רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

אלוווופה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
איך משתמשים בנקודות?
את צריכה להירשם לאתר ואז פשוט כל קניה שאת מבצעת את אוספת נקודות וכל חוות דעת שאת מוסיפה גם כן מוסיפה לך נקודות, בחישוב מסויים כלשהו (לא זוכרת מדויק) הנקודות הופכות לכסף. ואז שאת קונה משהו בחישוב והשקלול של המוצרים, המשלוח ובנוסף גם כתוב לך פחות סכום מסויים שהומר מהנקודות ויש לך אופציה להחליט אם להשתמש בו כעת או לשמור אותו לפעם אחרת כדי שיצטבר לך סכום גדול יותר.
מקווה שעזרתי, אם כן תני לייק!!!

אלוווופה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
אהה, עכשיו נזכרתי שהיתה תקופה, נראה לי בדצמבר, שהם כתבו שם באנגלית הודעה ללקוחות ישראלים שלא יוכלו להיות הזמנות אולי זה היה בתקופה הזאת. אבל בכל אופן עכשיו את יכולה להזמין, תהני.

D123

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
את צריכה להירשם לאתר ואז פשוט כל קניה שאת מבצעת את אוספת נקודות וכל חוות דעת שאת מוסיפה גם כן מוסיפה לך נקודות, בחישוב מסויים כלשהו (לא זוכרת מדויק) הנקודות הופכות לכסף. ואז שאת קונה משהו בחישוב והשקלול של המוצרים, המשלוח ובנוסף גם כתוב לך פחות סכום מסויים שהומר מהנקודות ויש לך אופציה להחליט אם להשתמש בו כעת או לשמור אותו לפעם אחרת כדי שיצטבר לך סכום גדול יותר.
מקווה שעזרתי, אם כן תני לייק!!!
אני יודעת איך צוברים אבל אני לא מצליחה לממש אותם, לא רואה שכתוב לי סכום שהומר מהנקודות
ויש לי שפע נקודות....

אני בעצמי.

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אני יודעת איך צוברים אבל אני לא מצליחה לממש אותם, לא רואה שכתוב לי סכום שהומר מהנקודות
ויש לי שפע נקודות....
לא יודעת לי זה הוריד אוטומטית...
או שהיה מקום לסמן
כי אני רואה שיש הנחה של 2.4 על צבירת נקודות

HP מעצבת

משתמש מקצוען
לא ברור
אני הזמנתי ממש עכשיו והגיע תוך שבועים שלוש בלי שום בעיות...
אהה, עכשיו נזכרתי שהיתה תקופה, נראה לי בדצמבר, שהם כתבו שם באנגלית הודעה ללקוחות ישראלים שלא יוכלו להיות הזמנות אולי זה היה בתקופה הזאת. אבל בכל אופן עכשיו את יכולה להזמין, תהני.

אספמיה

משתמש מקצוען
אני מזמינה עכשיו שלוש פריטים איך אני יודעת מה המשקל שלהם בשביל משלוח?
האם יש איזשהו חיוב נוסף אם הקניה היא 75 שח? או שכדאי שזה יהיה יותר בסכום?
יש לי 350 נקודות כי נרשמתי. זה מועיל משהו או רק לקניה הבאה?
תודה לעונות המנוסות.

אני בעצמי.

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אני מזמינה עכשיו שלוש פריטים איך אני יודעת מה המשקל שלהם בשביל משלוח?
האם יש איזשהו חיוב נוסף אם הקניה היא 75 שח? או שכדאי שזה יהיה יותר בסכום?
יש לי 350 נקודות כי נרשמתי. זה מועיל משהו או רק לקניה הבאה?
תודה לעונות המנוסות.
[/QUOT
הסכום הסופי כולל את המשלוח
אבל הפירוט מופיע בעגלת הקניות ובעת ההזמנה
והנקודות יכולות להתממש בקניה הראשונה
ולא ידוע לי על חיוב נוסף אם המחיר נמוך יחסית...

אספמיה

משתמש מקצוען
תודה זה אומר שאין חיובי מכס או משהו על סכום כזה
כלומר אין צורך להגיע לסכום מסויים...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה