צריך בשביל זה לצרף אותם להודעה. רק שלפת אותם מהדרייב, אבל הם לא מצורפים כאן:אז הוא לא שולח כלום חוץ משירים.
אני רוצה שישלח טקסט ותמונות מוטמעות
קוד:
messages[i].reply('שיר',{
attachments:[file2]
});
צריך בשביל זה לצרף אותם להודעה. רק שלפת אותם מהדרייב, אבל הם לא מצורפים כאן:אז הוא לא שולח כלום חוץ משירים.
אני רוצה שישלח טקסט ותמונות מוטמעות
messages[i].reply('שיר',{
attachments:[file2]
});
צריך בשביל זה לצרף אותם להודעה. רק שלפת אותם מהדרייב, אבל הם לא מצורפים כאן:
קוד:messages[i].reply('שיר',{ attachments:[file2] });
Cצריך בשביל זה לצרף אותם להודעה. רק שלפת אותם מהדרייב, אבל הם לא מצורפים כאן:
קוד:messages[i].reply('שיר',{ attachments:[file2] });
הקפצהשלום!
יצרתי סקריפט למענה אוטומטית כפי ההדרכה כאן:
הסקריפט עובד מעולה ושולח קובץ מצורף כתשובה אוטומטית,
הבעיה: במייל האוטומטי שנשלח למבקשים- המייל אינו מגיע בשם של המייל השולח אלא כתוב שם את כתובת המייל
(לדוג': אם כתובת המייל היא: 0000000אין לכתוב כתובת מייל והשם של המייל זה "אברהם אברהם" - המייל האוטומטי המתקבל אצל המבקשים אינו מגיע כ: "אברהם אברהם" אלא כ: 0000000אין לכתוב כתובת מייל)
אודה מאוד אם מישהו יוכל לעזור ולמצוא פתרון!
חג פסח כשר ושמח!
תקיןא. הקודים מופיעים לי משמאל לימין. תקין או צריך להיות מימין לשמאל?
האם יצרת תווית בדיוק בשם המופיע במדריך?ב. הכנסתי את הקודים שמופיעים בהסבר והכנסתי את הקוד כמפורט לחצתי שמירה וכתב לי שגיאה.
בדיוק כמו במדריךהאם יצרת תווית בדיוק בשם המופיע במדריך?
באיזו שורה השגיאה?
זה מופיע לך מימין לשמאל ולא משמאל לימין, זה לא אמור להיות כך, לחצי על "שימוש בעורך החדש"מצרפת גם צילום מסךצפה בקובץ המצורף 1106431
לחצתי על זהזה מופיע לך מימין לשמאל ולא משמאל לימין, זה לא אמור להיות כך, לחצי על "שימוש בעורך החדש"
צפה בקובץ המצורף 1106449
זה לא עובר לך לעורך חדש יותר?לחצתי על זה
ממשיך להופיע הודעת שגיאה
לא עובר
אם זה לא נותן- צריך להפוך את הכיוון כמו שמפורט כאן:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: