דווקא זה ממש חדש...כתבת כבר בהמון אשכולות,
אתה מביתר
יש רק שיש עליהם קראוונים,אין.
והכדור כבר נתקע מעל איזה קראוון...
דווקא זה ממש חדש...כתבת כבר בהמון אשכולות,
אתה מביתר
יש רק שיש עליהם קראוונים,אין.
במקור זה מגרשי חניה,יש רק שיש עליהם קראוונים,
והכדור כבר נתקע מעל איזה קראוון...
תו"א מצביעים שמה?אני לא יודע איך ירדת מ23 משפחות ל15
אבל יש להם בעלי דירות שמחכים שיתחרד יותר
אגב 23 משפחות זה כמעט 50 קולות בקלפי,
בירושלים המעלית שבת כבר נכנס לפני הרבה זמןקשה להאמין,אנו שמרנים מידי, יש כמה רבנים גדולים שיכולים להתיר אבל רובם לא יתירו אני יהיה מאוד מופתע אם זה יהיה אבל נחכה ונראה
זה עדיין לא מגדליםואגב לאחרונה הייתי בבית שמש,
במגדלים החדשים (רמה ד')
וראיתי שבקומות למעלה
(8 קומות(!!!) מהרחוב, 9 מהחניה)
כל המשפחות חרדיות...
אז תכל'ס חרדים כנראה כן מסוגלים לגור במגדלים...
ולאן הביאה אותך החשיבה מחדש?להורים שלנו היה אפשרות לגור בעיר חרדית ללא ריח של כפירה ושם אנחנו גדלנו. עכשיו צריך לעשות חשיבה חדשה.
בית שמש ברכב בכל שעות היממה 30 דקות מבר אילן ירושלים ו40 דקות מב"ב מנסיעה שלי.כולם מחפשים את בית שמש החדשה. רק שוכחים שגם בית שמש היתה עיר חילונית עם שכונות מעורבות ומתחרדות עד לפני לא הרבה שנים.
בגלל שזה חור רחוק המחירים היו נמוכים והחרדים הגיעו )וכמובן עוד כמה סיבות)
מבחינת מרחק מהמרכז היא כמו חריש . רבע שעה מהרכבת ואז נסיעה של כשעה לת’’א ברכבת.
חריש בני ברק 45 דקותבית שמש ברכב בכל שעות היממה 30 דקות מבר אילן ירושלים ו40 דקות מב"ב מנסיעה שלי.
קצת דיוק וכבוד לפורום.
חריש לא בכיוון.
אולי ב12 בלילה.חריש בני ברק 45 דקות
יחי ההבדל
ברכב פרטי זה הזמן אתה מוזמן לנסות. יצא לי גם ליסוע עם האוטובוס של בני ברק בשעו הבוקר זה היה שעה ורבע בדיוק מחריש עד לסוקולוב כולל הסיבוב שהוא עושה בחדרה.אולי ב12 בלילה.
אבל תנוח דעתך ואני לא יתווכח על עובדות כי זה לא יגמר בסה"כ כתבתי את מה שחוויתי.
וכן .
גם לחריש נסעתי ואצלי משום מה זה היה לא כמו שכתבת בכלל..
אתה מזכיר לי שכשבנו את קרית ספר פירסמו ושיווקו שזה 17 דקות מי-ם ו20 דקות מב"ב.
ואמר מי שאמר שהוא מתחיל לנסוע לי-ם דרך קרית ספר...
9 קומות מכניסה או כולל קומות מינוס? [מה שיכול לחתוך את זה ל5-6 קומות לעלות בשבת].בהר יונה למרות שמדובר בפריפריה יש 9 קומות לבנין.
הרבה בטחון בתשובה...אולי ב12 בלילה.
אבל תנוח דעתך ואני לא יתווכח על עובדות כי זה לא יגמר בסה"כ כתבתי את מה שחוויתי.
וכן .
גם לחריש נסעתי ואצלי משום מה זה היה לא כמו שכתבת בכלל..
אתה מזכיר לי שכשבנו את קרית ספר פירסמו ושיווקו שזה 17 דקות מי-ם ו20 דקות מב"ב.
ואמר מי שאמר שהוא מתחיל לנסוע לי-ם דרך קרית ספר...
בעיקרון מקומות המינוס. אבל יש בניינים שזה מהכניסה.9 קומות מכניסה או כולל קומות מינוס? [מה שיכול לחתוך את זה ל5-6 קומות לעלות בשבת].
אחרי השלב הזה הקרקע זמינה לשיווק ??3,700 יח"ד לציבור החרדי בנוף הגליל עוברות לדיון בוותמ"ל
התכנית מיועדת להקמת רובע מגורים לחרדים בצפיפות של מעל 45 אלף נפש למ"ר. בתכנון השכונה נעשה מאמץ לשמור על אורח החיים החרדיmagdilim.co.il
אם שר השיכון ידאג לכך - אז אני מעריך בסבירות גבוהה שקרית גת תהיה העיר החרדית הבאה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: