אפשר בבקשה גם?אני לא בקי כל כך בפרטים ומעדיף שלא לפרסם כאן בפורום ציבורי.
שלחתי לך באישי.
עבר שינוי שםלאן נעלם פורום נדל"ן?
יש שם בעיה גדולה של סטיגמה,@הנדלניסט
מה אתה אומר על עמנואל?
במידה שמר סמוטריץ' ישחרר שם דירות בהיקפים מאד גדולים זה אמור להיות המקום הכי קרוב מכל מה שכתוב כאן!!!
ובניגוד למערב קריית גת הדירות שג"כ קרוב, בעמנואל הדירות אמורות ג"כ להיות מאד זולות,
כמו שבנו אז בזמנו את ביתר עילית ומודיעין עילית,
השאלה היא האם יצטרפו אז עוד חסידויות שאין להם בעיה עם לגור ביו"ש?
זהויש שם בעיה גדולה של סטיגמה,
של שומרון...
ביתר עילית ומודיעין עילית זה נקרא אזור ירושלים שאנשים יותר מכירים ופחות חוששים...
אבל יש 7 קומות מינוס.אם אני לא טועה בצה"ל הבנינים מאוד גבוהים כ10 קומות ויש לי קרובים שגרים שם שנים ללא מרפסת סוכה והכל טוב וכל הבנין חרדי
ואצלי בבנין אני גר ב4 קומות אז יחסית המצב אצלנו טוב בחריש..
אם תוכל לשלוח גם לי.אני לא בקי כל כך בפרטים ומעדיף שלא לפרסם כאן בפורום ציבורי.
שלחתי לך באישי.
כמו שרמה ד׳ היא לא מגדליםשכונות ענק בגדול של ערים בונים היום רק עם מגדלים
בפסגת אפק ראש העין ובכרמי גת בקריית גת (למרות שיש יש כפול חרדים מחריש) בנו שכונות עם 15,000 דירות במגדלים
החידוש הוא שבעפולה שלמרות שהיא בצפון אישרו לאחרונה שכונה שהיא בגודל של כמה ערים שתכלול 63,000 דירות במגדלים!!!!!
בשלב הזה הכל סגור וחתום בוודאי אין בכלל על מה לערר
ואפילו בשלב יותר מוקדם לא היה על מה לערר
מבחינת היקף השכונה, אופי השכונה, ומיקום העיר, זה בהחלט עומד בסטנדרטים של היום של ניצול קרקע
בהר יונה למרות שמדובר בפריפריה יש 9 קומות לבנין.כמו שרמה ד׳ היא לא מגדלים
ורמה ה׳ המאוכלסת לא מגיעה לגבהים האלה
ככה אפשר לבנות בכל מקום בארץ.
ואכן: כסיף מתוכננת לבניה נמוכה, וכנ״ל הר יונה
רמות לא היתה עיר מעורבת אלא מתחרדלגבי חריש: אני לא חושב שהיא תהיה חרדית בלבד אבל האמת אז מה?<
ירושלים חרדית בלבד? יש ויש.....גם רמות עד לפני כמה שנים הייתה מעורבת ואף היום ברמות ב' וגם בא' יש הרבה חילונים.
זה ברור שבחריש כמעט חצי מהציבור הוא דתי/מסורתי (עיין בבחירות האחרונות כמה הצביעו ש"ס ג' וציונות דתית) וגם השאר ברובם אוהבי דת (שאר המצביעים הם ליכודניקים)
אז כן מי שלא רוצה לראות אדם בלי כיפה זה לא המקום.
אני מאמין שבמשך הזמן יהיו שכונות חרדיות לגמרי כמו באשדוד.
ודרך אגב בתור אחד שיש לו משפחה ברחובות ועושה שם הרבה שבתות אני יכול לומר לכם ששם השכונות מעורבות וחיים שם ממש טוב.
מי שמחכה לעיר חדשה צריך לזכור שזה לא יקרה בזמן הקרוב.
יש רצוי ויש מצוי
כמו שפעם כל אחד (אולי) קיבל דירה בחתונה היום זה לא ככה ומי שבשידוכים ימשיך לדרוש את מה שאבא שלו קיבל אז.....חבל.
להורים שלנו היה אפשרות לגור בעיר חרדית ללא ריח של כפירה ושם אנחנו גדלנו. עכשיו צריך לעשות חשיבה חדשה.
הר יונה הוא מקום בצוין ואני מאחל לו בהצלחה.
אני קניתי בחריש ואני מאמין במקום.
השם יעזור לכל המקומות הרי עיר שהיא לא במרכז שתצליח תגרום גם לעיר שקרובה לה לגדול.
פשע של קבלנים ומשת״פיהם מועדוות התכנוןבהר יונה למרות שמדובר בפריפריה יש 9 קומות לבנין.
זה מה שאני אומרכמו שרמה ד׳ היא לא מגדלים
ורמה ה׳ המאוכלסת לא מגיעה לגבהים האלה
ככה אפשר לבנות בכל מקום בארץ.
ואכן: כסיף מתוכננת לבניה נמוכה, וכנ״ל הר יונה
רחובות?אבל איפה זה מופיע באתר למען ה'?
אתה בעצם אומר שיש בעפולה 17,000 דירות מאושרות בבניה נמוכהעפולה
בעפולה עילית וגבעת המורה יש כ800 יחי"ד אצל יזמים שמתכננים לשווק אותם למגזר החרדי
במתחם B שאושר לפני כ3 שבועות אושר קרוב ל4,500 יחי"ד בבניינים של 7-12 קומות שבבניה נכונה אפשרי להגיע למקסימום של 7 קומות.
בתכנון בעיר עפולה עוד כ12,000 יחי"ד באותו מתכונת.
בכללי מחיר למ"ר באוזרים חילונים דירות חדשות בעפולה נע 11,000-12,000 ש"ח למ"ר בעוד שאזורים חרדים 12,000-13,500 ש"ח למ"ר, בעוד שהבניה לחרדים זולה בהרבה מאשר לחילונים מה שגורם ליזמים להעדיף את החרדים
כתבת כבר בהמון אשכולות,החור שלי הרבה יותר קרוב ממה שאתה חולם
איך הגעת למסקנה הזו?
אין.מגרשי כדורגל יש גם במודיעין עילית וביתר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: