טעמת פעם אש?אמהלה. נראה טעים אש
טעמת פעם אש?אמהלה. נראה טעים אש
מה את נתפסת לקטנות?טעמת פעם אש?
קערה על סירתודה רבה על המתכון, נראה מאד מגרה!
אך לא הבנתי מה זה:
"שמים חלבונים וסוכר בקערה ובבאן מרי מחממים עד שהסוכר נמס אל תוך החלבון." - באן מרי?
תודה רבה
כל עוגיה מבצק פריך@ה. בקר ,
וואו ! נראה ממש מעולה ופשוט להכנה.
יש לך מתכון לבצק בסיס שמתאים להכין ממנו בסיס לקרמבו?
תודה .
לא מכירה ילדים שיכולים להכין בבין מארי ולהיזהר מכל טיפת מים, ולשמור שהביצים לא יתבשלו, ולהמיס שוקולד עם כל הזהירויות הנדרשות, ואחר כך עוד לצפות וכד'הכי לא שבעולם
קל מאוד להכנה. לא למיטיבי לכת בלבד בכלל
לא אמרתי ילדים לבדלא מכירה ילדים שיכולים להכין בבין מארי ולהיזהר מכל טיפת מים, ולשמור שהביצים לא יתבשלו, ולהמיס שוקולד עם כל הזהירויות הנדרשות, ואחר כך עוד לצפות וכד'
אבל מה זה משנה, אם את מכירה כאלה, מה טוב.
מוצ"ש ארוך אז הכנתיאז ישבתי בסלון
והגשם דפק על החלון
ביקשתי ממנו שיביא לי קרמבו
כמסורת השיר "גשם בא, תביא לי קרמבו"
אבל
הוא
לא
הביא.
קרמבו. הגשם.
אז הכנתי לבד.
ומכאן אזהרה לחברות יוינלוור ושטראוס ולריאו. היכונו לפשיטת הרגל. הקרמבו הזה הולך לחסל לכם את שוק הקרמבואים.
וסליחה באמת.
צפה בקובץ המצורף 1240340
איך מכינים?
אפשר להכים עוגיות קרוצות בצורת עיגול לבסיס, או להשתמש בעוגיות עגולות לקרמבו.
וכאן ניצלתי עוגיות כאלו שקניתי במשנת יוסף.
ל-28 קרמבו
למרנג האיטלקי:
6 חלבונים
2 כוסות סוכר לבן
קמצוץ מלח
לציפוי:
250 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
שמים חלבונים וסוכר בקערה ובבאן מרי מחממים עד שהסוכר נמס אל תוך החלבון. מערבבים במטרפה כל הזמן כדי שהחלבונים לא יהפכו לחלבון של חביתה.
מי שחוששת מביצים חיות- כאן אן מה לחשוש מכיון שהחלבון עובר בישול.
לאחר שמתקלת תערובת של חלבון וסוכר ללא גושי סוכר, מעבירים את התערובת הזו לקערת מיקסר. מוסיפים קמצוץ מלח ומפעילים מקצף בלון במהירות הגבוהה ביותר.
מקציפים עד שמתקבל מרנג חזק ויציב. כזה שאם נהפוך את הקערה הוא לא יזל ואם נרים את המקצפה מתוך המרנג יווצרו שפיצים של מרנג.
מעבירים לשקית זלוף עם צנטר עגול גדול.
מזלפים תלוליות על הביסקויטים- לגובה הרצוי לכם.
מקפיאים לבערך 15 דקות.
ממיסים שוקולד ושמן לתערובת חלקה.
מעבירים לכלי שנח לטבול בו את הקרמבואים
מחזיקים בצידי הביסקויט וטובלים הפוך בשוקולד
מנערים קלות ומניחים על ניר אפיה לייבוש
אפשר לקשט בסוכריות לפני שהשוקולד מתייבש.
אפשר לזלף פסם בצבע מנוגד.
וזהו
שומרים במקרר או בהקפאה
אני עשיתי בלי צנטריש אפשרות לעלות את המונה של הצנטר שהשתמשו בו לזלף החלק המוקצף?
תודה רבה
ההקפאה מדביקה טוב יותר את הקרם לעוגיהמוצ"ש ארוך אז הכנתי
יצא מושלם
אבל את השוקולד זילפתי עם שקית
וזה הרבה עבודה
עכשיו אני רואה שכתוב להפוך ולטבול
אבל אני ניסיתי להפוך וזה פשוט נפל מהעוגיה
למה?
אולי בגלל שלא שמתי רבע שעה במקפיא? [רק עכשיו ראיתי שצריך]
יש אפשרות לעלות את המונה של הצנטר שהשתמשו בו לזלף החלק המוקצף?
תודה רבה
שימי כמות גדולה יותר של קרם.@ה. בקר
הכנתי את הקרמבו
יצא מדהים !!!!!
תודה רבה על המתכון, והאומץ !
בכל אופן הפריע לי שהטעם של השוקולד המריר השתלט על הקרמבו,
יש מה לעשות בנידון ?
להמיס@ה. בקר חייבים להמיס את הסוכר בחלבון או שאפשר להחליף לאבקת סוכר? ואם כן אז מה הכמות?
עשית טוב.@ה. בקר יו.. הכנתי יצא יאםםםםםם, מתכון פצצה לאנשים פשוטים...
הילדים התענגו על כל ביס (וגם המבוגרים )
רציתי לשאול, איך עושים את הצורה, זילפתי אבל לא יצא לי כ"כ יפה, עמדתי באמצע העוגיה ונתתי לחיצה עם הצנתר, ולאט לאט עליתי, אבל לא יצא יפה, וגם נשארו לי שוליים של העוגיה חשופים
מה לא עשיתי טוב?
תודה מראש!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: