קינוחים מי אמר אתמול קרמבו ולא קיבל?

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אז ישבתי בסלון
והגשם דפק על החלון
ביקשתי ממנו שיביא לי קרמבו
כמסורת השיר "גשם בא, תביא לי קרמבו"

אבל
הוא
לא
הביא.
קרמבו. הגשם.

אז הכנתי לבד.
ומכאן אזהרה לחברות יוינלוור ושטראוס ולריאו. היכונו לפשיטת הרגל. הקרמבו הזה הולך לחסל לכם את שוק הקרמבואים.
וסליחה באמת.
IMG_5870_800x600.jpg



איך מכינים?

אפשר להכים עוגיות קרוצות בצורת עיגול לבסיס, או להשתמש בעוגיות עגולות לקרמבו.
וכאן ניצלתי עוגיות כאלו שקניתי במשנת יוסף.

ל-28 קרמבו

למרנג האיטלקי:
6 חלבונים
2 כוסות סוכר לבן
קמצוץ מלח

לציפוי:
250 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן

שמים חלבונים וסוכר בקערה ובבאן מרי מחממים עד שהסוכר נמס אל תוך החלבון. מערבבים במטרפה כל הזמן כדי שהחלבונים לא יהפכו לחלבון של חביתה.
מי שחוששת מביצים חיות- כאן אן מה לחשוש מכיון שהחלבון עובר בישול.

לאחר שמתקלת תערובת של חלבון וסוכר ללא גושי סוכר, מעבירים את התערובת הזו לקערת מיקסר. מוסיפים קמצוץ מלח ומפעילים מקצף בלון במהירות הגבוהה ביותר.
מקציפים עד שמתקבל מרנג חזק ויציב. כזה שאם נהפוך את הקערה הוא לא יזל ואם נרים את המקצפה מתוך המרנג יווצרו שפיצים של מרנג.

מעבירים לשקית זלוף עם צנטר עגול גדול.
מזלפים תלוליות על הביסקויטים- לגובה הרצוי לכם.

מקפיאים לבערך 15 דקות.


ממיסים שוקולד ושמן לתערובת חלקה.
מעבירים לכלי שנח לטבול בו את הקרמבואים
מחזיקים בצידי הביסקויט וטובלים הפוך בשוקולד
מנערים קלות ומניחים על ניר אפיה לייבוש

אפשר לקשט בסוכריות לפני שהשוקולד מתייבש.
אפשר לזלף פסם בצבע מנוגד.

וזהו

שומרים במקרר או בהקפאה
IMG_5869_800x600.jpg


IMG_5868_800x600.jpg
 

אדריכלית בליגה אחרת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
ווואו!
נראה טוב! מאוד! יותר מכל מתכוני הקרמבואים שראיתי עד היום!(וזה לא אחד...)
תודה רבה!
תעסוקה מיוחדת עבור הילדים!
 

סימבה.

משתמש פעיל
ביקשתי ממנו שיביא לי קרמבו
כמסורת השיר "גשם בא, תביא לי קרמבו"

אבל
הוא
לא
הביא.
קרמבו. הגשם.

אז הכנתי לבד.
ואת המסטיק בסוף הוא כן הביא? ;);) (אם לא תביאי מתכון)
אבל את האמת נראה טוב נראה לי שאני ינסה
אבל איך עושים טעם מוקה
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
יש תחליף למקצף בלון? מיקסר ידני במהירות גבוהה יעשה את העבודה אותו דבר? @ה. בקר
 

אדריכלית בליגה אחרת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
לא נראה לי שילדים יידעו להכין.
אני אפילו לא מעיזה....
נשמע למיטיבי לכת.
עם פיקוח מלא כמובן:)
הם ילקקו את הקערה.... רק הרעיון להכין קרמבו מלהיב עבורם!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נראה ממש טעים

לא יהיה טעם לוואי של ביצים?
כי בד"כ מוסיפים לביצים לימון/וניל
לא אין לזה טעם לוואי של ביצים
אפשר להוסיף טמים, כמו שכתבתי למי שחוששת.
אפשר אחר שהמרנג מוכן להוסיף מעט פודינג וניל, קקאו, קפה ןוכיוצ"ב
לא נראה לי שילדים יידעו להכין.
אני אפילו לא מעיזה....
נשמע למיטיבי לכת.
הכי לא שבעולם
קל מאוד להכנה. לא למיטיבי לכת בלבד בכלל
יש תחליף למקצף בלון? מיקסר ידני במהירות גבוהה יעשה את העבודה אותו דבר? @ה. בקר
לא. חייבים הקצפה אמיתית
מצטרפת לבקשה.
למוקה:
אחרי שהמרנג מוכן,
ממיסים 1 כפית אבקת קפה נמס+ 1 כף קקאו ן- 1 כף סוכר. מוסיפים ומקציפים
איך עושים את הזהב מעל השוקולד?
תרסיס זהב אכיל
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
@ה. בקר נראה מעולה!
בדיוק חשבתי להכין לקינוח לשבת קרמבו,
אם אין לי צנטר עגול, מה אפשר לעשות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר
זה נראה מושלם!!!!
את בטוחה שזה לא קנוי?

אלופה!!
אני ממשיכה לצעוק גשם בו תביא לי קרמבו אבל של העני!!
אולי לי זה כן יעבוד;)
לצערי-
כתמי השוקולד שעל השיש [כן, צנחתי אתמול למיטה ולא שמתי לב אליהם] עדיין על השיש
תיכף ינוקה
אבל זו הוכחה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה