רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

stbar

משתמש מקצוען
בדיוק חיפשתי והגעתי למסקנה שאקח אותו, הוא בסדר?

shiffy1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא משנה איך את משלמת ומהיכן את מזמינה על המשלוח את משלמת בוודאות בכל אתר, את תשלמי גם במצב שאומרים לך שמסכום מסוים המשלוח עליהם, אם את מחזירה את החבילה המשלוח עלייך.
ביחוד מה שכתבת שבנקסט לא שילמת אולי את לא זוכרת......... וזה די הגיוני שאת תשלמי את המשלוח גם אם את משלמת דרך פייפאל כי הם גובים ממך את התשלום כשאת מאשרת הזמנה אח"כ הם רק מזכים אותך על מה שהחזרת פחות המשלוח.(קיצור מה שהסברתי למעלה...............)
טובבבבבבבבבב, הייתי בטוחה שאת אומרת ואת מתבססת על משהו יותר ודאי, איפה מופיע חוק כזה????????
בפייפאל את לא צריכה לשלם משלוח מנסיון!! זה הרעיון שלהם שהבלאגן עליהם.
בנקסט את לא משלמת משלוח על חבלה שחזרה. אבל זה נראלי רק שם. בשאר המקומות הם יחייבו אותך לשלם על המשלוח חזרה לישראל-ולא חזרה אליהם.
והחוק מופיע בקישור שצירפתי שם כתוב שלא תחוייבי על משלוח. ובתור אחת שמזמינה הרבה באינטרנט אני יודעת שחוייבתי על מכס רק פעמיים ובשניהם המשלוח לא היה מעורב...

chaluma

משתמש מקצוען
שימו לב שהכוונה היא לערך המוצר בלבד, כל עוד ההובלה והביטוח מחושבים בנפרד. כך שאם נניח ורכשתם ב-Threadless חולצות ב-65 דולר ודמי המשלוח הם 16.5 דולר (סך כולל של 81.5 דולר), עדיין תהנו מפטור מתשלום מסים על החבילה.
פה אני בדקתי:https://www.geektime.co.il/online-shopping-taxes-and-shipping/

הם לא מציינים על החבילה את המחיר של המשלוח בנפרד (האתר הפולני), לכן אל תקחו סיכון ותחשבו את מחיר המוצרים+מחיר המשלוח שלא יגיע ל75 דולר.

stbar

משתמש מקצוען
את פונה אליהם בעיברית?? הם מסננים הודעות בעברית.. תפני בפולנית
כשגיליתי שההזמנה שלי עברה את ה75 דולר
הגבתי במייל חוזר למייל של ההזמנה בעברית [!!!]
ובקשתי שיבטלו את ההזמנה שלי.
אחרי כמה שעות ביטלו אותה!!!
והזמנתי מחדש עם סכום נמוך יותר.....

chaluma

משתמש מקצוען
שימו לב שהדולר ממש נמוך עכשיו והוא גם ממשיך לרדת, תנו מרווח ירידה לדולר כשאתן מזמינות, שלא ירד פתאום ואז בדיוק כשהחבילה תגיע לארץ יגיע לכן פתאום ל75 דולר...

CS Design

עיצוב | מיתוג | בניית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בדיוק חיפשתי והגעתי למסקנה שאקח אותו, הוא בסדר?
הוא מעולה!!!
בארץ עולה פי 3 לפחות..

פהפה

משתמש חדש
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בפייפאל את לא צריכה לשלם משלוח מנסיון!! זה הרעיון שלהם שהבלאגן עליהם.
בנקסט את לא משלמת משלוח על חבלה שחזרה. אבל זה נראלי רק שם. בשאר המקומות הם יחייבו אותך לשלם על המשלוח חזרה לישראל-ולא חזרה אליהם.
והחוק מופיע בקישור שצירפתי שם כתוב שלא תחוייבי על משלוח. ובתור אחת שמזמינה הרבה באינטרנט אני יודעת שחוייבתי על מכס רק פעמיים ובשניהם המשלוח לא היה מעורב...
ברור שאת משלמת בנקסט, על חבילה שחזרה את משלמת 25 ש"ח, עובדה:

קבצים מצורפים

• נקסט_LI.jpg
    נקסט_LI.jpg
    KB 690.6 · צפיות: 26

פהפה

משתמש חדש
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
היום קיבלתי
אני גרה בצפון
איך זה יכול להיות?????????!!!!!!!!!!! אני מהדרום והזמנתי מ-13/11 ועדיין לא הגיע לי, בסטטוס שלהם כתוב שהחבילה יצאה מפולין ובדואר ישראל אין מידע על מספר החבילה - כלומר לא הגיע לארץ.
מישהי יכולה לעזור???????? אני ממש אשמח אני חייבת את החבילה בדחיפות, תודה מראש!

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קיבלתי. הכל הגיע מצוין. מתכננת את ההזמנה הבאה (לקחת בחשבון חודשיים - זמן משלוח)
יש למישהי המלצה / קישור לג'ל לצביעת גבות. וקוצץ עור איכותי.

יהודית גרינ

משתמש חדש
אשמח גם לקישור לג'ל לגבות מוצלח
כמו"כ מישהי יודעת האם יש כאן ערכת לק ג'ל?
לגבי איילינר- מישהי יודעת איילינר עמיד מניסיון?

יעל גולד

משתמש צעיר

יעל גולד

משתמש צעיר

miss s

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
איך זה יכול להיות?????????!!!!!!!!!!! אני מהדרום והזמנתי מ-13/11 ועדיין לא הגיע לי, בסטטוס שלהם כתוב שהחבילה יצאה מפולין ובדואר ישראל אין מידע על מספר החבילה - כלומר לא הגיע לארץ.
גם אני הזמנתי ב-27 לנובמבר ועדיין לא קיבלתי
כתוב שזה תקוע במחלקת דוורים בבני ברק
אין לי מושג מה זה אומר
זה תקוע שם שבוע כבר

chaluma

משתמש מקצוען
קרם פנים מומלץ במיוחד לכל סוגי העור

בהגדרה שלו הוא לעור יבש. יכול להיות שהוא לא ייטיב עם עור שומני ואפילו להיפך, קחו את זה בחשבון...
מה שכן גם אם בחורף את נהנית ממנו למרות שהעור שלך שומני ופתאום בקיץ תרגישי אובר שומנית אז ישמצב שזה בגלל זה.

chaluma

משתמש מקצוען
כמו"כ מישהי יודעת האם יש כאן ערכת לק ג'ל?
ממליצה לך לחפש באתר הזה. איכות פצצה , מניקוריסטיות קונות שם.
לגבי איילינר- מישהי יודעת איילינר עמיד מניסיון?
לא ידוע לי שיש באתר הפולני משהו יותר מידי עמיד, אבל אם את רוצה משהו שבאמת לא יזוז ויהיה שחור משחור אז יש את הג'ל של אינגלוט. ניתן להזמין אותו באמזון או באפליקציה של ביוטי בייי (רק באפליקציה, באתר לא:mad: ) או לקנות אצל מור ביוטי בבני ברק בכפול מחיר.

אברמל

משתמש פעיל
אנחנו הזמנו ב25/11 ועדיין לא הגיע עד עכשיו
שלחנו להם מייל וקיבלנו תשובה
Hello,

Thank you for the message.
The package is still on the way.
Your parcel left Poland on 2020-11-27.
The delivery time is 14-45 days.
We are asking for a little bit of patience.

Pozdrawiam / Best regards / Mit freundlichen Grüßen
Customer Service Office

ובתרגום
שלום,
תודה על ההודעה.
החבילה עדיין בדרך.
החבילה שלך עזבה את פולין בתאריך 27-11-2020.
זמן האספקה הוא 14-45 יום.
אנו מבקשים מעט סבלנות.
פוזדראוויאם / בברכה / מיט פרונדליכן גרוסן
משרד שירות לקוחות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה