קינוחים מי אמר אתמול קרמבו ולא קיבל?

בישהש

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תודה רבה על המתכון, נראה מאד מגרה!
אך לא הבנתי מה זה:
"שמים חלבונים וסוכר בקערה ובבאן מרי מחממים עד שהסוכר נמס אל תוך החלבון." - באן מרי?
תודה רבה
 

בחן ובחסד

משתמש מקצוען
@ה. בקר ,
וואו ! נראה ממש מעולה ופשוט להכנה.
יש לך מתכון לבצק בסיס שמתאים להכין ממנו בסיס לקרמבו?
תודה .
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הכי לא שבעולם
קל מאוד להכנה. לא למיטיבי לכת בלבד בכלל
לא מכירה ילדים שיכולים להכין בבין מארי ולהיזהר מכל טיפת מים, ולשמור שהביצים לא יתבשלו, ולהמיס שוקולד עם כל הזהירויות הנדרשות, ואחר כך עוד לצפות וכד'
אבל מה זה משנה, אם את מכירה כאלה, מה טוב.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לא מכירה ילדים שיכולים להכין בבין מארי ולהיזהר מכל טיפת מים, ולשמור שהביצים לא יתבשלו, ולהמיס שוקולד עם כל הזהירויות הנדרשות, ואחר כך עוד לצפות וכד'
אבל מה זה משנה, אם את מכירה כאלה, מה טוב.
לא אמרתי ילדים לבד
דובר על ילדים יחד עם הורה.
ההורים יכולים להמיס בבאן מרי.
הילדים להקציף, לזלף, לטבול בשוקולד שההורה המיס.
 

סימבה.

משתמש פעיל
אז ישבתי בסלון
והגשם דפק על החלון
ביקשתי ממנו שיביא לי קרמבו
כמסורת השיר "גשם בא, תביא לי קרמבו"

אבל
הוא
לא
הביא.
קרמבו. הגשם.

אז הכנתי לבד.
ומכאן אזהרה לחברות יוינלוור ושטראוס ולריאו. היכונו לפשיטת הרגל. הקרמבו הזה הולך לחסל לכם את שוק הקרמבואים.
וסליחה באמת.
צפה בקובץ המצורף 1240340


איך מכינים?

אפשר להכים עוגיות קרוצות בצורת עיגול לבסיס, או להשתמש בעוגיות עגולות לקרמבו.
וכאן ניצלתי עוגיות כאלו שקניתי במשנת יוסף.

ל-28 קרמבו

למרנג האיטלקי:
6 חלבונים
2 כוסות סוכר לבן
קמצוץ מלח

לציפוי:
250 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן

שמים חלבונים וסוכר בקערה ובבאן מרי מחממים עד שהסוכר נמס אל תוך החלבון. מערבבים במטרפה כל הזמן כדי שהחלבונים לא יהפכו לחלבון של חביתה.
מי שחוששת מביצים חיות- כאן אן מה לחשוש מכיון שהחלבון עובר בישול.

לאחר שמתקלת תערובת של חלבון וסוכר ללא גושי סוכר, מעבירים את התערובת הזו לקערת מיקסר. מוסיפים קמצוץ מלח ומפעילים מקצף בלון במהירות הגבוהה ביותר.
מקציפים עד שמתקבל מרנג חזק ויציב. כזה שאם נהפוך את הקערה הוא לא יזל ואם נרים את המקצפה מתוך המרנג יווצרו שפיצים של מרנג.

מעבירים לשקית זלוף עם צנטר עגול גדול.
מזלפים תלוליות על הביסקויטים- לגובה הרצוי לכם.

מקפיאים לבערך 15 דקות.


ממיסים שוקולד ושמן לתערובת חלקה.
מעבירים לכלי שנח לטבול בו את הקרמבואים
מחזיקים בצידי הביסקויט וטובלים הפוך בשוקולד
מנערים קלות ומניחים על ניר אפיה לייבוש

אפשר לקשט בסוכריות לפני שהשוקולד מתייבש.
אפשר לזלף פסם בצבע מנוגד.

וזהו

שומרים במקרר או בהקפאה
מוצ"ש ארוך אז הכנתי
יצא מושלם
אבל את השוקולד זילפתי עם שקית
וזה הרבה עבודה
עכשיו אני רואה שכתוב להפוך ולטבול
אבל אני ניסיתי להפוך וזה פשוט נפל מהעוגיה
למה?
אולי בגלל שלא שמתי רבע שעה במקפיא? [רק עכשיו ראיתי שצריך]
 

בישהש

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יש אפשרות לעלות את המונה של הצנטר שהשתמשו בו לזלף החלק המוקצף?
תודה רבה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מוצ"ש ארוך אז הכנתי
יצא מושלם
אבל את השוקולד זילפתי עם שקית
וזה הרבה עבודה
עכשיו אני רואה שכתוב להפוך ולטבול
אבל אני ניסיתי להפוך וזה פשוט נפל מהעוגיה
למה?
אולי בגלל שלא שמתי רבע שעה במקפיא? [רק עכשיו ראיתי שצריך]
ההקפאה מדביקה טוב יותר את הקרם לעוגיה
יש אפשרות לעלות את המונה של הצנטר שהשתמשו בו לזלף החלק המוקצף?
תודה רבה
f6c2173c48726ae489c916a511499341.jpg
 

אפרת דר

משתמש פעיל
@ה. בקר

הכנתי את הקרמבו

יצא מדהים !!!!!

תודה רבה על המתכון, והאומץ !


בכל אופן הפריע לי שהטעם של השוקולד המריר השתלט על הקרמבו,
יש מה לעשות בנידון ?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר

הכנתי את הקרמבו

יצא מדהים !!!!!

תודה רבה על המתכון, והאומץ !


בכל אופן הפריע לי שהטעם של השוקולד המריר השתלט על הקרמבו,
יש מה לעשות בנידון ?
שימי כמות גדולה יותר של קרם.
ואולי טבלת כשהשוקולד כבר התקרר ותר מדי וקיבלת שכבה עבה מדי?
אצי השכבה של השוקולד ממש דקה ולא מפריעה
 

I love

משתמש רשום
@ה. בקר יו.. הכנתי יצא יאםםםםםם, מתכון פצצה לאנשים פשוטים...
הילדים התענגו על כל ביס (וגם המבוגרים :) )
רציתי לשאול, איך עושים את הצורה, זילפתי אבל לא יצא לי כ"כ יפה, עמדתי באמצע העוגיה ונתתי לחיצה עם הצנתר, ולאט לאט עליתי, אבל לא יצא יפה, וגם נשארו לי שוליים של העוגיה חשופים
מה לא עשיתי טוב?
תודה מראש!!!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר יו.. הכנתי יצא יאםםםםםם, מתכון פצצה לאנשים פשוטים...
הילדים התענגו על כל ביס (וגם המבוגרים :) )
רציתי לשאול, איך עושים את הצורה, זילפתי אבל לא יצא לי כ"כ יפה, עמדתי באמצע העוגיה ונתתי לחיצה עם הצנתר, ולאט לאט עליתי, אבל לא יצא יפה, וגם נשארו לי שוליים של העוגיה חשופים
מה לא עשיתי טוב?
תודה מראש!!!!!
עשית טוב.
ענין של מיומנות.
פען הבאה ראי שיצא יותר טוב.

אפשר גם לזלף בצורה ספירלית מכיוון העוגיה החיצוני פנימה ולעלות לגובה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה