גדולים מהחיים
משתמש פעיל
גם לי עברו יותר מ 45 יום, כמעט חודשיים כבר...
ונסתי ליצור איתם קשר ואין מענה במיל!! לא יודעת מה לעשות.
17% מהמחיר ששילמת.כמה זה מכס?
לא לבטל בדואר פשוט להתעלם מההודעות שהם שולחים. כאילו אין לך SMS ואת לא יודעת שהגיע... הם יחזירו את זה לחברה ויאמרו שלא הגעת לאסוף. ואז החברה אמורה לפנות אלייך ולשאול אותך מה קורה....ואם אני יבטל בדואר זה יעלה לי משהו או שזה כמו בנקסט שלא משלמים כלום?
לפנות אליהם אחרי שאת מקבלת הודעה מהדואר שהחבילה עזבה את ישראל בחזרה לשולח ולאמר להם שלא קיבלת את החבילה ואת רוצה זיכוי...מה הכוונה לעמוד מולם?
תני מספר הזמנה אני יכולה לנסות לפנות אליהם.גם לי עברו יותר מ 45 יום, כמעט חודשיים כבר...
כולל משלוח?17% מהמחיר ששילמת.
זה הולך בקלות או ששווה כבר לשלם מכס?לפנות אליהם אחרי שאת מקבלת הודעה מהדואר שהחבילה עזבה את ישראל בחזרה לשולח ולאמר להם שלא קיבלת את החבילה ואת רוצה זיכוי...
את פונה אליהם בעיברית?? הם מסננים הודעות בעברית.. תפני בפולניתלא יודעת מה לעשות.
בעקרון לא. דמי משלוח לא כלולים במס וזה גם לא נכלל בהזמנה ז"א שאם הזמנת מתחת למכס והמשלוח העלה את המחיר מעל את עדיין לא צריכה לשלם מכס.כולל משלוח?
מהאתר הפולני לא ניסתי... בנקסט הלך לי...זה הולך בקלות או ששווה כבר לשלם מכס?
בטוחה?? כי מישהי כתבה כאן שזה כן כולל משלוח...בעקרון לא. דמי משלוח לא כלולים במס וזה גם לא נכלל בהזמנה ז"א שאם הזמנת מתחת למכס והמשלוח העלה את המחיר מעל את עדיין לא צריכה לשלם מכס.
order # 100811362תני מספר הזמנה אני יכולה לנסות לפנות אליהם.
פניתי באנגלית.את פונה אליהם בעיברית?? הם מסננים הודעות בעברית.. תפני בפולנית
שלחתי פניה בואי נראה מה יהיה...order # 100811362
תודה!!!
שימו לב שהכוונה היא לערך המוצר בלבד, כל עוד ההובלה והביטוח מחושבים בנפרד. כך שאם נניח ורכשתם ב-Threadless חולצות ב-65 דולר ודמי המשלוח הם 16.5 דולר (סך כולל של 81.5 דולר), עדיין תהנו מפטור מתשלום מסים על החבילה.בטוחה?? כי מישהי כתבה כאן שזה כן כולל משלוח...
במידה ואת לא תיקחי מהדואר את החבילה את תחויבי בדמי משלוח בין 60-70 (תלוי מה גודל ההזמנה, אם עברת את סכום ה-75$ אז זה מחיר המשלוח), בקיצור, תראי אם זה משתלם לך לשלם סתם את דמי המשלוח או שעדיף לך לשלם מכס, לא אמור לעלות יקר יעלה לך בערך כמו הדמי משלוח אם תיקחי אותו מהדואר...........אפשר או לא לקחת מהדואר ואז הם מחזירים את זה לשולח ואת צריכה לעמוד מולם
או לבטל עכשיו דרך שרות לקוחות (במידה שזה לא נשלח כבר..)
כנראה שהם יקחו לך 5% על ביטול עיסקא...
ניסית להזמין מהם בסך כולל של מעל 75$ כולל משלוח ולא שילמת מכס????????שימו לב שהכוונה היא לערך המוצר בלבד, כל עוד ההובלה והביטוח מחושבים בנפרד. כך שאם נניח ורכשתם ב-Threadless חולצות ב-65 דולר ודמי המשלוח הם 16.5 דולר (סך כולל של 81.5 דולר), עדיין תהנו מפטור מתשלום מסים על החבילה.
פה אני בדקתי:https://www.geektime.co.il/online-shopping-taxes-and-shipping/
אם את משלמת דרך פייפאל לא תחויבי אם לא אני לא יודעת לא זכור לי שחוייבתי (אבל הזמנתי בנקסט)במידה ואת לא תיקחי מהדואר את החבילה את תחויבי בדמי משלוח בין 60-70 (תלוי מה גודל ההזמנה, אם עברת את סכום ה-75$ אז זה מחיר המשלוח), בקיצור, תראי אם זה משתלם לך לשלם סתם את דמי המשלוח או שעדיף לך לשלם מכס, לא אמור לעלות יקר יעלה לך בערך כמו הדמי משלוח אם תיקחי אותו מהדואר...........
מהם לא אבל מאמזון כן. ברור שלא מחויבים זה החוק!!!!! אם מחייבים אותך את מראה חשבונית אין כזה דבר הם לא לוקחים כסף על מה שלא צריך.ניסית להזמין מהם בסך כולל של מעל 75$ כולל משלוח ולא שילמת מכס????????
לא משנה איך את משלמת ומהיכן את מזמינה על המשלוח את משלמת בוודאות בכל אתר, את תשלמי גם במצב שאומרים לך שמסכום מסוים המשלוח עליהם, אם את מחזירה את החבילה המשלוח עלייך.אם את משלמת דרך פייפאל לא תחויבי אם לא אני לא יודעת לא זכור לי שחוייבתי (אבל הזמנתי בנקסט)
מהם לא אבל מאמזון כן. ברור שלא מחויבים זה החוק!!!!! אם מחייבים אותך את מראה חשבונית אין כזה דבר הם לא לוקחים כסף על מה שלא צריך.
יש למישהי המלצה לקרם פנים טוב מהאתר הזה?
לעור יבש זה גם טוב? [ממש יבש]GARNIER - AQUA BOMB - SUPER MOISTURIZING GEL CREAM ANTIOXIDANT 3-IN-1
AQUA BOMB - SUPER MOISTURIZING GEL CREAM ANTIOXIDANT 3-IN-1 by GARNIER. . Contains hyaluronic acid and pomegranate and amber extracts that have antioxidant properties. This product perfectly moisturizes, refreshes, firms and smooths skin. In addition, it adds radiance, firmness and healthy...www.ladymakeup.com
פצצה של קרם
לא חושבתלעור יבש זה גם טוב? [ממש יבש]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: