אם אני אחרי, מה עושים?כן לפני סיכום ההזמנה
אם אני אחרי, מה עושים?כן לפני סיכום ההזמנה
יש אפשרות לשלוח להם בקשה למייל לביטל ההזמנה. (נמצא במייל המאשר את ההזמנה)אם אני אחרי, מה עושים?
תראי, המשלוח הוא לא ממש לפי משקל, כלומר ממשקל מסוים עד משקל מסוים ישנו מחיר מסוים (שמתי גם לב שהמחיר עולה ככל שיש יותר פריטים שונים, זאת אומרת אם יש 4 פריטים לדוג' מייקאפ מ- 2 גוונים שונים יש מחיר מסוים, אך אם יש 4 פריטים ב-4 גוונים שונים המחיר עולה) לפי מה שאת מציינת המחיר אמור להיות בסביבות ה-20-30 ש"ח.אני מזמינה עכשיו שלוש פריטים איך אני יודעת מה המשקל שלהם בשביל משלוח?
האם יש איזשהו חיוב נוסף אם הקניה היא 75 שח? או שכדאי שזה יהיה יותר בסכום?
יש לי 350 נקודות כי נרשמתי. זה מועיל משהו או רק לקניה הבאה?
תודה לעונות המנוסות.
מכס משלמים מ-75$- בסביבות ה-245 ש"ח, תלוי במצב הדולר כמובן.......תודה זה אומר שאין חיובי מכס או משהו על סכום כזה
כלומר אין צורך להגיע לסכום מסויים...
טוב לא שמתי לב שכבר השאירו לך הודעה אז קחי עוד הסבר יותר מפורט.........תראי, המשלוח הוא לא ממש לפי משקל, כלומר ממשקל מסוים עד משקל מסוים ישנו מחיר מסוים (שמתי גם לב שהמחיר עולה ככל שיש יותר פריטים שונים, זאת אומרת אם יש 4 פריטים לדוג' מייקאפ מ- 2 גוונים שונים יש מחיר מסוים, אך אם יש 4 פריטים ב-4 גוונים שונים המחיר עולה) לפי מה שאת מציינת המחיר אמור להיות בסביבות ה-20-30 ש"ח.
אם הקניה היא 75 ש"ח (סך המוצרים) אז את תשלמי 75+מחיר משלוח, הנקודות מורידות סכום מסוים לפי חישוב שהם עושים, יש לך את האפשרות להחליט אם להשתמש בנקודות שהומרו לכסף כעת או לשמור את זה לקניה הבאה, באופן עקרוני זה נמצא למטה במקום שכתוב מחיר המוצרים בעגלה ומחיר המשלוח, תסמני וי אם את רוצה להשתמש בנקודות.
וואי יצא ארוך מקווה שהבנת, אם כן תנו לייק!!!
דבר ראשון שאני יכולה להגיד לך שכל ההזמנות שלי, להוציא אחת-שתיים, כולם הגיעו אחרי הזמן כביכול, פעם אחת אחרי שזה ממש התעכב לי שלחתי להם הודעה באימייל ואני יכולה לומר לך שהשירות לקוחות שלהם על הפנים, הם לא הגיבו לשום הודעה שלי, אח"כ פשוט שמתי מעקב על האימייל וראיתי שהם קוראים את ההודעות ולא מגיבים אז בשנייה שראיתי שהם קראו את ההודעה כתבתי להם שראיתי שהם קראו ולמה הם לא מגיבים לי וכו', בקיצור הם פשוט לא עשו עם זה כלום חיכיתי ובסוף זה כן הגיע לי, באיחור ברור.שאלה לאלו שהתנסו או יודעים.
הזמנו כמה מוצרים מהאתר הפולני, אחרי איחור של מעל ל10 ימים (היה אמור להגיע עד 45 יום, משלוח סטנדרט), כתבתי להם מייל, הם ענו לי אחרי כמה ימים שהם יבדקו, לאחר שבוע נוסף שלחתי הודעה נוספת, הם אמרו שזה לוקח 3 חודשים בגלל שהם צריכים תשובה מהדואר הפולני וכו'...
לאחר איחור של חודשיים פתחתי סיכסוך דרך פייפל, וזה כעת בבדיקה שלהם.
היום, אחרי איחור של כ3 חודשים המשלוח הגיע.
האם לסגור לגמרי את הסיכסוך? יש שם מוצרים שכרגע אין לנו צורך בהם, כבר קנינו כאן בארץ...
מברשת מעולה יש לי אותה כבר שנתים. לא מאוד זולה אבל זה חברה ממש ממש איכותיתSigma - F80 - Flat Kabuki ™ - Brush for foundation
F80 primer brush by SIGMA is an indispensable tool for any person who is in love with the art of makeup. Made of high quality synthetic two-color bristles with the dominant brown color. The dense and very soft bristles were cut straight and to the right length. It is therefore an ideal tool for...www.ladymakeup.com
אודם מספר 180 עמיד וצבע יפה. שאר הצבעים שלהם שאני מכירה ממש מכועריםMAYBELLINE - SUPER STAY - MATTE INK
SUPER STAY MATTE INK by MAYBELLINE. Liquid lipstick that stormed the beauticians and refuses to give way. Women all over the world loved the Maybelline SuperStay series for its durability and reliability. It is safe to say that this matte lipstick by Maybelline is a cult cosmetic! The lipstick...www.ladymakeup.com
לא. זה אשכול על האתר הפולניזה האתר הרוסי?
לא. זה אשכול על האתר הפולני
זה קישור לאתר הפולני...סורי התבלבלתי התכוונתי לשאול הפולני....
כי זה נראה קישור לאתר אחר
באופן כלל המוצרים שם זולים משמעותית מהארץ, אבל אין שם בכלל את כל החברות, המשלוח יחסית עולה יקר ככה שכבר עדיף לקנות מהארץ, לוקח להם מללללללללא זמן לשלוח חבילות, בסטנדרט לוקח בערך חודשיים והשירות לקוחות שלהם לא משהו.אין לי כח לעבור על הכל בכללי אתן מרוצות מהקניה שם?
האמת שאני הגעתי למסקנות שונות לגמרי מקריאת האשכול הזה...באופן כלל המוצרים שם זולים משמעותית מהארץ, אבל אין שם בכלל את כל החברות, המשלוח יחסית עולה יקר ככה שכבר עדיף לקנות מהארץ, לוקח להם מללללללללא זמן לשלוח חבילות, בסטנדרט לוקח בערך חודשיים והשירות לקוחות שלהם לא משהו.
ובטח שלא זאת הקביעה שמי שכתבה פה התכוונה אליה...ככה שכבר עדיף לקנות מהארץ
וכבר קיבלת את המשלוח?עשיתי הזמנה לפני פחות מחודש
רב הדברים הזמנתי מה שאני מכירה - בפחות מחצי מחיר מהארץ
ועוד כמה הימורים שבנתיים נראים מוצלחים
שווה מאד!!!
הגיע לדואר ?כן שבוע שעבר
הגיע יפה ומסודר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: