הסתדר כששינתי את שם התוית שמופיע בקוד מ- 'new-mail' לשם התוית... בדקי שוב שהשמות זהים (אולי לא הכנסת את שם התוית בתוך הגרשיים האלו: ' ' ?אז איך זה הסתדר בסוף?
הסתדר כששינתי את שם התוית שמופיע בקוד מ- 'new-mail' לשם התוית... בדקי שוב שהשמות זהים (אולי לא הכנסת את שם התוית בתוך הגרשיים האלו: ' ' ?אז איך זה הסתדר בסוף?
אפשר צילום מסך של הקישור? (או שתעתיקי אותו לכאן באותה צורה שהוא נראה)אבל עכשיו חזרתי לבעייה הראשית- אני רוצה לשלוח אקסל , לא PDF,
מישהו יודע מה הקוד של זה ? מה אני צריכה לרשום?
var file3 = DriveApp.getFileById('13-sFNNr22N7dKBJJAfD5AvgPZVfi1Okt').getAs('application/xlsx')
מה אני רושמת איזה אפליקצייה???????
כמו שמצויין במדריך צריך להעתיק את המזהה שהוא החלק בקישור שנמצא בין d/ ל-view/
תודה רבה!!לכל העוזרים והמסייעים ולאלו שניסו...
תודה רבה מאוד על הרצון והסיוע
בה הצלחתי
מצרפת פה צילום של מי שירצה לשלוח בקובץ אקסל:
צפה בקובץ המצורף 1091066
תודה רבה!!!א. כן בדיוק, צילמתי בכוונה כדי שאם מישהו ירצה לדעת איך מצרפים כמה קבצים ביחד....
ב. הסיומת הזו האמת שאין לי מושג מהי, חברה שהיא עובדת בתכנות כתבה לי ופשוט עשיתי העתק הדבק,
אז מי שצריך, מוזמן גם......להעתיק ולהדביק
'application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet'
במקום
'application/pdf'
var file = DriveApp.getFileById('1jXjLmQLP1EbkCtjzgoIRTnO_hH-Hh50d').getAs('application/pdf')
function reply() {
var label = GmailApp.getUserLabelByName('new-mail');
var messages = label.getThreads();
for(var i=0;i<messages.length;i++){
messages[i].reply('לבקשתכם מצורף שטר חוב',{
attachments:[file]
});
messages[i].removeLabel(label);
}
}
אין בעיה בשם תווית ולא בתו כל שהוא. והראיה שהיום הוא חזר לעבוד בלי שום התערבות שלי בקוד. פשוט גוגל לפעמים משהה לזמן מסוים סקריפט כשהוא מזהה הרבה בקשות ביום אחד. יש דרך להתגבר על זה. וזוהי היתה שאלתי.כנראה שהבעיה היא כן בשם התווית.
אולי חסר איזה תו?
אולי התווית לא קיימת?
אולי אתה עובד על 2 חשבונות ג'ימייל, באחד קיימת התווית ובשני אתה מנסה להריץ את הסקריפט?
אולי תיצור סקירפט נוסף זהה וכשגוגל תשהה את האחד תשתמש בשני - יעזור?פשוט גוגל לפעמים משהה לזמן מסוים סקריפט כשהוא מזהה הרבה בקשות ביום אחד. יש דרך להתגבר על זה. וזוהי היתה שאלתי
לא. ניסיתי וקיבלתי הודעת שגיאה. גוגל כנראה מזהה שזה אותו נתונים בדיוק.אולי תיצור סקירפט נוסף זהה וכשגוגל תשהה את האחד תשתמש בשני - יעזור?
ואם תשנה מילה אחת מהמילים שנכתבים בהודעה, יעזור אולי?גוגל כנראה מזהה שזה אותו נתונים בדיוק.
גוגל כנראה מזהה שזה אותו נתונים בדיוק.
אם לא יעזור אולי אפשר לנסות ליצור עותק של ה PDF ובקוד השני הוא יצרף אותוואם תשנה מילה אחת מהמילים שנכתבים בהודעה, יעזור אולי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: