לדעתי צריך להשתמש בתבניתאני רואה שהדיון הוסט כבר לדברים אחרים אבל אחזור ברשותכם לנושא המרכזי.
קטונתי מלהכניס את אפי בין היודעים והמבינים (שאני כלל לא מבין את השפה ומה שאתם כותבים).
יש לי בקשה קטנה וצנועה לכמה הוספות קטנטנות במדריך המיוחד והמועיל ש @100 שח כתבה וזה בהחלט יגיע לי לידי שימוש.
א. אני רוצה לשלוח במייל החוזר בנוסף לקובץ PDF (קטלוג), גם קובץ תמונה (כרטיס ביקור).
ב. קובץ התמונה יהיה על המייל בגוף ההודעה ולא כקובץ מצורף, ורק הPDF יהיה כקובץ מצורף.
ג. וכמובן לשנות את המלל של גוף ההודעה (את זה כבר ניחשתי לבד איך עושים וזה הצליח לי).
ד. אם יש דרך לעקוף את הבעיה, שכרגע הרי מוגדר שכל מייל שמגיע עם נושא X נשלח בחזרה מייל אוטומטי, והמייל החוזר זה לא מייל חדש, אלא כתשובה על המייל שההוא שלח, ומה שיוצא שכשהוא משיב תשובה על המייל שקיבל הוא מקבל שוב את המייל האוטומטי.
לכן אני רוצה לעשות שרק במייל הראשון ששולחים, יקבלו בחזרה מייל אוטומטי.
(אני חושב שאם יעשו שיקבלו בחזרה מייל חדש ולא כתשובה, ונושא המייל החדש יהיה משהו אחר, אז הכל יהיה בסדר.
אני חוזר ומדגיש שאני כלל אל מתמצא ב"קודים" ו"סקריפטים", רק כמה שהבנתי, בהבנתי הדלה, שזה לא צריך להיות בעיה כ"כ גדולה לעשות את זה.
בקשתי מכל ה"אריות" שמסתובבים כאן אם תוכלו לעזור לי בבקשה בנקודות אלו
תודה מראש
@MordiD @yekutiel @a Computer @מרובע (תייגתי את המשתתפים בשרשור כאן, תודה רבה)
ואז להוסיף את ה PDF
ולגבי השליחה הכפולה להוסיף תגית של נשלחה תגובה שתתווסף לאחר השליחה ונטו=רול תגובה במקרה וקיימת בשרשור