גלסבה - באיזור 180 ₪מישהו יודע מה בערך המחירים של ביזנס פלוס / גלסבה?
הנגן הזה הוא לא גלסבה@ירושלמית0 הנה מפרט על הגלסבה וקישור להזמנה מחו"ל
נגן MP3 C50
עדכון כ' אלול תשע"ט לקרוא עד הסוף גם את הפרק על הדגם המשופר יותר וההשוואה בין 2 הדגמים! למעבר לחצו כאן. לכל שאלה ניתן לפנות לניק @כותב מוסמך בפורום פרוג. בסיעתא דשמיא נגן MP3 מעולה! לאחר שכתבתי על זה הרבה תגובות באשכולות שונים, והיו הרבה שאלות, ואין לי כח כל פעם להתחיל מחדש, אני יוצר קובץ עם...docs.google.com
כשמכרו אותו היה נקרא גלסבה פלוס (סאמויקס) ב180 שח, בזאר המציאות היה מוכר אותו כמו שהוא 8 גיגה ב120הנגן הזה הוא לא גלסבה
אבל הוא נגן מצויין עם איכות שמע הכי טובה ששמעתי
וגם המוכר אמין והמשלוח הגיע אלי אחרי 3שבועות
שווה את ה80 שח (16ג'יגה)
מומלץ בחום
אני ראיתי גלסבה 4GB ב 85 ו8GB ב110 (מכירה בבית)גלסבה - באיזור 180 ₪
ביזנס פלוס - באיזור 200 ₪
הנגן שאני המלצתי עליו הוא c50 ולא גלסבה (אולי דומה לו , אבל הרבה יותר טוב ממנו , מנסיון)כשמכרו אותו היה נקרא גלסבה פלוס (סאמויקס) ב180 שח, בזאר המציאות היה מוכר אותו כמו שהוא 8 גיגה ב120
יש לי דוקו בלאק, הוא נחמד, לא מליון דולר, אבל לכאורה יותר טוב מכל נגני סאמויקס גם יחד, חובה מגן כי אם לא מהר מאוד נשבר המסך (מנסיון...) אשמח לשמוע גם כן איפה קונים, אז אני מצטרף לשאלתך, ואם הסתדרת אשמח שתעדכן כאן איפה קונים (למרות שמסתמא בכל חנות אלקטרוניקה יש...)נגן דוקו בלאק הוא נגן טוב?? למי שמכיר
ואיפה אני קונה מגן ספר בירושלים דחוףף?.
איפה יש להשיג?בלת"ק
אייפוד נאנו
איידיגיטלאיפה יש להשיג?
איפה יש להשיג?
לפי מה שאני בררתי. אין יותר אפשרות להשיג את האייפד הזה. ובדקתי גם בחו"ל.איידיגיטל
את האמת אני בדקתי לפני כמה שנים. שעוד אמזון לא היה בארץ.באמזון אפשר למצוא.
אבל באמת הגיוני שכבר לא ימכרו את זה.
מישהו מכיר את הנגן הזה?!דרוש מידע - הנגן (דגם Dynamite) שימכר במשנת יוסף בשבוע הבא,
מישהו מכיר אותו? איך הוא? האיכות? אפשר להוסיף כרטיס זכרון חיצוני? תודה מראשwww.prog.co.il
כן, נגן איכותי ממתכתמישהו מכיר את הנגן הזה?!
איכותי?
שווה את המחיר (115)?!
נגן מצוין!מישהו מכיר את הנגן הזה?!
איכותי?
שווה את המחיר (115)?!
המסך שלו רגיש ברמות קשות, כל נפילה הכי קטנה-היה נגןלדעתי הנגן הכי טוב שקיים היום זה איפוד ננו הוא קצת יקר אבל שווה כל מחיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: