ואם את מצרפת אותו כקישור לדרייב?ניסיתי כמה פעמים.
מחזיר מייל ללא הקובץ המצורף
ואם את מצרפת אותו כקישור לדרייב?ניסיתי כמה פעמים.
מחזיר מייל ללא הקובץ המצורף
אז לא הרווחתי כלום, זה אותו פתרון כמו הודעת חופשה.ואם את מצרפת אותו כקישור לדרייב?
לא, כי יש כל מיני סוגים של סינונים, לשלוח - למשל רק למי שנושא המייל היה "קטלוג"אז לא הרווחתי כלום, זה אותו פתרון כמו הודעת חופשה.
לא צריכה לעבוד קשה, יש את זה כבר.אני עכשיו עובדת על פתרון שיאפשר מייל תגובה אוטומטי רק ללקוחות חדשים - רק למיילים שמעולם לא שלחו או קיבלו ממני מייל.
באופן כללי, אם למישהו יש רעיון או תכונה בתחום אוטומציה של מיילים שהוא היה רוצה שיהיה, אני אשמח לשמוע רעיונות.
כן? חיפשתי הרבה ולא מצאתי.לא צריכה לעבוד קשה, יש את זה כבר.
make.comכן? חיפשתי הרבה ולא מצאתי.
יכולה להפנות אותי?
נכנסתי לאתר הזה.make.com
יכולה להפנות אותי יותר מדויק?פתרון שיאפשר מייל תגובה אוטומטי רק ללקוחות חדשים - רק למיילים שמעולם לא שלחו או קיבלו ממני מייל.
מתאים לכולם אנשים פרטיים - עצמאים - וחברות ענק.מתאים גם לעצמאים
כמובן כי צריך לבנות את זה...אני לא מוצאת שם
אין שם דברים מוכנים?כמובן כי צריך לבנות את זה...
לא צריכה לעבוד קשה, יש את זה כבר.
אין שם דברים מוכנים?
הגעתי לשם כי הפנו אותי לשם לפתרון מסוים:
כמה זמן לוקח לבנות שם דבר מהסוג הזה?
חשבתי שלך לוקח פחות...כמה זמן לוקח? 5 דק' ...
יש גם דברים מוכנים אבל תמיד יצטרכו התאמה.
ניסיתי לעשות לפי הרשוםכן, אפשר
יש כמה דרכים, אני השתמשתי בתיקיה,
שמתי את כל הקבצים שאני צריכה בתוך תיקיה אחת בדרייב והעלתי את הקבצים שבתוך התיקיה,
ובנוסף הוספתי כיתוב
מצרפת את הקוד (כולו)
קוד:var f1 = DriveApp.getFoldersByName('שם התיקיה'); var filesToAdd = []; var folder = f1.next(); var files = folder.getFiles(); while(files.hasNext()) { var file = files.next(); filesToAdd.push(file.getAs('image/jpeg')); } function reply() { var label = GmailApp.getUserLabelByName('new-mail'); var messages = label.getThreads(); for(var i=0;i<messages.length;i++){ messages[i].reply('מצורף. זהו מייל אוטומטי, נא לא להשיב למייל זה',{ attachments:filesToAdd }); messages[i].removeLabel(label); } }
הקבצים שהוספתי מהתיקיה הם תמונות, לכן בשורה 7 מופיע 'image/jpeg'
אם צריך סוג קובץ אחר צריך לשנות אותו בהתאמה
פניתי אליהם וקיבלתי מענה תוך שניות.....היום כשיש את צ'אט gpt החיים הרבה יותר קלים
ביקשתי ממנו קוד לסקריפט עם כל מה שצריך (כולל שישלח רק למי שעוד לא קיבל את הקטלוג וכו')
זה פשוט מדהים
אפשר גם, בקודאם אפשר משהו אחר?
אפשרות שליחת מייל אוטומטי להרבה כתובות לפי אקסל ולא ברשימת תפוצה
מישהו יודע איך עושים את זה?
אפשר קישור?אפשר גם, בקוד
את יכולה לנסות לבקש מgpt שיכתוב לך, אם את לא יודעת לכתוב קוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: