אני מרוצה מאד מהעמידות של המייבלין.על איזה אודם אתן ממליצות אני רוצה בגווני הוורוד
הזמנתי אותו ואני לא מצליחה להוציא ממנו חומרממליצות על הקונסילר של מייבלין?
MAYBELLINE - Instant Anti-Age Eraser - Multi-Use Concealer - Wygładzający korektor do twarzy - 6,8 ml
Instant Anti-Age Eraser - Multi-Use Concealer marki MAYBELLINE. Korektor do twarzy. Posiada lekką kremową i wegańską formułę. Doskonale maskuje niedoskonałości i zaczerwienienia, jednocześnie zapewniając skórze zdrowy, promienny oraz młodzieńczy wygląd. Skutecznie niweluje cienie i worki pod...www.ladymakeup.pl
מסובבים את החלק הבורדוהזמנתי אותו ואני לא מצליחה להוציא ממנו חומר
בהצלחהוואו תודה,
אניי אנסה
זה נראה ספריי טובמשהי קנתה באתר קורקטור וספריי מקבע?
תודה
לי יש אותו, לא טוב בכללזה נראה ספריי טוב
Golden Rose - MAKE-UP FIXING SPRAY - Spray utrwalający makijaż - F-MFX-001
MAKE-UP FIXING SPRAY marki Golden Rose. Spray utrwalający makijaż. Posiada lekką, nielepiącą konsystencję, która szybko wysycha. Utrwala make-up i pozwala na perfekcyjny wygląd przez cały dzień, nie wysuszając przy tym skóry. Umieszczony w poręcznym opakowaniu z atomizerem. Niezastąpiony...www.ladymakeup.pl
למה הוא לא מקבע טוב?לי יש אותו, לא טוב בכלל
יש לי אותו והוא חביב.למה הוא לא מקבע טוב?
כמה זמן הוא מחזיק?יש לי אותו והוא חביב.
היה לי לפני כן את זה https://maluwilz-israel.co.il/product/ספריי-פיקס-ריפרש/
קניתי בסטייליש וזה הרבה יותר טוב.
תלוי כמה משתמשים.כמה זמן הוא מחזיק?
הגולדן רוז
YBH'יש כאן מישהי שמשתמשת במייקאפ של אסתי לאודר 2n1 ויכולה להגיד לי איזה צבע מתאים לה באחת מהחברות הבאות:
לוריאל
מייבלין
גולדן רוז
תודה!!!!
אולי מישי מכירה...אני מרוצה מאד מהעמידות של המייבלין.
אני אוהבת לקנות את גוון 65, ניוד ולשלב אותו עם עוד צבעים\עיפרון שפתיים בגוון שונה.MAYBELLINE - SUPER STAY - MATTE INK
SUPER STAY MATTE INK by MAYBELLINE. Liquid lipstick that stormed the beauticians and refuses to give way. Women all over the world loved the Maybelline SuperStay series for its durability and reliability. It is safe to say that this matte lipstick by Maybelline is a cult cosmetic! The lipstick...www.ladymakeup.com
תקני מספר חמש הוא ורוד בהיר מושלם!!אולי מישי מכירה...
קניתי את מייבלין הזה מס' 10, מרוצה מאד מהאיכות.
כשאני מורחת אותו - נראה צבע ורדרד עדין מושלם, ואחרי ייבוש 2-3 דקות, הופך לכהה יותר, מעט סגלגל אפילו.
ואני אוהבת את הורוד הראשוני...
אז מה יותר ורוד מ10? מחפשת את הורוד עדין בהיר.
אני חושבת ש5 בהיראולי מישי מכירה...
קניתי את מייבלין הזה מס' 10, מרוצה מאד מהאיכות.
כשאני מורחת אותו - נראה צבע ורדרד עדין מושלם, ואחרי ייבוש 2-3 דקות, הופך לכהה יותר, מעט סגלגל אפילו.
ואני אוהבת את הורוד הראשוני...
אז מה יותר ורוד מ10? מחפשת את הורוד עדין בהיר.
היא אמרה שזה הופך עליה לסגול אז בדרך כלל זה אומר שיש לה צבע יחסית בשפתיים לכן דוקא חמש ישב עליה מהמם ולא מדי בהיר זה תלוי בצבע שפתייםאני חושבת ש5 בהיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: