אנונימי123
משתמש מקצוען
מה הכוונה השלב הראשון ?עדיף....
כרגע מה שניסיתי זה רק אקסל, וזה נתן לי את הודעת השגיאה כמו שנתן לעגורן, ז"א אפילו את השלב הזה לא עברתי, שהוא הכי חשוב לי כרגע.
@עגורן
מה הכוונה השלב הראשון ?עדיף....
כרגע מה שניסיתי זה רק אקסל, וזה נתן לי את הודעת השגיאה כמו שנתן לעגורן, ז"א אפילו את השלב הזה לא עברתי, שהוא הכי חשוב לי כרגע.
האם יצרת תוית במייל באותו שם בדיוק שהיה במדריך?אני מתכוונת, שאני צריכה שישלח אוטומטי גם וורד וגם אקסל, רק שניסיתי קודם רק אקסל, לראות שאני בכלל מצליחה, שאני בכיוון, וקפץ לי הודעת השגיאה הנל,
אם מישהו כאן ידע לומר לי איך עושים את שתיהם יחד, שמיד אצליח בלי הודעות שגיאה... הכי טוב....
תודה מאוד מראש.
אולי הסיומת צריכה להיות doc ולא xlsxכן
והנה הקוד שעשיתי
var file = DriveApp.getFileById('1sJEwUU0U2rYePRsSnWAFwdkRYAekv_Mw').getAs('application/xlsx')
function reply() {
var label = GmailApp.getUserLabelByName('shemkobetz');
var messages = label.getThreads();
for(var i=0;i<messages.length;i++){
messages.reply('attached',{
attachments:[file]
});
messages.removeLabel(label);
}
}
זה שם התגית שלך בגמייל?var label = GmailApp.getUserLabelByName('oooooo');
שלום רב לכל המבינים בכתיבת סקריפטים
השתמשת בPDF, או באקסל???אני העתקתי את הסקריפט והכל עבד חלק
אמרת ששם התוית זהה לזה שבמדריך?זה לא השם של התווית, שיניתי רק בשביל פה- כי כרגע מעדיפה שלא יראו מה בדיוק השם ש התוכנה,
נסה להשתמש בקובץ PDF ולראות אם עובד.השתמשת בPDF, או באקסל???
השתמשתי בPDF והכל עבד חלק כחודש עד שהתחלתי לקבל הודעה ש... "הגזמתי".זה לא השם של התווית, שיניתי רק בשביל פה- כי כרגע מעדיפה שלא יראו מה בדיוק השם ש התוכנה,
אבל לא נראה לי ששם הבעייה....
השתמשת בPDF, או באקסל???
לי זה לא עבד בהתחלה עד שהבנתי שהסיבה היא ששם התוית שונה ממה שכתוב במדריך [וממילא בקוד], אחרי ששיניתי את זה - זה עבד (PDF), האם שם התוית הוא כמופיע במדריך (new-mail)??מישהו יודע למה ומה כבר יכול להיות הבעייה שכל פעם מביא שגיאה אחרת, למה לעגורן זה הצליח ולי לא עשיתי הכל לפי מה שכתוב?
תודה מאוד!
?TypeError: Cannot read property 'getThreads' of null
אני לא זוכר כעת את הודעת השגיאה, אולי אוכל לבדוק זאת בהמשך,לא עשיתי ניו מייל אבל גם במסנן לא כתבתי ניו מייל. כבתתי משהו אחר ובשתיהן אותו דבר
היה לך את אותה הודעת שגיאה לפני ששינית?
?
לא מזוהה.var messages = label.getThreads();
זו בדיוק אותה שגיאה שהיתה לי כששם התוית לא היה זהה לזה שכתוב בקוד!TypeError: Cannot read property 'getThreads' of null
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: