דרוש מידע מישהו יודע? תופעה מציקה (ומלחיצה??) בעיניים

C

משתמש מקצוען
כנ"ל
אין מה לעשות?
צריך ללכת להבדק אצל רופא בדחיפות!!!
אמנם אצל פרומה ביאר מדובר על משהו אחר, אבל התסמינים האלו בדיוק עלולים גם להראות על הפרדות רשתית - תופעה שעלולה לגרום לעיוורון!!!

גולדין

משתמש צעיר
קובעים תור אצל ד''ר שפירר- מספר אחת בארץ
תור תוך כמה ימים או שבועות
03-7511966
משלמים 1000 שח
ומקבלים החזר מהקופה בערך 650 שח.

שירה:)

משתמש מקצוען
אמרתי את זה כאן,
ואומר שוב.
לפעמים כל הבעיה זה רק יובש בעיניים, מנסיון.
נסו לקנות טיפות לחות לעיניים,
יש הרבה סכויים שהתופעה תעבור.
בהצלחה!

פרומה ביאר

משתמש פעיל
כתבתי את מה שכתבתי גם אחרי חצי שנה כי כמו שאני נכנסתי לאשכול הזה לאחר חצי שנה וראיתי אותו, אני מאמינה שיש עוד כאלו. כך שאם יש לי מה להוסיף בעניין, שיכול לעזור לאנשים-לדעתי יש מה לכתוב זאת גם לאחר זמן.
אגב, אני נזכרת שהיה לנו במשפחה סיפור של הפרדות רשתית והסימנים היו באמת אותו הדבר בנוסף לכאבים מאד חזקים בעיניים, שם המשך הסיפור היה קצת שונה- תור בהול לרופא וניתוח לייזר. כך שנראה לי שהמסקנה הסופית היא באמת- בכל מקרה צריך להבדק אצל רופא.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה