loving music
משתמש מקצוען
יש למישהי המלצה על מסקרה מפרידה?
תודה מראש
תודה מראש
חבל שראיתי את זה רק עכשיו
ממתי הקופונים האלו ?
יש צפי לקופונים נוספים?
יש למישהי המלצה על מסקרה מפרידה?
תודה מראש
מיד אחרי החג אני מתכוונת להזמין, כשיגיע אעדכן בל"נ....מישהי הזמינה ברונזר ומרוצה?
אפשר קישור?
אפשר להגיע ל75 דולר בלי משלוח?פשוט אל תגיעי לשווי של 75 דולר- לא כולל המשלוח. (תבדקי את שער הדולר באותו יום)
אבל תעשי טיפה פחות מ74 דולר, נגיד תגיעי ל73 דולר, כי אם הדולר יעלה עד שהחבילה תגיע לארץ את יכולה להיות בבעיה...
השאלה אם המשלוח הכפול לא יעלה כבר יותר מהמכס....פשוט אל תגיעי לשווי של 75 דולר- לא כולל המשלוח. (תבדקי את שער הדולר באותו יום)
אבל תעשי טיפה פחות מ74 דולר, נגיד תגיעי ל73 דולר, כי אם הדולר יעלה עד שהחבילה תגיע לארץ את יכולה להיות בבעיה...
דוקא מנסיון?אפשר קישור לברונזר?
זה מוריד לי 0.78 אג'GOLD21
10% הנחה
תביאידוקא מנסיון?
אם תרצי גם משהו שנראה לי טוב לא מניסיון- בכיף.
אני אשמח ממשדוקא מנסיון?
אם תרצי גם משהו שנראה לי טוב לא מניסיון- בכיף.
תביאי
אני אשמח ממש
אני קניתי את השני הוא סבבהEssence - Sun Club - Matte bronzing powder
Sun Club matte bronzing powder by Essence. The powder beautifully emphasizes the natural tan of the skin. Perfectly mats the effect of skin glow. The excellent powder texture makes the product very easy to apply to the face, without creating uneven streaks. Suitable for both light and dark...www.ladymakeup.comMAKEUP REVOLUTION - Mega Bronzer - Face bronzer
Mega Bronzer from MAKEUP REVOLUTION. Bronzer. It is perfect for face contouring and modelling. It has a highly pigmented, pressed formula that stays on the skin for a long time. It has been created on the basis of a modern formula, it leaves a fashionable matt finish on the face. The brozer was...www.ladymakeup.com
במחירים האלו אני הייתי מזמינה את שתיהם, אחד בטוח יתאים לך ויהיה טוב.
החברות מוכרות וטובות.
דווקא זה חברה יחסית טובהאני קניתי את השני הוא סבבה
לא משהו עמיד
זה מוריד לי 0.78 אג'
יש מצב שזה בגלל המבצעים שיש שם או שזה לא קשור?
לי יש את הברונזר הראשון… לא ממליצהEssence - Sun Club - Matte bronzing powder
Sun Club matte bronzing powder by Essence. The powder beautifully emphasizes the natural tan of the skin. Perfectly mats the effect of skin glow. The excellent powder texture makes the product very easy to apply to the face, without creating uneven streaks. Suitable for both light and dark...www.ladymakeup.comMAKEUP REVOLUTION - Mega Bronzer - Face bronzer
Mega Bronzer from MAKEUP REVOLUTION. Bronzer. It is perfect for face contouring and modelling. It has a highly pigmented, pressed formula that stays on the skin for a long time. It has been created on the basis of a modern formula, it leaves a fashionable matt finish on the face. The brozer was...www.ladymakeup.com
במחירים האלו אני הייתי מזמינה את שתיהם, אחד בטוח יתאים לך ויהיה טוב.
החברות מוכרות וטובות.
לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי שצריך לבדוק אם זה לא מדי חום כי הצבע היה נראה שם ממש חום כתום אבל החברה עצמה יחסית טובהלי יש את הברונזר הראשון… לא ממליצה
מידי כתום לא יפה
פשוט עומד אצלי ללא שימוש—
נכון אבל דווקא יש לי את השני ומבחינת צבע הוא ממש יפה!לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי שצריך לבדוק אם זה לא מדי חום כי הצבע היה נראה שם ממש חום כתום אבל החברה עצמה יחסית טובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: