מתאים למי שסובל...
מה זאת אומרת באיזה מסגרת?
מתאים למי שסובל...
מה זאת אומרת באיזה מסגרת?
אשמח גם לשמוע על הטיפול, מה מחירו, האם עזר ותוך כמה זמן.מכבי מסבסדים 40% וכללית 50%
לא בררתי עם עזר מציון ספציפית על זה , השם שלה עלה תוך כדי שיחה על משהו אחר...
בכיף..
חושבת ש-300 לטיפול, לא בטוחהוואו! יש לך מושג מה העלויות לטיפול?
אני? איפה המלצתי על משהו?חושבת ש-300 לטיפול, לא בטוחה
לגבי החזר - נראה לי שהמזכירה תדע לענות הכי טוב..
באופן כללי זה טיפול לא דוקא לבעיה הספציפית הזאת (אני לדוגמא הולכת לזה עם ילדה לצורך טיפול באילמות סלקטיבית)
לא יודעת להסביר הרבה על השיטה...
אולי @OR_Design תרצה להחכים אותנו? (ראיתי שהיא ממליצה על המכון מיניסיון אישי (אבל ללא קשר לרגישות השמיעתית)
אההההחחח
יכול להיות שעבר כבר זמן (ב 2018)
תעשי חיפוש בפרוג "עדנה גלבוע" שפורסמו מהמשתמש שלך...
סקרנת אותי, הסתמכתי על מילה שלך.....
היא לא מעונינת. מצטערת.בהתחלה גם חשבתי שזה מטורף, עד שראיתי שמטורף יותר לחיות ככה...
אשמח מאד לדעת איך אפשר ליצור קשר עם המכרה שלך שטופלה בזה- יעזור לי מאד!
חבל, אבל תודה בכל אופן...היא לא מעונינת. מצטערת.
סנדוויץ לא גזר
לא דווקא תרופה מיוחדת לויסות הכי טוב זה ללכת לאבחון אצל פסיכיאטר אם זה ברמה מאוד קשה והוא יכול להמליץ על תרופה.לא ידוע על תרופות לויסות?
אנא עדכנו.
וואו מזדהה!!!!מדגישה: אצלי זה קולות הקשורים לבני אדם בלבד וככל שיותר קרובים זה מרגיז ברמות בלתי נתספות עד כדי חוסר יכולת להישאר שאננה מול דבר כזה.
יש גם גברים HSP... רק שבדרך כלל הם יותר צריכים להסתיר את זה (במקרה הרע) או ללמוד איך לחיות עם זה (במקרה הטוב אבל הפחות נפוץ)ליד גברים זה יותר גרוע כי הם פחות מודעים לעניין הזה שנהוג לאכול בשקט או שיש אפשרות לקנח את האף בטישו ולא לכיח דרך הפה וכד'. ולא עוזרים המבטים המשפדים שנשלחים לכיוון כי הם לא תמיד מבינים שזה בעיה
אני כזה, בן לאבא שבדיוק אותו הדבר.יש גם גברים HSP... רק שבדרך כלל הם יותר צריכים להסתיר את זה (במקרה הרע) או ללמוד איך לחיות עם זה (במקרה הטוב אבל הפחות נפוץ)
אכמ"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: