העיקר מעשים טובים!!
משתמש רשום
אני גם ממש אשמח שזה יהיה בערב
תודה!!
תודה!!
תודה!סגרתי איתה על יום ראשון בשעה 8:45 בערב
בטלפון: 03-7158592 הועידה תהיה בשלוחה 9
בעז"ה יהיה כיף ומועיל, מהכירות ממליצה מאד!!! אשה מדהימה עם המון ידע ותוכן
נפגש
אפשר קישור?
03-7158592 שלוחה 9
זו היתה ועידה טלפונית בלבד, לא זום. היא עדיין פתוחה למשך השעות הקרובות (כנראה עד הערב), את עוד יכולה להקשיב. היה מאוד מעניין ומועיל!! תתקשרי לאותו טלפון בשלוחה 9.פליזזז מישהי יכולה להקליט לי? הסרטת מסך משהו?
מי שיכולה שתכתוב לי riki0556791624 ושטרודל ....
אוי, לא עקבתי אחרי האשכול וגיליתי עכשיו שכבר היה...זו היתה ועידה טלפונית בלבד, לא זום. היא עדיין פתוחה למשך השעות הקרובות (כנראה עד הערב), את עוד יכולה להקשיב. היה מאוד מעניין ומועיל!! תתקשרי לאותו טלפון בשלוחה 9.
תנסי עכשיו להיכנס, אולי היא עדיין לא מחקה את הועידה. דווקא לדעתי לפי מה שאת מספרת, זה יעזור לך וגם יסביר לך למה הטיקטוקים שיגעו אותך.אוי, לא עקבתי אחרי האשכול וגיליתי עכשיו שכבר היה...
האמת עד לא מזמן
חשבתי שנרגע לי חוש השמיעה המפותח שלי..
אתמול הרגשתי שאני יוצאת מדעתי ח"ו.
ילדים שיחקו באוטובוס במשחק האלקטרוני "פופ-איט" .
הם עשו את זה על שקט,
אבל הלחיצות "שיגעו" אותי!!!
כנראה לא יכולתי כבר (על ההתחלה..)
ומלמלתי שאני לא מסוגלת להמשיך בנסיעה עם הרעש הזה.
מישהי שישבה לידי קלטה ובעדינות ביקשה מהילדים לא לשחק בזה.
יאוו, ה' יודע בדיוק עד איפה אני מסוגלת
גם אני פספסתי, התחלתי להקשיב. את יודעת מה האורך של השיחה?תנסי עכשיו להיכנס, אולי היא עדיין לא מחקה את הועידה. דווקא לדעתי לפי מה שאת מספרת, זה יעזור לך וגם יסביר לך למה הטיקטוקים שיגעו אותך.
באיזה שלוחה אפשר לשמוע?תנסי עכשיו להיכנס, אולי היא עדיין לא מחקה את הועידה. דווקא לדעתי לפי מה שאת מספרת, זה יעזור לך וגם יסביר לך למה הטיקטוקים שיגעו אותך.
לפני שמדברים על היחץ,אני מכירה אשה שיש לה שיטה חדשנית לטיפול
היא חושבת שזה יכול לעזור למיזופוניה,
אני רוצה לעשות מפגש של מיזופוניות - לשמוע את השיטה שלה והפתרונות שיש לה להציע
משהו ספונטני בטלפון,
עוד לפני פסח, שזה יוכל עוד לעזור לפני המצות... שנוכל לשבת בליל הסדר ולא להתפוצץ רק מרעש השבירה של המצות ב"יחץ"
אם מענין אתכן אפנה אליה ואבקש שתעשה איתנו שיחה כזאת
אשמח לשמוע אם מענין אתכן
עוד לפני זה יש את הלגימות של קדשלפני שמדברים על היחץ,
חייבים להתייחס לכרפס
מי שנוהג בסלרי מבין עלמה מדובר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: