טוב לכל המעוניין עשיתי בירור די מקיף...
ישנם מספר גופים המדפיסים, אחת מהם זו העמותה שבסכסוך עם בן הרב על הירושה, אלו שמפרסמים ברדיו אלו ניצני הקודש, הם בית דפוס והם חברה, לא עמותה ולא מדובר פה בתרומה... (שאלתי גם חבר רואה חשבון שאמר שחברה לא יכולה לקבל תרומות, אלא הכנסות וזה לא משנה אם זה לרכישת ספרים לעצמך או להשתתפות בהדפסת מספר עותקים, זו לא יכולה להיות תרומה אם לא מדובר בעמותה רשומה ברשם העמותות).
לדבריהם (וגם נתנו לי שלל מקורות שהצדיק בעצמו כתב): הצדיק הבטיח ישועה למי שמשתתף בהדפסת כרך אשר בנחל במאות עותקים, אותם מאות עותקים, מפיצים אותם קבוצת מפיצים ברחבי הארץ ובשאר העולם, ולטענתם זה מה שפועל בשמיים לקיום ההבטחה, אותם כרכים של אשר בנחל שמחזיקים את הקוראים באמונה בשם יתברך (אמת, יצא לי לקרוא בהם ואכן הם באמת מחזקים)...
ובכל זאת רבותיי, מטרת פתיחת הנושא הזה היה כי רציתי להגיע לאנשים שאכן נושעו (ולא להגיע דרך המדפיסים עצמם) ולשמוע בגוף ראשון את ישועתם, ממש לא כיוונתי לכל הנקודות שהעלתם, ומטרת הדיון היה אך ורק למצוא אנשים כאלו ולא לשאול לחוות דעת לאן לנתב את כספי.
תודה לכולם, מתנצל אם זה לא מה שכיוונתם אליו כאשר הגבתם אבל באמת שלא מעניין אותי מאבקי ירושות ושטויות כאלו.