יש מתכון ?גפילטע פיש מדג ברמונדי זה משהו שצריך לטעום לפחות פעם אחת בחיים.
לדעתי לא מומלץמתלבטת האם ללברק כדאי להוסיף רוטב חזק כמו הדג המרוקאי,
או שהטעם שלו יהרס?
נשמע מהמם. תודה.לדעתי לא מומלץ
הכנו את המתכון הזה לפני כמה שבועות יצא מושלם!
פילה לברק בתנור
הדפסה
כמות / מנות: 4 נתחים זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול / אפייה: 11 דקות
המרכיבים:
כמות:1x2x3x
לדג לברק:
4 נתחי פילה דג לברק, טריים או מופשרים (כ-600 גרם)
1 לימון, חתוך לפרוסות
מעט מלח גס
לתערובת התיבול:
1/4 כוס שמן זית
1 חופן פטרוזיליה טרייה, קצוצה
1 חופן כוסברה טרייה, קצוצה
1 כפית פפריקה מתוקה
2 שיני שום',כתושות
1/2 כפית מלח (או לפי הטעם)
להגשה:
מיץ מ- 1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב תנור גריל עליון, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מערבבים את מרכיבי התיבול בקערה קטנה, משמנים מעט את נייר האפייה בשמן זית ומניחים את נתחי הדג על נייר האפייה. מורחים את תערובת התיבול על הנתחים מכל הצדדים.
3. מכניסים לתנור ואופים ב-200 מעלות במצב גריל עליון, למשך כ-11 דקות, או עד שהדג מקבל צריבה עדינה למעלה (זהירות לא לאפות יותר מידי, שלא יתייבש) (הפעל טיימר 11 דקות).
4. מעבירים לצלחת הגשה, סוחטים מעל לימון טרי ומגישים מיד לצד תוספות אהובות (המלצות לתוספות טעימות בתחתית המתכון )
באהבה ובתיאבון ❤
עשרים דקות - חצי שעהכמה זמן לאפות ?
לגפילטע פיש?יש מתכון ?
תודה !
ממש לא חושבת,השאלה היחידה היא מה התיבול שאתה נותן לדג לא כל תיבול מתאים או שאתם אוהבים את התיבול ולא את הדג
השבוע טעמנו דג טרי למול דג קפוא, מציטוט של החברה(על הדג הקפוא):"זה מרגיש כמו דג מהונדס(מלאכותי)".המלצות שלי, אין כמעט הבדל בטעם ובאיכות בין מושט קפוא באיכות טובה לטרי, אבל טרי מפולט עולה יותר מסלמון, אז אל תתפתו אין טעם
פורל שווה כל שקל, אבל המחיר 80 לפני פילוט.. אחריו מגיע לעשרות רבות למנה.
יש מלאאא סוגי דגים מזולים כגון מושט, קרפיון וכו עבור דרך בס, דניס, לברק ועד ללוקוס, אינטיאס, בר ים וטונה טריה(האחרון בערך 300 שקל, ואין קשר בינה לבין טונה קפואה...).אשמח אם תחרבו על הדגים יותר ממה שנכתב ..
יש לפחות מינמום 30 סוגי דגים ואשמח לקבל מידע עלהם
ולהתחיל לצאת ממסגרת מושט בורי ברמונדי וכו'
ואשמח לדעת היכן אפשר לקנות לוקוס ביבי בבית שמש ?
הפו הוא הכי זול ?ומה המחיר?
תודה רבה_
אנין טעם!!!
לכן כתבתי שיהיה מחברה טובה ויקרה ובלי עור וכו', כותבת את זה מנסיון עשיר בתחום, לא האלו של המבצעים...השבוע טעמנו דג טרי למול דג קפוא, מציטוט של החברה(על הדג הקפוא):"זה מרגיש כמו דג מהונדס(מלאכותי)".
לטעמי הדגים עם העור דווקא יותר טובים. הניסיון היה על דג של תנובה, על איזה חברה את ממליצה?לכן כתבתי שיהיה מחברה טובה ויקרה ובלי עור וכו', כותבת את זה מנסיון עשיר בתחום, לא האלו של המבצעים...
נראה לי משתנה השמות (אבדוק במקפיא אם יש לי אעדכן), אני קונה אצל חנות דגים את הקפוא שלהם והחנות מעולה בהכשר הבד"ץ עד"חלטעמי הדגים עם העור דווקא יותר טובים, הניסיון היה על דג של תנובה, על איזה חברה את ממליצה?
https://www.hashulchan.co.il/מדריך-לעשרת-סוגי-הדגים-הנפוצים-והאהוב/אולי יש מישהי שיכולה לעשות לי סדר ומאפיינים - מחיר, טעם (עסיסי, יבש, בשרני) בריאות - ברשימה הבאה :
מושט, פורל, ברמונדי, לברק, דניס.בא לי להשקיע בדג טוב לשבת
מדברת על פילה מדג טרי.
תודה !
כוונתי הייתה לכך שלא כל תיבול מתאים לכל דג ולא מה מנטרל את טעם הדגממש לא חושבת,
יש דגים עם טעם מאוד "דגי"
לא משנה איזה תיבול יהיה ובאיזה כמות הטעם הזה ישאר.
לעומת דגים עם טעם עדין ועשיר שלא זקוקים כמעט לתיבול,
הם טעימים בפני עצמם.
ואוו, מדויק!!!!לדג טרי לא אמור להיות טעם 'דגי'
מה שאנחנו מתכוונים טעם של דג- הכוונה לטעם של המקפיא.
בטח אם משרים אותו רבע שעה במים עם קצת מלח ולימון, אבל קצת- אל תכבשו את הדג.
כל התבשילים מלאי הטעם שמכינים מדגים- לדעתי נועדו לחפות על טעם המקפיא.
אם קניתם דג טרי וטעים- דניס זה גם אחלה, אפילו שהוא לא מה'יקרים' (הוא יותר עסיסי מלברק, לטעמינו)
באמת שאין צורך ביותר משמנזית מל"פ, פרוסת לימון, שן שום-לא חובה וקצת עשבי תיבול- לא מלאאאא, לפי הטעם. זהו.
אפשר להוסיף ירקות לתוספת טעם עדין- כרישה, עגבניות, רצועות פלפל, קישואים, פרוסות בצל- שימו מה שטעים לכם ותתבלו כמו שמתבלים את הדג. בהנאה.
ו.. אם קונים דג טרי וזה לא מיועד לתינוקות- תקנו דג שלם בבקשה. זה עסיסי פי כמה. שווה את הפצ'קריי בצלחת.
אה, ולא לאפות הרבה זמן, הם יתיבשו ולא תבינו בשביל מה השקעתם.
רק קחו בחשבון שאחר כך לדג קפוא, למושט בוודאי, אבל גם לסלמון- יהיה יותר טעם של קרטון. ז"א, יש לו גם עכשיו אבל אחרי שתטעמו תבינו...
אם אני לא סובלת גפילטע פיש מקרפיון או בורי, אני אוהב מברמונדי? כואב לי לבזבז ברמונדי טוב על מאכל שאולי אשנא, לכן אני שואלת.לגפילטע פיש?
או לגפילטע פיש מברמונדי?
כי אין הבדל בצורת ההכנה בין קרפיון לברמונדי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: