זה לבנות תוסף שמותקן על הדפדפןאיך עושים את המקשים בסוף המייל של שליחה אוטומטית?
בלי קובץ, רק מענה
כמו: קראתי, תודה / לא הבנתי / מאמר מצוין
ואז המקבל בוחר תשובה?
שמוסיף לדף את האפשריות ובלחיצה עליו שולח
זה לבנות תוסף שמותקן על הדפדפןאיך עושים את המקשים בסוף המייל של שליחה אוטומטית?
בלי קובץ, רק מענה
ואז המקבל בוחר תשובה?
בתשלום?זה לבנות תוסף שמותקן על הדפדפן
שמוסיף לדף את האפשריות ובלחיצה עליו שולח
ראיתי עכשיו שכתבת שזה יהיה אצל מי שמקבל את המייל, אין לך אפשרות להתקין אצלו תוסף.ואז המקבל בוחר תשובה?
אפשר לפנות אלי ב mordi @mordid.techבתשלום?
בדרך כלל עושים קישור לאתר שבתוך הקישור כבר כלול הבחירה.ראיתי עכשיו שכתבת שזה יהיה אצל מי שמקבל את המייל, אין לך אפשרות להתקין אצלו תוסף.
אז יש אפשרות להוסיף כפתור שישלח מייל, אבל לא בצורה של תשובה.
או שאפשר ליצור כפתור לאתר חיצוני ששם ישמור את הבחירה של המשתמש (ואפשרי גם שישלח את הבחירה אליך למייל)
אפשר לפנות אלי ב mordi @mordid.tech
שולחים את הנתונים בget כאילו ככה webside.com?mail=mail@ gmail.comבדרך כלל עושים קישור לאתר שבתוך הקישור כבר כלול הבחירה.
זה מיילטו, את זה אני מכיר אבל זה רק פותח את תכנת הדואר של המחשב (בד"כ זה גימייל, אבל יש כאלו שזה אצלם סתם תכנת הדואר של ווינדוס) והלוחץ צריך ללחוץ על "שלח".שולחים את הנתונים בget כאילו ככה webside.com?mail=mail@ gmail.com
אבל במייל הוא קורא את הנתונים לבד
פה אתה יכול לקרוא על זה טיפה, ממש פשוט: https://www.rapidtables.com/web/html/mailto.html
אז אם אתה רוצה בלי תוסף ולהדביק בתוך המייל, אתה יכול ליצור שם קישור ולהדביק אותו בסוף המייל
אם זה באתר של gmail אתה תצטרך תוסף שיהיה מותקן אצל הקורא, ויש עוד דרך ליצור קישור שישלח את ההודעה מהשרת שלך.אני התכוונתי קישור שהוא בעצמו עושה את פעולת השליחה של טופס באתר. (אולי זה הכוונה מה שכתבתם ששולחים את זה ב"GET". [או גם בPOST])
ומכיון שאני לא הולך להתקין תוספים לכל מי שאני שולח לו הודעה אז רק האופציה השניה על הפרק.אם זה באתר של gmail אתה תצטרך תוסף שיהיה מותקן אצל הקורא, או שאפשר ליצור קישור שישלח את ההודעה מהשרת
זה מה שהתכוונתיומכיון שאני לא הולך להתקין תוספים לכל מי שאני שולח לו הודעה אז רק האופציה השניה על הפרק.
איך הקישור הזה עובד? שבאותו רגע שנכנסים אליו מיד נשלחת הודעה אוטומטית מהשרת אלי?זה מה שהתכוונתי
אתה יודע php?איך הקישור הזה עובד? שבאותו רגע שנכנסים אליו מיד נשלחת הודעה אוטומטית מהשרת אלי?
אני חושב שהוא מדבר על פונקציה חדשה יחסית בג'ימייל, יכול להיות שזה לא מופעל לכולם. חברות מועטות משתמשות בזה.אם זה באתר של gmail אתה תצטרך תוסף שיהיה מותקן אצל הקורא, ויש עוד דרך ליצור קישור שישלח את ההודעה מהשרת שלך.
הוא דיבר על תשובה אוטומטית כמו זהאני חושב שהוא מדבר על פונקציה חדשה יחסית בג'ימייל, יכול להיות שזה לא מופעל לכולם. חברות מועטות משתמשות בזה.
איך עושים את המקשים בסוף המייל של שליחה אוטומטית?
בלי קובץ, רק מענה
ואז המקבל בוחר תשובה?
@100 שח תודה רבה!
חיפשתי ולא מצאתי, צריך להוסיף - בכדי למנוע קבלה חוזרת של הקטלוג אם משיבים למייל.
(משהו כמו להוסיף IF בתוך ה-FOR לבדוק אם במייל הזה כבר צורף הקטלוג)
משהו כזה (זה לא עובד...):
JavaScript:if(messages[i].getBody()!=[file])
אולי אפשר לראות אם יש "Re: " בכותרתאולי אפשר לבדוק לפי label.getThreads, אם כבר יש יותר מהודעה אחת בשרשור, סימן שההודעה הזו כבר קיבלה קטלוג.
אם זה משהו שקורה הרבה ורוצים לטפל בזה יסודית, אפשר גם לרשום לקובץ אקסל את מס' ההודעה ולבדוק כל פעם אם ההודעה כבר קיבלה קטלוג.
אולי אפשר לראות אם יש "Re: " בכותרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: