסחורה נחטפת למרות המחירים?? אנשים בוכים ומשלמים.... בוכים ומשלמים.... למה? לא הצלחתי עדיין למצוא תשובה הגיונית
זה נכון לקנות בסוף עונהאני כמעט לא קונה אף פעם בתחילת עונה.
קונה בסוף עונה
בנקסט
בקידישיק עודפים וכו'
ואח"כ משלימה אם יש צורך בהמשך העונה שאז יש מבצעים.
והילדים שלי לבושים מושלם ובטוב טעם! מקבלת הרבה מחמאות.
לנשים- יש את מזל חזות מחירים לגמרי סבירים! ועוד חנוית שאפשר למצוא
זה נכון לקנות בסוף עונה
רק שלא תמיד זה הולך
שנה אחת קניתי
ופשוט זה היה לה גדול
לצערי היא לא מספיק גדלה כמו שחשבתי...
לפעמים זה קשה לצלוף למידות
ולגבי מזל חזוט אני אוהבת לקנות אצלה
דגמים יפים ונוחים ובמחירים סבירים
ועם אופציה להאריך
לא נשאר מידותקונים בסוף עונה.
בני ברקבאיזה עיר מדובר?
מסתדריםלא נשאר מידות
רק לי זה צורם שכל הזמן בוכים על עליית המחירים בחנויות של המגזר החרדי ומשום מה כל הסחורה נחטפת למרות המחירים?? אנשים בוכים ומשלמים.... בוכים ומשלמים.... למה? לא הצלחתי עדיין למצוא תשובה הגיונית
חחחח המבצעים של קידישיק....ההנחות מהמחיר המקורי ואז זה מגיע בערך למחיר המועדון הרגיל שאת משלמת.תמיד בקידישיק יש בלג בעומר 33% הנחה
שווה לחכות
ולפסח איכשהוא להסתדר
ואז להתחדש לשבועות
כי תכלס בפסח עדיין קר....
הלוואי ואמן....כי לא מוצאים משהו אחר.......
אבל באמת אם יתארגנו אנשים ויחליטו שמפסיקים לקנות יקר(משהו ציבורי ולא איזה עשר אנשים עלובים)
או משהו בסגנון
המחירים ירדו
כי באמת אין שום הצדקה למכירים האלה
זה כנראה הכי כיףאו שנשלם ונתבכיין.
תספרי לי איך את מסתדרת איכשהוא?תמיד בקידישיק יש בלג בעומר 33% הנחה
שווה לחכות
ולפסח איכשהוא להסתדר
ואז להתחדש לשבועות
כי תכלס בפסח עדיין קר....
הייתי שם עכשיו לא זוכרת מה היה איתם בשנים שעברובהדס ובמילאנג' שתי החנויות שהייתי בהם עכשיו
המחירים של הבגדים לבן שלי בערך אותם מחירים כמו עונה קודמת וכמו 2 עונות קודמות וכו' מאז שהוא נולד.
אה, קיווי וגולף הייתי לפני פורים וכבר היה קולקציה של קיץ וגם היה שם המחירים הרגילים שלהם.
אז הורדתי את הרף(מעולם לא העלתי)הכל מתייקר וגם במלבושי כבוד התייקר בכמה שקלים
או שנוריד את הרף
או שנקנה בסופי עונה
או שהילדים לא ילכו רח"ל עם סטים
או שנשלם ונשלים
או שנשלם ונתבכיין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: