פעם פעמיים מקסימום ליום שהמטפלת /גננת אמורה להחליף, ועד שבוע!הילד שלי בגן פרטי שכולם נגמלים בשנה זו
בכל פעם שמפשל יציאה... (רטוב-נדיר ממש שהוא מפשל)
היא מתקשרת ורוצה שאבוא להחליף לו
מה מקובל בעניין?
לא מדברת על זה שוודאי לא נחמד לי שלגננת תשלו לא נחמד...
השאלה שלי טכנית
האם אני אמורה לקבל על זה טלפונים בכלל...
זה לא רק לזרוק,הגננת אמורה להחליף.
אני אמרתי לזרוק את התחתון לפח.
דובר פה על פעם בשבוע או פחותזה לא רק לזרוק,
זה לנגב לסדר להחליף לה בגדים ולפעמים זה מכף רגל ועד ראש,
ותביני שיש לה עוד ילדים בגן, אם כל הכבוד היא לא בת יחידה, לדעתי פעם פעמיים מקסימום ביום!!
ולכל האימהות שחושבות שאפשר ליגמול את הילדים על חשבון הגננות שידעו שזה פשע!!
אני התכוונתי להורים שגומלים את הילדים על חשבון הגננת והמטפלות..........דובר פה על פעם בשבוע או פחות
וזה בשנה של הגמילה.
קורה שילד מרטיב פעם ב...........אני המומה מהדעות הנחרצות שהגננת, בנוסף לכל התפקודים והעבודה המאוד לא קלה, צריכה גם להחליף מערכת שלמה לילד שהרטיב??? ולנקות את הרצפה או הספה או מה שרק התרטב!!
מעולם לא עלה על דעתי לשלוח ילד באמצע גמילה בלי טיטול.
ברוך השם אני אמא למשפחה ברוכה וכל אחד מהילדים בתקופת הגמילה הלך לגן אך ורק עם טיטול ורק כשהייתי בטוחה בלי כל ספק שאין סיכוי שיפשל, רק אז שלחתי אותו בלי טיטול.
הגזמתן הפעם
נחמד לך שהילדים שלך נגמלו תוך שבוע או פחות ואחרי זה לא פספסואני המומה מהדעות הנחרצות שהגננת, בנוסף לכל התפקודים והעבודה המאוד לא קלה, צריכה גם להחליף מערכת שלמה לילד שהרטיב??? ולנקות את הרצפה או הספה או מה שרק התרטב!!
ברוך השם אני אמא למשפחה ברוכה וכל אחד מהילדים בתקופת הגמילה הלך לגן אך ורק עם טיטול ורק כשהייתי בטוחה בלי כל ספק שאין סיכוי שיפשל, רק אז שלחתי אותו בלי טיטול.
הגזמתן הפעם
אין לי מושג מאיפה בדיוק הבאת את השבוע או פחות הזהתוך שבוע או פחות
מידי פעם זה לא:ומידי פעם גם מתפספס להם
ורק עכשיו כשציטטתי קלטתי שהכוונה ליציאה ולא הרטבה!!בכל פעם שמפשל יציאה...
וכל החודש הזה לא שלחת אותם לגנון?? שיערתי שבוע כי כתבת-אין לי מושג מאיפה בדיוק הבאת את השבוע או פחות הזה
היו ילדים שזה לקח חודש ויותר
גמילה זה בגיל גנון...ולגן / חיידר להחליף בעצמי. יותר מברור.
ברור ששלחתי. עם טיטול. וברגע שהגיעו הביתה חזרו לגמילהוכל החודש הזה לא שלחת אותם לגנון??
גם אצלכם? מעניין. חשבתי שרק אצלנוגמילה זה בגיל גנון...
ומאיפה זה?זה חלק מהתפקיד הרשמי
לא כולם יכולים מיד לרוץ הביתה ולרוץ לגן.ומיד קיבלתי טלפון ומהיכן שרק הייתי רצתי הביתה להצטייד בבגדים ולגן / חיידר להחליף בעצמי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: