אמרתי שבאמת אין הבדללא הבנתי
בדקת ואין הבדל משמעותי ובפועל כן יש?
אבל בפועל כן יש הטבות שניתנות לעובד חודשי ולעובד שעתי לא , כמו אי דקדוק על דקות חסרות
אמרתי שבאמת אין הבדללא הבנתי
בדקת ואין הבדל משמעותי ובפועל כן יש?
אמרתי שבאמת אין הבדל
אבל בפועל כן יש הטבות שניתנות לעובד חודשי ולעובד שעתי לא , כמו אי דקדוק על דקות חסרות
זה נכון מאודמעסיק שלא רוצה לתת מעבר לחוק - לא יעזור שיסכמו איתו על משכורת חודש , השכר יהיה פחות או יותר זהה לשכר שעתי
אני עובדת במשכורת חודש ויורד לי מהשכר איחורים וחיסורים בדיוק כמו לעובד שעתיאם את עובדת שעתית קודם כל אם את מאחרת או צריכה לצאת יותר מוקדם יום אחד שזה קורה הרבה,
את חושבת שעה פה שעה שם תכלס זה מצטבר וזה תמיד מוריד כמה מאות שקלים בחודש!!!
לכל דבר יש יתרונות וחסרונות.
אני חושבת שעדיף משכורת חודשית ע"ג משכורת שעתית מניסיון שאני מקבלת שעתי ואני ממש רוצה לעבור לעבודה עם משכורת חודשית אני ממש מחפשת
אם למישהו יש משהו אני אשמח לשמוע, כמובן שיהיה גם שווה מבחינה כספית
לקבל משכורת חודש זה לא הטבה בפני עצמהזה נכון מאוד
אבל היום רב המעסיקים נותנים מעבר לחוק.
נכון אבל תסתכלי בפנסיה כל חודש מפרישים לך אותו דבר גם שמורידים לך על שעות וימים חסריםאני עובדת במשכורת חודש ויורד לי מהשכר איחורים וחיסורים בדיוק כמו לעובד שעתי
ההבדל הוא שרשום לי בתלוש משכורת איקס שקלים - כאן יופיע הסכום המלא של המשכורת החודשית
ושורה מתחת משכורת מינוס איקס - ובשורה הזו יש סיכום של האיחורים והחיסורים
נכון אבל תסתכלי בפנסיה כל חודש מפרישים לך אותו דבר גם שמורידים לך על שעות וימים חסרים
לעובד שעתי כל חודש לפי גובה השכר משתנה הפנסיה לטוב או לרע בד"כ לרע,חגים חופשים וכו'
פנסיה- בחודשי זה מהסכום הגלובלי ובשעתי זה פר חודשי
זה הפרש לא מבוטל בחודשים שלוקחים חופש או עובדים פחות שעות
רכיב של קיזוז איחורים והעדרויות גם נלקח עבור השכר הקובע לפנסיה, ולכן ההפרשה לא תהיה על מלוא השכר.נכון אבל תסתכלי בפנסיה כל חודש מפרישים לך אותו דבר גם שמורידים לך על שעות וימים חסרים
לעובד שעתי כל חודש לפי גובה השכר משתנה הפנסיה לטוב או לרע בד"כ לרע,חגים חופשים וכו'
כן זה חוקיקופצת על האשכול..
זה חוקי שבאותו מקום עבודה- חלק מהעובדות מקבלות על חול המועד יו מלא וחלק אחר מקבלות רק לפי השעות שעבדו? וגם על ערבי חג- שלא עובדים בכלל- חלק מקבלות תשלום מלא וחלק לא מקבלות?
עכשיו גיליתי שזה מה שקורה אצלנו...
זה לא קשור לחודשית או שעתית,אני עובדת חודשית ולא מקבלת ימי חול המועד ולא ערבי חג
מאיפה המידע הזה?עוד משהו קטנטן
חג משולם לעובד חודשי מהיום הראשון לעבודתו
ולשעתי רק לאחר שהשלים שלושה חודשי עבודה
אם אין חג באופק זה לא רלוונטי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: