בוויסטק לא היה לפני שבועיים.בררתי לך ואמור להיות בפוטומן, וייסטק ומרכז המחשב- תתקשרי קודם לבדוק אם יש את הדגם הספציפי
תודה רבה!!
בוויסטק לא היה לפני שבועיים.בררתי לך ואמור להיות בפוטומן, וייסטק ומרכז המחשב- תתקשרי קודם לבדוק אם יש את הדגם הספציפי
אז תנסי את האחרים...בוויסטק לא היה לפני שבועיים.
תודה רבה!!
גם אצלי זה ככה, יש למישו תשובה?סליחה על הטרמפ
יש לי נגן דוכו ומידי לילה הוא נדלק לבד ועד הבוקר אין בטריה
מה יכול להיות?
השעון מעורר כבוי.
סליחה על הטרמפ
יש לי נגן דוכו ומידי לילה הוא נדלק לבד ועד הבוקר אין בטריה
מה יכול להיות?
השעון מעורר כבוי.
דוקא בלילה? באותה שעה כל פעם?גם אצלי זה ככה, יש למישו תשובה?
ובמהלך היום הוא נטען באופן מלא? הבטריה מחזיקה זמן?אין לי מושג, אבל כשאני קם בבוקר הבטריה ריקה.
הוא עורר נכון את הבעיה כנראה זה קשור לשעון מעורר היה לי חשד כזההפעלתי אותו פעם אחת וכיביתי כבר לפני איזה חודשיים
ומאז כל פעם הוא נדלק באמצע הלילה עד שנגמר הבטריה
במחילה, אבל מידיעה מנסיון, זה ממש לא ככה.הנגנים של סאמויקס אמנם מתבססים על אב טיפוס של נגן קיים,
אך מידיעה מבפנים, בפסי היצור עבור סאמויקס נבחרים רכיבים מיוחדים איכותיים יותר-
לדוגמא הבלוטוס, התכנה שהיא פיתוח שלהם...
לא ברור מאיפה הידיעה והנסיון. ממספר נגנים שרכשתם?במחילה, אבל מידיעה מנסיון, זה ממש לא ככה.
אני ייבאתי מעל 25 כאלה...ואפשר גם לשאול חנויות שמכרו נגנים כאלו ביבוא
יש אותו מחנויות רבות- אפשר לחפש מה באזור שלך.ואם הוא באמת טוב אם יש מקום שאני יכולה למצוא אותו יותר בזול בהזמנה מפה בארץ לא מאלי אקספרס וכדו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: