אני עובדת חודשית וחול המועד כן מתקזז לי מהימי חופשהבחודשי ימי חוה"מ משולמים
שעתי לא
חודשית@עד מתי
בגדול מהנסיון שלך מה עדיף חודשי/שעתי?
בגדול כמו שכבר כתבו פה למעלה@עד מתי
בגדול מהנסיון שלך מה עדיף חודשי/שעתי?
בגדול את צודקבגדול כמו שכבר כתבו פה למעלה
יש טעות רווחת מהמושג שנקרא חודשי
ההבדל הגדול הוא בין גלובלי לבין חודשי / שעתי
ההבדל בין חודשי לשעתי הוא לא משמעותי אם בכלל
זה יותר נותן רוגע לעובד שכל חודש יש את אותה משכורות ולא משתנה בין חודש אם הרבה ימי עבודה לקצת ימי עבודה
בהצלחה
אני גם עם ניסיון של הרבה שניםבגדול את צודק
אני מדברת מהפרקטיקה כאחת שבתחום מלא שנים.
גם אם עובד חודשי ולא גלובלי שאני כן מורידה על שעות חסרות , עדיין יש הרגשה ( אצלינו בחברה ) לא להתקטן איתו על דקות פה ושם, מה שאצל שעתי לא יקרה
כמו שרשמתי למעלה אצלינו למשל עד שעתיים חוסר לא מורידים
זה דברים קטנים , אבל מצטברים
ואם אפשר לבחור ברור שחודשי עדיף
זה ההבדל שעובד שעתי אתה צריך להוסיף לו וזה דורש יותר רצון טוב מאשר לא להוריד ...אני גם עם ניסיון של הרבה שנים
אבל מה שאת כותבת זה בדיוק מה שאני כתבתי שזה יותר עניין של הרגשה
ונכון שהיא ניתנת בדרך כלל לעובדים יותר בכירים וכד' ולכן היא ניתנת עם עוד הטבות כמו שרשמת עד שעתיים וכו'
אבל בלא כל התוספות האלו (שיכולים להיות גם בעובד שעתי), אין כל הבדל
זה מאוד תלוי במקום העבודה הספציפיבגדול את צודק
אני מדברת מהפרקטיקה כאחת שבתחום מלא שנים.
גם אם עובד חודשי ולא גלובלי שאני כן מורידה על שעות חסרות , עדיין יש הרגשה ( אצלינו בחברה ) לא להתקטן איתו על דקות פה ושם, מה שאצל שעתי לא יקרה
כמו שרשמתי למעלה אצלינו למשל עד שעתיים חוסר לא מורידים
זה דברים קטנים , אבל מצטברים
ואם אפשר לבחור ברור שחודשי עדיף
לא הבנתיזה ההבדל שעובד שעתי אתה צריך להוסיף לו וזה דורש יותר רצון טוב מאשר לא להוריד ...
בגדול אם לוקחים בבסיס את אותו שכר בדיוק חודשי ושעתי פר שנה , ההפרש באמת מזערי ( בדקתי לעובד אצלנו בשכר של 11,000 חודשי יצא הפרש שנתי של 220 בערך אם אני זוכרת נכון )
אבל בפועל כן יש הבדל לדעתי
בדיוק, ולכן אין הבדל בתוצאה במדה ואין עוד תוספותזה מאוד תלוי במקום העבודה הספציפי
אצלינו נותנים על ערב חג תשלום כמו על יום חג ( (עובדת חודשית)
זה עדיין לא אומר שכל מעסיק שנותן משכורת חודשית , נותן את זה
אמרתי שבאמת אין הבדללא הבנתי
בדקת ואין הבדל משמעותי ובפועל כן יש?
הטבות אלו יכולים להיות גם אצל עובדים שעתיים ותלוי ברצונו הטוב של המעסיקאמרתי שבאמת אין הבדל
אבל בפועל כן יש הטבות שניתנות לעובד חודשי ולעובד שעתי לא , כמו אי דקדוק על דקות חסרות
לבקש תמיד אפשרבכל מקום עבודה יש אופציה לבקש משכורת או לפי שעתי או לפי חודשי?
ממש לא, זה תלוי בנדיבות ליבו של המעסיק.בחודשי ימי חוה"מ משולמים
שעתי לא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: