אם זה כמה חודשים פעם בשבוע הוא מלכלךאגב, הילד גמול כבר כמה חודשים כך שלא יעזור להשאיר אותו בבית...
אולי עד סוףף שנה
זה גן פרטי שכולם הגיעו בתחילת שנה עם טיטול ואמורים להגמל בשנה זו
זה באמת לא הגיוני לשלוח אותו כך לגן
אם זה כמה חודשים פעם בשבוע הוא מלכלךאגב, הילד גמול כבר כמה חודשים כך שלא יעזור להשאיר אותו בבית...
אולי עד סוףף שנה
הבן שלי בגן עיריה עם 36 ילדים. בגן שלוש היה 2 סייעות ובגן ארבע סייעת אחת, לפני שפניתי למפקחת שאלתי את אחותי שהיא גננת לגן 3 והיא אמרה לי שזה בגלל שבגן שלוש יש ילדים לא גמולים אז צריך יותר צוות והורים אחרים שפנו לפיקוח קיבלו את אותה תשובה בדיוק.החוק אומר שגן 3 או גן 4 או גן רב גילאי אם יש מעל 30 ילדים יש סייעת שניה(שלישית כמו שכתבת)במקרה ויש 29 ילדים גם אם זה בגילאי 3 יש סייעת אחת
גם במעון הצוות זה לפי מספר הילדים
כנראה שזה שונה בין הערים אצלנו זה ככההבן שלי בגן עיריה עם 36 ילדים. בגן שלוש היה 2 סייעות ובגן ארבע סייעת אחת, לפני שפניתי למפקחת שאלתי את אחותי שהיא גננת לגן 3 והיא אמרה לי שזה בגלל שבגן שלוש יש ילדים לא גמולים אז צריך יותר צוות והורים אחרים שפנו לפיקוח קיבלו את אותה תשובה בדיוק.
וברור שגם במעון הצוות זה לפי מספר הילדים רק שיש פחות ילדים על כל איש צוות מאשר בגן.
גן פרטי שזה אומר גן לגילאי שנתיים אמורה להיות יותר סובלנות לגבי נושא הגמילהאגב, הילד גמול כבר כמה חודשים כך שלא יעזור להשאיר אותו בבית...
אולי עד סוףף שנה
כל הכבוד!ילד שמלכלך פעם בשבוע זה המון!!
תחשבו שיש 20 ילדים בגן וכל יום ילכלכו 3 ילדים
שזה כולל לטפל בבגדים הנחמדים עד הגרבים והנעלים, לרחוץ את הילד רציני, ולהלביש בבגדים נקיים (אם זכרת לשלוח...)
לא הגיוני בעליל!!
לי היה ילד שהיה מרטיב קבוע בגן הפרטי בשעה 10:00
לא עזר כלום!
בבית היה יבש לגמרי ביום ובלילה ובגן הרטיב על בסיס קבוע
במשך החודשים שזה היה הוספתי כסף לסיעת על העבודה שלה
נראה לי שזה השאיר אותה עם טעם טוב של הערכה על המסירות שלה.
הילד מלכלך כל שבוע באופן קבוע??אגב, הילד גמול כבר כמה חודשים כך שלא יעזור להשאיר אותו בבית...
אולי עד סוףף שנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: