לא כל מה שנראה בריא (או לא טעים) הוא באמת בריא, למשל שתיית מיץ סלק (הוזכר כמה פעמים +תמונה) על בסיס קבוע זה דבר מאד לא בריא הצבע הזה לא מתפרק בגוף, אולי עדיף קולה.סליחה ומחילה, אבל בתור פותחת האשכול התכוונתי לשייקים מהסוג הבריא באמת
לא כל מה שנראה בריא (או לא טעים) הוא באמת בריא, למשל שתיית מיץ סלק (הוזכר כמה פעמים +תמונה) על בסיס קבוע זה דבר מאד לא בריא הצבע הזה לא מתפרק בגוף, אולי עדיף קולה.סליחה ומחילה, אבל בתור פותחת האשכול התכוונתי לשייקים מהסוג הבריא באמת
אכן, גם לא כדאי להגזים בכמות של ירוקים מסויימים (וגם באגוזים מסויימים) הכל כמובן במידה ובבדיקה של הכמויות/תדירות המומלצת + ההקשבה אישית של כל אחד לעצמו.לא כל מה שנראה בריא (או לא טעים) הוא באמת בריא, למשל שתיית מיץ סלק (הוזכר כמה פעמים +תמונה) על בסיס קבוע זה דבר מאד לא בריא הצבע הזה לא מתפרק בגוף, אולי עדיף קולה.
נו באמת, מתי ההקשבה שלך לעצמך עזרה לך בעניני אוכל..........................+ ההקשבה אישית של כל אחד לעצמו.
ממממ הרבה יותר מהרבה פעמיםנו באמת, מתי ההקשבה שלך לעצמך עזרה לך בעניני אוכל..........................
לא כל מה שנראה בריא (או לא טעים) הוא באמת בריא, למשל שתיית מיץ סלק (הוזכר כמה פעמים +תמונה) על בסיס קבוע זה דבר מאד לא בריא הצבע הזה לא מתפרק בגוף, אולי עדיף קולה.
אכן,אכן, גם לא כדאי הגזים בכמות של ירוקים מסויימים (וגם באגוזים מסויימים) הכל כמובן במידה ובבדיקה של הכמויות/תדירות המומלצת + ההקשבה אישית של כל אחד לעצמו.
קולה לפחות טעים... ואל תשכחי שהוא גם בא מהטבע, הבעיה בו זה הריכוז, וזו הבעיה בשייקים המדובררים..אכן,
ובכל מקרה בין זה לבין קולה - לא נראה לי שיש באמת שאלת כדאיות אמיתית...
בכל אופן זה לא יכול לעזור לך לדעת מה בריא, אלא מה בא לך (וזה הטרנד עכשיו שייקים זה בכל העולם).ממממ הרבה יותר מהרבה פעמים
אבל באמת עברתי דרך ארוכה כדי להבין את ההקשבה הזו.
(יודעת שלא שאלת אותי, אבל עונה בכל זאת על עצמי )
כן, גם נפט בא מהטבע..קולה לפחות טעים... ואל תשכחי שהוא גם בא מהטבע, הבעיה בו זה הריכוז, וזו הבעיה בשייקים המדובררים..
על זה כתבתי שלקח לי זמן ודרך ללמודבכל אופן זה לא יכול לעזור לך לדעת מה בריא, אלא מה בא לך (וזה הטרנד עכשיו שייקים זה בכל העולם).
סוכר זה בסך הכל צומח.כן, גם נפט בא מהטבע..
הבעיה בו זה הסוכר, מה שאני אישית לא שמה בשייקים.
בכל מקרה אני מסכימה שבכל דבר וענין צריך איזון, מינון ומידה
אבל הצורך הזה לא אומר שאם ככה כלום לא שווה, ובואו נשתה סוכר מעורבב עם עוד כמה רכיבים וזהו.
יש הרבה מאד דברים שלא מרגישים והם רעים מאד, צריך לרכוש השכלה, צריך לעבוד על זה זה לא הרגשות והקשבה נכונה...על זה כתבתי שלקח לי זמן ודרך ללמוד
כי ה'הקשבה' השטחית היא למה 'בא לי',
וזה אכשהו לא תמיד הדברים שבאמת הגוף צריך
הקשבה נכונה משמעותה להרגיש מה טוב לגוף ומה לא.
המוצר שנקרא היום סוכר רחוק מרחק גדול מאד מה'צומח' שהוא היה במקור...סוכר זה בסך הכל צומח.
הבעיה שלא זה גם העיבוד,
אבל בעיקר המינון-
זיקקו כמות אדירה של צמח לכפית.
אז מה שהיא אמרה בסה״כ-
שגם בקולה הבעיה היא מינונים.
ברור שלא בעיית המינון הזו כבעיית המינון הזו,,
אבל זה לא סותר את נכונות המשפט.
אפשר קישור?אני קניתי שייקר באלי,
יותר טוב וגדטל מנינגה וחצי מחיר
נכון... לכן בדיוק עבדתי על זה, רכשתי השכלה, ועדיין ממשיכה ללמוד כל הזמן.יש הרבה מאד דברים שלא מרגישים והם רעים מאד, צריך לרכוש השכלה, צריך לעבוד על זה זה לא הרגשות והקשבה נכונה...
וזהו כי האשכול מיועד לדברים עילאיים יותר מהוויכוח הזה, באמת לא מטריד אותי טרנד כי זה מביא אנשים לתזונה קרובה יותר לטובה, וזה טוב. (אומרים שיש מתכונים מאוזנים היטב של הרב יובל אשרוב).
והרבה יגידו לך שצריך רק ירקות אורגניים והשאר- חתיכת רעל.המוצר שנקרא היום סוכר רחוק מרחק גדול מאד מה'צומח' שהוא היה במקור...
אני עדיין לא רואה את זה כבר השוואה,
אבל בכיף אסכים לא להתווכח על זה
לפעמים כן, לפעמים דברים אחרים..@שירי כהן נתת רעיונות מעולים!!
ואני רוצה לשאול את אוכלת\שותה אותם בבוקר במקום לחם?
הנהאפשר קישור?
תוסיפי שיבול שועל, משביע מאד!הולך אצלנו:
-שייק כתום: תפוח, תפוז, חצי בננה קפואה, גזר (אחד שלם מקולף), שקדים, מים.
- שייק וורוד: (אבוקדו,) בננה קפואה, חצי תפוז, חצי תפוח, כוס חלב, יוגורט דנונה פרו 20 בטעם פירות יער, שקדים/פקאן, קצת מים.
בבוקר 5 דקות הכנה, מעבירה לכוסות עם קשים, וכולם עם יושבים מתלקקים לפני שיוצאים ללימודים. תענוג!
מה שכן, מרגישה שזה לא משביע ברמה של ארוחה. דוחפת להם בנוסף קרקרים/בייגלה או זבל דומה בשקית
אולי יש משהו להוסיף לשייק שיהיה יותר משביע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: