דרוש מידע מישהו שמע על הבטחת הצדיק מיבנאל? הבטחת אשר בנחל?

מצב
הנושא נעול.

מערבבנו הידוע

משתמש מקצוען
תיקון קטן, הוא כותב שהיות והאנשים הם "אנשים כשרים" "ומאמינים בצדיקים" על ידי זה נתגלין מופתים...
הרי אם האדם לא מאמין אז בודאי לא יראה את המופת של ההשגחה הפרטית שדברי הצדיק מתקיימים, למרות שדברי הצדיק באמת מתקיימים ("כי באמת הצדיק בודאי מלא מופתים").
ולכן מה שכתבת שמי שלא מזלזל מבין מדבריהם זה לא מדוייק בכלל... אלא מי שמאמין רואה שדברי הצדיק מתקיימים, ומי שלא מאמין לא שם לב לכך שדברי הצדיק מתקיימים.
מיני ומינך תסתיים שמעתא

רואים שקוף

משתמש מקצוען
ממליץ לכל אלו ששוקלים לתרום לפתוח פעם אחת את אחד הספרים ולראות באיזה צדיק עליון מדובר
איך הוא שומר את פיו ולשונו ונזהר מכל חשש אבק לשון הרע או רכילות והוצאת שם רע, זה פשוט משהו מיוחד!
אשרי הדור שזכה שכזה צדיק ישכון בקרבו!
ליטאי?

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
לכל המגיבים והמגיבות, קודם כל תודה על ההתייחסות, רק הבהיר שאין פה שום ניסיון לפרסום, אלא שאלתי משהו הכי פשוט שבעולם: האם יש מישהו שנושע בעצמו בזכות ההבטחות המפורסמות? מטרתי היחידה הייתה לראות אם באמת יש כאלו, אנשים אמיתיים שבאמת נושעו.

הבעיה היא שמשאלה פשוטה ומכוונת מאוד, אנשים הגיבו בדיבורים לא קשורים כמו מחלוקות וגופים אחרים שמדפיסים (שאני בכלל לא הזכרתי אף אחד), ועל תרומות והאם שייך לתרום לדבר כזה או לא, שבעצם השאלה שלי הייתה אחרת לגמרי מכל זה... אבל, דבר אחד אני באמת לא סובל וזה אנשים שמשנים את האמת וכו' כמו להגיד שהצדיק לא אמר לתרום אלא להדפיס (עברתי על המידע ברשת, אכן הצדיק אמר גם את זה וגם את זה) או שהחליטו על דעת עצמם שאני מדבר על ניצני הקודש, שבעצם הפרסום בעלון שראיתי היה של גוף אחר ועד שלא אמרו לי על הרדיו לא ידעתי מהם בכלל (מה לעשות אני קבוע ברשת מורשת), או שהתחילו להטיף על גוף כזה או אחר שהוא גנב...

בקיצור אנשים, תשימו לב למה שבן אדם מבקש, על תנסו להכניס את הרעל שלכם בכוח...
אפשר לשאול איפה אתה גר?

moti

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בוקר טוב עולם מה שלום כולם?
טוב זה הולך להיות די ארוך אבל אמיתי מאוד! ומעניין מאוד לטוב ולרע... ולכן מי שרוצה לדעת את האמת על מוהרא"ש ועל הקהילה שיקרא עד הסוף
אני רואה שיש פה הרבה לשון הרע והרבה חצאי דברים (לא כולם), כנראה מהתכניות שעלו בטלויזיה (שתכלס האמת היחידה שם היא החמדנות ותעבת הבצע של בנו והנישואי קטינים) והרבה מהנייעס שלא חוסך בלשון הרע בעולם החרדי אז בתור יבנאלי לשעבר שהשתייך לקהילה והכיר את מוהרא"ש מקרוב מאוד ואף שימש אותו מספר פעמים אני יכתוב את הדברים כמו שהם באמת.
קודם כל אפתח ואומר שפלא אחרי פלא שאנשים הקוראים לעצמם חרדים שומרי תורה ומצוות מקבלים פסק הלכה למשה מסיני של "רבני כאן 11" שידוע בכפירות שלהם נגד היהדות ובודאי שכולם שמעו ומכירים את התוכנית הכפרנית שלהם "היהודים באים" רחמנא לצלן ששם עושים ליצנות מגדולי האומה היהודית, ולעומת זה באים גדולי ישראל:
מרן הרב עובדיה זצ"ל, הרב כדורי זצ"ל (עיינו בהסכמות של שני גדולי דור אלו לסידור עת רצון של מוהרא"ש וראו את גודל אהבתם למוהרא"ש), מרן הרב יצחק יוסף שליט"א, הרב דוד יוסף שליט"א, הרב אברהם יוסף זצ"ל, הרב מאזוז שליט"א, הרב יורם אברג'יל זצ"ל, הרב ישראל אברג'יל שליט"א, הרב בעדני זצ"ל, הרב שלום הרוש שליט"א, הרב אליהו גודלבסקי שליט"א, הרב מאיר ברנר שליט"א, הרב שמואל שטרן שליט"א ורבים נוספים אשר סומכים ידיהם על הצדיק, ולמי נשמע?
לרבני הכפירות והאפיקורוסות או לגדולי עם ישראל?

ואנו עוד בזמן בין המצרים!!! זמן חורבן בית מקדשנו, ואני שואל אתכם כל בעלי הלשון הרע, אתם רוצים להמשיך את הגלות? אתם רוצים לדחות את בניית בית המקדש השלישי וגאולתנו הסופית? "ושוב יום אחד לפני מיתתך. והוי מתחמם כנגד אורן של חכמים, והוי זהיר בגחלתן שלא תיכווה..."

מוהרא"ש היה צדיק אמיתי, כזה שרצה לעשות רק טוב ולקח על עצמו מטרה נעלית (לדעתו) את רצון רבי נחמן מברסלב ורצון רבי נתן להפיץ את תורת ברסלב בכל העולם כולו, ולא עניין אותו שום דבר ולא נתן לשום דבר לעמוד בדרכו, וכמו שחכמינו הקדושים אומרים, היכן שיש קדושה רבה כך גם מתגברת טומאה רבה, וזה מה שבעצם גרם להרבה חולקים עליו ולהרבה מאוד לשון הרע (רבי נחמן כותב בספר המידות שמחלוקת על הצדיק היא טובה לצדיק ומבטלת קטרוגים של הסטרא אחרא)
הכל החל כאשר התחיל להדפיס בעצמו ולהפיץ את ספרי רבי נחמן ותלמידו רבי נתן, מה שגרם למחלוקת גדולה עליו מצד רבני ברסלב ולמה?
כי באותו הזמן זכות ההדפסה הייתה כביכול אצל שני אנשים בלבד מכלל חסידי ברסלב (הם השתלטו על עניין ההדפסה ולא נתנו לאף אחד אחר להדפיס), אך מוהרא"ש שבתחילה קנה מהם ספרים כדי להפיץ את תורת רבי נחמן ראה שהמחירים שלהם מופקעים למדי וכמויות ההדפסה קטנות מאוד, אז החליט להדפיס בעצמו, משם התחילה המחלוקת עליו.
לאחר מכן כאשר הוציא את שו"ת אשר בנחל החריפה המחלוקת ולמה?
כי מוהרא"ש ראה שהדור הזה צריך מידע יותר נגיש, יותר פתוח ולכן התחיל לכתוב בגלוי וברבים על החטא הידוע שרבים נפלו אליו מאז ומעולם ודיבר על כך פתוח מאוד וזה לא מצא חן בעיני רבני ברסלב בכלל.
בנוסף לזה לפני תקופת מוהרא"ש חסידות ברסלב הייתה מאוד סגורה, הייתה הפצה אך טיפין טיפין וזאת משום שחסידי ברסלב תמיד ספגו בזיונות ועלבונות משאר זרמי היהדות, את מוהרא"ש כמו שציינתי בהתחלה זה לא עניין הוא רצה להציף את ספרי רבי נחמן בכל מקום, מה שגרם לפחד בעיני רבני וחסידי ברסלב דאז, שיגרום ליותר בזיונות והשפלות לאנשי החסידות (אגב, רבים מאותם רבני ברסלב שחלקו על מוהרא"ש הצטערו בסופו של דבר וביקשו את סליחתו, מוזמנים לראות את הרב ברנר למשל בהספדו על מוהרא"ש וכו')
בנוסף על כך מוהרא"ש גם כתב במכתבים כוונות פשוטות בדרך הסוד, וזה בכלל החריף את המחלקות בטענה איך הוא כותב כוונות על דרך הסוד לאנשים פגומים (רוב האנשים ששלחו לו מכתבים היו אנשים שבורים ורצוצים שהיו צריכים חיזוק גדול באמונה ובעבודת השם).
אך כמו שציינתי את מוהרא"ש זה לא עניין, המטרה של מוהרא"ש הייתה אחת להפיץ את תורת ברסלב ולהשיב את ליבות כל עם ישראל לאביהם שבשמיים... וזה עבד!!!!!
שלא יספרו לכם סיפורים, אני מכיר אלפים אם לא רבבות שהתחזקו וחזרו בתשובה בעקבות מוהרא"ש, ספריו והקונטרסים שחיבר, ביניהם רבנים גדולים (כיום) שהיו במקום אחר בכלל כאשר נתקלו בו או בחיבוריו...ולכן כל השאר מתגמד!!!
אך כשאני כותב כל השאר למה אני מתכוון? לכל מה שנאמר בתוכניות טלויזיה שמאלניות כאלו ואחרות? לתוכניות ששילמו לאנשים להגיד את מה שאמרו? לא... כי הכל שם חרטא אחת גדולה למעט נישואי קטינים!
מוהרא"ש תמך בנישואי צעירים (כמו בהרבה קהילות אחרות, אך הם לא מפורסמות כלכך), ולמה?
כי לצערנו הרב פגעי הטכנולוגיה והפריצות וההתבוללות הרבה שחלה בעולמנו פשוט משחיתה את הנוער וגורמת לו לפריקת עול... זהו דבר שמוהרא"ש הבין כבר לפני יותר מ 50 שנה ולכן החליט כדעת הרמב"ם שזה גיל 17 ויום לחתן את הילדים...
זה שבאו כמה משפחות והחליטו על דעת עצמם להגדיל ולעשות ולחתן בגילאים יותר צעירים, דעת מוהרא"ש לא הייתה נוחה עם זה וזה ידוע לכל.
ולגבי הבנות באותן כתבות, תשאלו כל אחד מהקהילה הרי כולם מכירים את כולם, כל מה שסיפרו לכם בתוכנית הם שקרים על גבי שקרים, לא היה ולא נברא אבל שילמו להם טוב כדי שילכלכו יפה על הקהילה... והכל בניצוחו של בן הרב שברגע שהבין שכסף הוא לא יראה פה, הוא החליט פשוט לנסות ולהחריב את הקהילה.

בפוסט הבא נדבר על אשר בנחל...

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
בוקר טוב עולם מה שלום כולם?
טוב זה הולך להיות די ארוך אבל אמיתי מאוד! ומעניין מאוד לטוב ולרע... ולכן מי שרוצה לדעת את האמת על מוהרא"ש ועל הקהילה שיקרא עד הסוף
אני רואה שיש פה הרבה לשון הרע והרבה חצאי דברים (לא כולם), כנראה מהתכניות שעלו בטלויזיה (שתכלס האמת היחידה שם היא החמדנות ותעבת הבצע של בנו והנישואי קטינים) והרבה מהנייעס שלא חוסך בלשון הרע בעולם החרדי אז בתור יבנאלי לשעבר שהשתייך לקהילה והכיר את מוהרא"ש מקרוב מאוד ואף שימש אותו מספר פעמים אני יכתוב את הדברים כמו שהם באמת.
קודם כל אפתח ואומר שפלא אחרי פלא שאנשים הקוראים לעצמם חרדים שומרי תורה ומצוות מקבלים פסק הלכה למשה מסיני של "רבני כאן 11" שידוע בכפירות שלהם נגד היהדות ובודאי שכולם שמעו ומכירים את התוכנית הכפרנית שלהם "היהודים באים" רחמנא לצלן ששם עושים ליצנות מגדולי האומה היהודית, ולעומת זה באים גדולי ישראל:
מרן הרב עובדיה זצ"ל, הרב כדורי זצ"ל (עיינו בהסכמות של שני גדולי דור אלו לסידור עת רצון של מוהרא"ש וראו את גודל אהבתם למוהרא"ש), מרן הרב יצחק יוסף שליט"א, הרב דוד יוסף שליט"א, הרב אברהם יוסף זצ"ל, הרב מאזוז שליט"א, הרב יורם אברג'יל זצ"ל, הרב ישראל אברג'יל שליט"א, הרב בעדני זצ"ל, הרב שלום הרוש שליט"א, הרב אליהו גודלבסקי שליט"א, הרב מאיר ברנר שליט"א, הרב שמואל שטרן שליט"א ורבים נוספים אשר סומכים ידיהם על הצדיק, ולמי נשמע?
לרבני הכפירות והאפיקורוסות או לגדולי עם ישראל?

ואנו עוד בזמן בין המצרים!!! זמן חורבן בית מקדשנו, ואני שואל אתכם כל בעלי הלשון הרע, אתם רוצים להמשיך את הגלות? אתם רוצים לדחות את בניית בית המקדש השלישי וגאולתנו הסופית? "ושוב יום אחד לפני מיתתך. והוי מתחמם כנגד אורן של חכמים, והוי זהיר בגחלתן שלא תיכווה..."

מוהרא"ש היה צדיק אמיתי, כזה שרצה לעשות רק טוב ולקח על עצמו מטרה נעלית (לדעתו) את רצון רבי נחמן מברסלב ורצון רבי נתן להפיץ את תורת ברסלב בכל העולם כולו, ולא עניין אותו שום דבר ולא נתן לשום דבר לעמוד בדרכו, וכמו שחכמינו הקדושים אומרים, היכן שיש קדושה רבה כך גם מתגברת טומאה רבה, וזה מה שבעצם גרם להרבה חולקים עליו ולהרבה מאוד לשון הרע (רבי נחמן כותב בספר המידות שמחלוקת על הצדיק היא טובה לצדיק ומבטלת קטרוגים של הסטרא אחרא)
הכל החל כאשר התחיל להדפיס בעצמו ולהפיץ את ספרי רבי נחמן ותלמידו רבי נתן, מה שגרם למחלוקת גדולה עליו מצד רבני ברסלב ולמה?
כי באותו הזמן זכות ההדפסה הייתה כביכול אצל שני אנשים בלבד מכלל חסידי ברסלב (הם השתלטו על עניין ההדפסה ולא נתנו לאף אחד אחר להדפיס), אך מוהרא"ש שבתחילה קנה מהם ספרים כדי להפיץ את תורת רבי נחמן ראה שהמחירים שלהם מופקעים למדי וכמויות ההדפסה קטנות מאוד, אז החליט להדפיס בעצמו, משם התחילה המחלוקת עליו.
לאחר מכן כאשר הוציא את שו"ת אשר בנחל החריפה המחלוקת ולמה?
כי מוהרא"ש ראה שהדור הזה צריך מידע יותר נגיש, יותר פתוח ולכן התחיל לכתוב בגלוי וברבים על החטא הידוע שרבים נפלו אליו מאז ומעולם ודיבר על כך פתוח מאוד וזה לא מצא חן בעיני רבני ברסלב בכלל.
בנוסף לזה לפני תקופת מוהרא"ש חסידות ברסלב הייתה מאוד סגורה, הייתה הפצה אך טיפין טיפין וזאת משום שחסידי ברסלב תמיד ספגו בזיונות ועלבונות משאר זרמי היהדות, את מוהרא"ש כמו שציינתי בהתחלה זה לא עניין הוא רצה להציף את ספרי רבי נחמן בכל מקום, מה שגרם לפחד בעיני רבני וחסידי ברסלב דאז, שיגרום ליותר בזיונות והשפלות לאנשי החסידות (אגב, רבים מאותם רבני ברסלב שחלקו על מוהרא"ש הצטערו בסופו של דבר וביקשו את סליחתו, מוזמנים לראות את הרב ברנר למשל בהספדו על מוהרא"ש וכו')
בנוסף על כך מוהרא"ש גם כתב במכתבים כוונות פשוטות בדרך הסוד, וזה בכלל החריף את המחלקות בטענה איך הוא כותב כוונות על דרך הסוד לאנשים פגומים (רוב האנשים ששלחו לו מכתבים היו אנשים שבורים ורצוצים שהיו צריכים חיזוק גדול באמונה ובעבודת השם).
אך כמו שציינתי את מוהרא"ש זה לא עניין, המטרה של מוהרא"ש הייתה אחת להפיץ את תורת ברסלב ולהשיב את ליבות כל עם ישראל לאביהם שבשמיים... וזה עבד!!!!!
שלא יספרו לכם סיפורים, אני מכיר אלפים אם לא רבבות שהתחזקו וחזרו בתשובה בעקבות מוהרא"ש, ספריו והקונטרסים שחיבר, ביניהם רבנים גדולים (כיום) שהיו במקום אחר בכלל כאשר נתקלו בו או בחיבוריו...ולכן כל השאר מתגמד!!!
אך כשאני כותב כל השאר למה אני מתכוון? לכל מה שנאמר בתוכניות טלויזיה שמאלניות כאלו ואחרות? לתוכניות ששילמו לאנשים להגיד את מה שאמרו? לא... כי הכל שם חרטא אחת גדולה למעט נישואי קטינים!
מוהרא"ש תמך בנישואי צעירים (כמו בהרבה קהילות אחרות, אך הם לא מפורסמות כלכך), ולמה?
כי לצערנו הרב פגעי הטכנולוגיה והפריצות וההתבוללות הרבה שחלה בעולמנו פשוט משחיתה את הנוער וגורמת לו לפריקת עול... זהו דבר שמוהרא"ש הבין כבר לפני יותר מ 50 שנה ולכן החליט כדעת הרמב"ם שזה גיל 17 ויום לחתן את הילדים...
זה שבאו כמה משפחות והחליטו על דעת עצמם להגדיל ולעשות ולחתן בגילאים יותר צעירים, דעת מוהרא"ש לא הייתה נוחה עם זה וזה ידוע לכל.
ולגבי הבנות באותן כתבות, תשאלו כל אחד מהקהילה הרי כולם מכירים את כולם, כל מה שסיפרו לכם בתוכנית הם שקרים על גבי שקרים, לא היה ולא נברא אבל שילמו להם טוב כדי שילכלכו יפה על הקהילה... והכל בניצוחו של בן הרב שברגע שהבין שכסף הוא לא יראה פה, הוא החליט פשוט לנסות ולהחריב את הקהילה.

בפוסט הבא נדבר על אשר בנחל...
האמת שלא קראתי הכל, אבל מה שכן קראתי זה נפלא.
איני חושב שיש מי שמזלזל בו. היה גדול עם לב ענק של אהבת ישראל.

* רק טיפ קטן שאתה כותב מלל ארוך כדאי להניס אותו בספוילר, שלא להלאות את אצבעות החברים כאן.

בן ציון הלמ

משתמש מקצוען
חבל לנהל דיון, כשהוא בעצם דו שיח של חרשים.
לחסידיו - הוא נחשב חד בדורו, ואפילו בדורות עברו.
לליטאים, וגם לחסידים,
מסתכלים בצורה הפוכה מכמה טעמים.
א"א לשכנע משוכנעים.
מי שמאמין שיתרום, מי שלא שלא יתרום.
חבל לזלזל, כי בסוף סדנא דארעא חד הוא.
הרי את האשכול הזה קוראים גם כאלה שאינם שומרים תו"מ (בנתיים).

zkzbhe

משתמש פעיל
האמת שלא ציפיתי לכזו עוינות ולשון הרע, ובכלל חשבתי שפרוג זה מקום לדתיים, אז באמת חשבתי לתומי שלא יהיה פה הרבה לשון הרע (מן הסתם אחד שתיים בסדר אבל כמות כזו?)
והאמת שגם חשבתי שאנשים יבינו ששואלים על א, ולא חשבתי שיענו מרצונם על ב,ג,ד,ה,ו שבכלל לא נשאלו...
אנשים חוששים שהשאלה לא בתמימות אלא בניסיון לקדם את א ב' ג ד ה וז
רק חוששים זה הכל

moti

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אשר בנחל - אין זו הגדה

מוהרא"ש הבטיח, שמי שיתרום, ישתתף, ידפיס וכו' כרך אחד של אשר בנחל במאות עותקים יזכה לישועה לה הוא זקוק, זו אמת לאמיתה, מוהרא"ש כתב את הדברים הללו כמה וכמה פעמים באשר בנחל, ואף פרסם את זה ברבים ובדרשותיו.
למוהרא"ש תמיד הייתה דעה ברורה בלי פחד מאף אחד, מה שהוא חושב הוא כותב ולמה? כי הדיבור הולך לכל הרוחות והכתב נשאר לדורי דורות...
מכתבי אשר בנחל אלו יותר מ 50 אלף מכתבים המודפסים ב 272 כרכים...
ישנם 4 גופים בתוך יבנאל אשר מדפיסים את ספרי אשר בנחל, אך אין מה לעשות ניצני הקודש מוכרחים לתפוס את מקום הכבוד הראוי להם בתוך כל זה מאחר והם בית דפוס אמיתי אשר מדפיס את הספרים אצלם מה שחוסך להם את העמלות תיווך שכל שאר הגופים לוקחים, מה שמשאיר להם את האפשרות להוציא סכום לפרסום ברדיו וכו', ויאמר לזכותם שפרסום הצדיק שהם עושים בכל מקום עוד לא קם גוף שעשה זאת.
ויאמר לזכותם גם, שאותם זוג זקנים יקרים שהוזכרו פה בכמה תגובות וניסו לפרסמם (הם בכלל גוף מחוץ ליבנאל), שבמשך שנים רבות עזרו למוהרא"ש והדפיסו את ספריו, נכון להיום עוד לא הספיקו להדפיס אפילו לא 60% מסך כרכי אשר בנחל (40% מהמכתבים עוד לא עברו אצלם לתהליך של דפוס), ואילו ניצני הקודש תוך שנתיים עשו את מה שב 40 שנה לא הצליחו והוציאו את כל כרכי אשר בנחל לאור עולם, שמוהרא"ש בעצמו כתב לא פעם שהלוואי ויזכה לראות את זה, אך לצערנו לא זכה, ויאמר גם לזכותם של ניצני הקודש שהם החנות היחידה שבה אפשר למצוא את כל ספרי מוהרא"ש כולם.
הסכום להשתתפות בהדפסה הוא לא המצאה של שום גוף וגם אין להם זכות להחליט על הסכום, מאחר שהסכום הינו אחיד שמוהרא"ש קבע עוד בימי חייו, ולכן כל הגופים מדפיסים באותו המחיר.
ישנם מאות ואלפי מקרים שנושעו בזכות אשר בנחל וזו עובדה שאי אפשר להתחמק ממנה... אני אישית מכיר עשרות אנשים שעשו וקיבלו את ישועתם.
ובכלל רק נזכיר שמוהרא"ש הינו צדיק המלומד בניסים וישועות (וידוע שמי שסבל ייסורים ובזיונות רבים בימי חייו יכול להמשיך השפעות על נשמות ישראל ללא שום קטרוג).

ולכן אין מה לעשות, אשר בנחל עובד וזו עובדה חיה וקיימת וכל הספקנים מוזמנים לנסות את זה על בשרם.

שטויות במיץ גזר.
מכירה מקרוב.
הם עיוותו את הכל כל כך חזק שחושבים שאחרים מעתיקים מהם. שקרנים...
בכל מקרה, באמת אין זכויות יוצרים לפי דיברי מוהרא"ש. אבל כל הוצאות ההדפסה שולמו ע"י קרן הדפסה, ועכשיו ניצני הקודש מצלמים ללא עלויות. אז ברור שעדיף לתרום לקרן הדפסה, שהם המדפיסים האמיתיים.
גברתי המצליחה, חבל שאת טועה... מאחר וקודם כל קרן ההדפסה שהדפיסו קיבלו על כך כסף ממוהרא"ש בעצמו על כל הדפסה ולכן כל הזכויות שייכות למוהרא"ש... שאמר שאין על ספריו שום זכויות שמורות, ולא רק זה אלא הרשה והסכים לצלם מספריו ולהדפיסם "העיקר שיודפסו שוב ושוב" (מצוואתו של מוהרא"ש)... וראי גם מה שכתבתי בגוף תגובה זו המלאה לגבי הוצאת אשר בנחל של אותם זוג הנקראים קרן הדפסה שלא עמדו במשימה עד שבא הרב מאור בניזרי מניצני הקודש שהכבוד שייך לו על המהלך הזה...
בנוסף לזאת רואים גם כמה את לא באמת יודעת מידע מבפנים כי לניצני הקודש (מה לעשות אני אוהב את ההוצאה שלהם יותר משל אחרים), יש סידור מחדש משלהם למירב הספרים, ואף ספרים חדשים שלא יצאו דרך הקרן הדפסה... ולכן תבדקי עובדות לפני שאת יוצאת בהצהרות.

bosko115

משתמש רשום
טוב תודה רבה לכל המגיבים, לא כלכך עזרתם אלא רק הרביתם לשון הרע בעולם ועוד בימי בין המצרים, אני חושב שכדאי להעיר את זה שכולנו כנראה צריכים לחשוב על לחזור בתשובה כי זה פשוט מרחק את הגאולה...
לא קיבלתי יותר מדי סיפורים, רק 2 אך העניין עם הרב אברהם אוחיון תפס אותי... יצרתי איתו קשר ולכל המעוניין כל מה שכתוב בכתבה שלו הוא אמת לאמיתה (כך הוא אמר לי בעצמו בטלפון), וזה מספיק לי.

ד. פריד

משתמש מקצוען
למה אתה הולך רחוק? יש הרבה מאוד מקרי ניסים וישועות בזכות הדפסת אשר בנחל, אפילו הרב אברהם אוחיון הסופר הידוע שאני מכירו אישית קיבל כמה וכמה ישועות משם ולמי שמכיר אותו יודע שהוא בכלל לא בכיוון של סגולות וכו', הוא אדם רציונלי מדי אפילו, ובכל זאת הוא ממליץ על זה, מוזמן לקרוא מה שהוא כתב לכיכר השבת:
https://www.kikar.co.il/haredim/437149
רציונל מספיק בשביל לקרוא לספר ניצחתי אותך אייכמן...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה