נראה לי שאת מפספסת את העניין של איפוס תקופת האכשרה,כן.
כן.
אם מעבירים לקופה אחרת את רוב הכסף ונשאר קצת כסף בקופה ולא נוגעים בהפקדות החדשות אז הכיסוי הביטוחי אמנם מתייקר אבל לא נהיה קטן יותר.
נראה לי שאת מפספסת את העניין של איפוס תקופת האכשרה,כן.
כן.
אם מעבירים לקופה אחרת את רוב הכסף ונשאר קצת כסף בקופה ולא נוגעים בהפקדות החדשות אז הכיסוי הביטוחי אמנם מתייקר אבל לא נהיה קטן יותר.
אז אני מדייקת את זה יותר :נראה לי שאת מפספסת את העניין של איפוס תקופת האכשרה,
יש גם את העניין של אובדן כושר עבודה, גם לזה מתבטל תקופת האכשרה.אז אני מדייקת את זה יותר :
היא יוצרת תקופת אכשרה חדשה רק לעניין מוות ממחלה קודמת.
ולאדם בריא אין לזה השפעה על תקופת האכשרה.
ולגברים מעל גיל 40 זה מקטין את הכיסוי הביטוחי.
לא.יש גם את העניין של אובדן כושר עבודה, גם לזה מתבטל תקופת האכשרה.
לא הכרתי את זה, מעניין מאוד,לא.
פשוט במקרה של נכות שנובעת ממחלה קיימת יש להחזיר חזרה את הצבירה לקרן הפנסיה לצורך הגשת התביעה.
נדב טסלרלא הכרתי את זה, מעניין מאוד,
התוכלי לספק מקור לזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: